• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Doğum yapanların bebeklerine uzun ömür
yapacaklara kolay doğum
henüz ben gibi hamile olmayanlara istedikleri zamanda bebek nasip etsin

iyi akşamlar canlar :54:

hepiniz iyisinizdir umarım

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :29:

greencim sende hoşgeldin nerelerdesin canım

bende oğluşumla uğraşıyorum her zamanki gibi :69: ek gıdalara iyice geçtik kızlar yeni tatlara alıştırmaya çalışıyorum atom karıncamı :16:
yavrum büyüdükçe dillenmeye başladı teyzeleri :nazar: bebekçe bişeyler söylüyor bazen benimle kavga ediyor :1: :69: :nazar::nazar:

oğluşumla öpüyoruz hepinizi :54::54::54:

iyi akşamlar canlar :54:

hepiniz iyisinizdir umarım

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :29:

greencim sende hoşgeldin nerelerdesin canım

bende oğluşumla uğraşıyorum her zamanki gibi :69: ek gıdalara iyice geçtik kızlar yeni tatlara alıştırmaya çalışıyorum atom karıncamı :16:
yavrum büyüdükçe dillenmeye başladı teyzeleri :nazar: bebekçe bişeyler söylüyor bazen benimle kavga ediyor :1: :69: :nazar::nazar:

oğluşumla öpüyoruz hepinizi :54::54::54:

maşallah canım büyüyor oğluşun.ben de seni ve oğluşunu öpüyorum :48:

nerdesiniz kızlar yaa :44:

dün akşam eşimle canlı yayın bir program izlerken deprem oldu :53: haberiniz vardır tüm kanallar son dakika haberi verdi. hissedenleriniz vardır.
bizde bekledik burayada gelir diye ama sallanmadık çok şükür. valla aklım çıktı gözümü lambadan alamadım. Allah korusun...

oğluşuma günlerdir ilk anne baba dedirtmeye çalışırken bizimki tuttu dede dedi :1::nazar:
öyle tatlı ki :69::16::nazar:
Rabbime şükürler olsun bu günleride gösterdiği için...

evet anne olunca ınsan anneliğin ne olduğunu daha ıyı anlıyo gerçekten teşekkurler canım :)

geçmış olsun cNIM doktora gıtmende fayda var bışey çıkmaz ınşallah ama sen yınede gıt tabi

ayy melıkee aynı sorun şımdı bende var bacağımın arkasında kocaman
olmuş bı şışlık vardı ne oldugunu bılemedım şımdı ıltıhaplandı ve kızardı ne
yapıcamı bılmıyorum doktora korkuyorum gıtsemmı sana ne yaptılar bana
bıraz bılgı versene canım
çok gecmiş olsun kuzu sanada valla öldüm ben düşün bu küçük bi operasyondu bide igneler yaptı orayı deldi actı apseyi boşaltıı ve dikicekmiş yarın sanırım tırsıyom simdiden :18:
geçmiş olsun canım benim umarım tekrarlamaz.Allah şifa versin canım.ben sezdim dedim bir tuhaflık var dedim hiç gelmediğinde.geçmiş olsun canım arkadaşım tekrar:71:
çok tesekkürler bitanem benimmmm :29: :38: :38:
günaydın cnm benim büyük geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar nerdesiniz kimse gelmiyor artık

baby03
melike
derya67
zehra1025
alevesen
adını unuttuğum varsa kusura bakmayın
:71::71::71::71::71::71::71::16::16::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21:
çok tesekkürler bitanem benimmm :29: :38: :38:
slm kızlar bende 2009 geliniyim
tüm 2009 gelinleri nasıllar özellikle haziran gelinleri:))
hoşgeldin canımmmm :71:
selam arkadaşlar bayadır pek baklamıyorum işten güçten malum şiştim bi işi 2 saatte ancak yapıyorum sonrada yattığım yerden kalkamıyorum .biraz geçmişe göz attım
kızzzz zehrraaaaaa :46::46::46::66::66::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:doğurmuşsun ah canıııım allah analı babalı büyütsün çok sevindim kurtulduğuna nasılsın şimdi bebişin napıyo doğum nasıldı ayy çok merak ediyorum anlatırmısın
bahar gülcan derya melike sizler neler yapıyosunuz inşallah keyfiniz yerindedir
hepinizi öptümmm:79::54:
iyiyiz bizde cok şükür tatlım sende iyisin inşşşş :29: :38: :38:
hiştttttttttttt:94:

kıslarcım naporsunuzz

ay ben bu ara bunalımdayım cnm nete bile girmek istemiyoo:44:

zaman geçmiyoo

zaman geçsinde kısım gelsin artıkk yeterin gari:80::64:
sorma kuzum o bende de oldu bu sıkıntıdann :5:
Doğum yapanların bebeklerine uzun ömür
yapacaklara kolay doğum
henüz ben gibi hamile olmayanlara istedikleri zamanda bebek nasip etsin
çok soal bitanme benim darısıda sana olsun inşş sizede ugur getirsin bu güzel topigimizzz :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
nerdesiniz kızlar yaa :44:

dün akşam eşimle canlı yayın bir program izlerken deprem oldu :53: haberiniz vardır tüm kanallar son dakika haberi verdi. hissedenleriniz vardır.
bizde bekledik burayada gelir diye ama sallanmadık çok şükür. valla aklım çıktı gözümü lambadan alamadım. Allah korusun...

oğluşuma günlerdir ilk anne baba dedirtmeye çalışırken bizimki tuttu dede dedi :1::nazar:
öyle tatlı ki :69::16::nazar:
Rabbime şükürler olsun bu günleride gösterdiği için...

evet ya bende simdi duydum kuzum çok gecmiş olsun depremzede arkadaslarımıza :5:
hadi yaaaa :1: maşş kuzusuna canım benim evet dede herseyden kolay geliyooo :9:
benimde burda polis eşi arkadasın kızı var herkese baba dio :37: kadın dioki banada bana dioo ayy kopmustummm :27: :60: :60:

evet arkadaşlar depremi fena hissettim bir de ben 17 ağustos depreminde gölcükteydim dolapların altından çıkartmışlardı beni çok etkilenmiştim.askeri lojmanlardı sağlammış 3 er katlı idi zaten yıkılmadı ama yatak odasındaki koca ağır gardolap üstüme gelmişti halam altından beni zor çıkarmıştı.yalnızdık eniştem de nöbtteydi o gece.o yüzden çok etkileniyorum ben :58: o yıkılan binalar insan çığlıkları enkaz geliyor gözümün önüne hep.dün sallanmaya başladı eşim uyuyordu ben yeni uykuya dalmıştım bağırarak uyandırdım onu sonra dolabmız sürgülü kapı nasıl vuruyor tak tak diye onu duyunca daha çok ürktüm sonra kendime geldim yavaş yavaş.Allah ım o felaketi kimseye yaşatmasın.Allah hepimizi korusun canlarım

evet arkadaşlar depremi fena hissettim bir de ben 17 ağustos depreminde gölcükteydim dolapların altından çıkartmışlardı beni çok etkilenmiştim.askeri lojmanlardı sağlammış 3 er katlı idi zaten yıkılmadı ama yatak odasındaki koca ağır gardolap üstüme gelmişti halam altından beni zor çıkarmıştı.yalnızdık eniştem de nöbtteydi o gece.o yüzden çok etkileniyorum ben :58: o yıkılan binalar insan çığlıkları enkaz geliyor gözümün önüne hep.dün sallanmaya başladı eşim uyuyordu ben yeni uykuya dalmıştım bağırarak uyandırdım onu sonra dolabmız sürgülü kapı nasıl vuruyor tak tak diye onu duyunca daha çok ürktüm sonra kendime geldim yavaş yavaş.Allah ım o felaketi kimseye yaşatmasın.Allah hepimizi korusun canlarım

ahh canım benimm çok gecmiş olsun bende adana depremini yasamıstım öle ama çokşükür bişi olmamıştı bize hemde küçüktüm kızkardeşimle parktaydık ve yanımızda koca bi bina vardı nasıl üstüme üstüme geliyo gibi olmustu yaaa offff çok kötü bişiiii:59:

ahh canım benimm çok gecmiş olsun bende adana depremini yasamıstım öle ama çokşükür bişi olmamıştı bize hemde küçüktüm kızkardeşimle parktaydık ve yanımızda koca bi bina vardı nasıl üstüme üstüme geliyo gibi olmustu yaaa offff çok kötü bişiiii:59:

sana da geçmiş olsun canım.annemler istanbuldaydı onun endişesi vardı o 1 hafta bana geçmek bilmedi yanlarına gelene kadar.eniştem subaydı yaralılara yardım etmiştik gözlerimin önüne geliyor her deprem anında.Allah beterinden korusun hepimizi.neyse kafamızı dağıtmak gerek

oğluşun nasıl canım yaran nasıl oldu

canım onla geçmiş olsun :50: Rabbim korumuş
17 ağustosta biz burda fena hissettik ki orayı düşenemiyorum bile...

günaydın diyicem ama öğlen olmuş yahu:)

nasılsınız kızlarcım

zehraa bebişe daldı bu aralar uğramıyor sheker gibi

allah yardımcısı olsunn

onunda bizimdee

bende artık tın mın yürüyorum zorlanmaya başladım

sanırım doğumdan sonra kuş olur uçarım :1:

günaydın diyicem ama öğlen olmuş yahu:)

nasılsınız kızlarcım

zehraa bebişe daldı bu aralar uğramıyor sheker gibi

allah yardımcısı olsunn

onunda bizimdee

bende artık tın mın yürüyorum zorlanmaya başladım

sanırım doğumdan sonra kuş olur uçarım :1:

tünaydın canım :)) benim canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor sizlere bakıyorum hep yakalayayım diye.çalışmak istemiyor canım eve gidim böyle odaya kapanayım yatayım istiyorum.:26:

bu arada canım maşallah bayağı sona yaklaştın canım hayırlısı olsun takvimine baktım da maşallah Allah yardımcın olsun canm

tünaydın canım :)) benim canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor sizlere bakıyorum hep yakalayayım diye.çalışmak istemiyor canım eve gidim böyle odaya kapanayım yatayım istiyorum.:26:

bu arada canım maşallah bayağı sona yaklaştın canım hayırlısı olsun takvimine baktım da maşallah Allah yardımcın olsun canm

amin cnm sağolasın

seninde allah yardımcın olsun

bazwen insanın canı odaya kapanıp kimseyle konuşmak istemiyo haklısın

geliyorlar bi nevii:1:

ama pozitif olmaya bakk dünyaa 3 günlükk

tadını çıkarr

gelmesinlerrrr:1:

gelenleride koooov kış kışşşş:80:

bak yaz geldi ne güsell

karnın dümdüzz:9:
dilediğin kıyafeti giy

deniz havuz mmmmmm
:68:

amin cnm sağolasın

seninde allah yardımcın olsun

bazwen insanın canı odaya kapanıp kimseyle konuşmak istemiyo haklısın

geliyorlar bi nevii:1:

ama pozitif olmaya bakk dünyaa 3 günlükk

tadını çıkarr

gelmesinlerrrr:1:

gelenleride koooov kış kışşşş:80:

bak yaz geldi ne güsell

karnın dümdüzz:9:
dilediğin kıyafeti giy

deniz havuz mmmmmm
:68:

evet canım aynen geliyorlar bugün fena geldiler.ah canım ya yaz geldi ben işteyim hiç istemiyorum çalışmak artık ah diyorum bir evimiz olsaydı burda durur muydum ena zından kendime gelince çalışırdım o da keyfi olurdu.deniz havuza geçen yaz ayağımı sokmak kısmet olmadı bakalım bu yaz ne yapıccaz.ondan da bunalıyorum zaten.balayına gittik en son o kadar.

karnım düz ama dolu olsaydı sizin gibi heyecanım olurdu onun tadı bambaşkadır emiim:8:

selamlarrrr :3:

artık gelen giden olmuyor bende girip çıkıyorum. ufak ufak temizliklere başladım kızlar ama çocukla zor oluyor. kadın tutmayı düşünüyorum yoksa bana kalsa yaz temizliği ancak kışın biter :1: öldüm bittim bugün zaten :37:

evet canım aynen geliyorlar bugün fena geldiler.ah canım ya yaz geldi ben işteyim hiç istemiyorum çalışmak artık ah diyorum bir evimiz olsaydı burda durur muydum ena zından kendime gelince çalışırdım o da keyfi olurdu.deniz havuza geçen yaz ayağımı sokmak kısmet olmadı bakalım bu yaz ne yapıccaz.ondan da bunalıyorum zaten.balayına gittik en son o kadar.

karnım düz ama dolu olsaydı sizin gibi heyecanım olurdu onun tadı bambaşkadır emiim:8:

ah cnm yaa

sıkma canını belki bu sene gidersinn

çalışmak zor gerçekten ama evde otursan emin ol ozamanda sıkıcı dersinn

şöyle bir gün çalışsak bir gün evde otursak ne iyi olurdu oysaki:9:

allah hayırlısıyla sanada bir bebiş nasip etsin cnm

:16:
selamlarrrr :3:

artık gelen giden olmuyor bende girip çıkıyorum. ufak ufak temizliklere başladım kızlar ama çocukla zor oluyor. kadın tutmayı düşünüyorum yoksa bana kalsa yaz temizliği ancak kışın biter :1: öldüm bittim bugün zaten :37:

sende bu yayamas oğul varken zor iş yaparsın tabii

o senin elinden toz bezini bile alır söylimm sanaa:40::1:

şaka bir yanada

allah kolaylık versin cnm :38:

selam kızlar ben annemle ıstanbula geldım kızım 20 gunlukken
atladık uçağa geldık ıstanbula annem duramıycaktı fazla bende
onla geldım sızede yazamadım kızımda bende ıyıyız kızım çok tatlı oldu
bu hafta sonu mevlut yapıcaz burda yarın gıdıp emınonunden bebek
şekerı alıcam ınşallah bıde mevlut elbısesı benden bu kadar kızlar
hepınızı opuyorum

hepınızı opuyorum

ahh yerim ben onuu yaa:)))

bende yarın eminönünde olucam zehracım

sana zehraaaaaaa diye

seslenirim duy sesimii:)):60:

bende bebek şekerlerine bakıcam bakalım hiç gitmedim nasıl biryerm iş eminönü:12:

kızını öp yerime cnm k.i.b...

hepınızı opuyorum

canım yakınıma gelmişsin istanbuldasın demek.eminönü de benim için de gezin evleneceğim zaman çok gitmiştim kına alışverişi çeyiz eksiği eşimle bebek şekerlerine ben bile her gittiğimde bakıyorum çok güzeller.

Back
X