• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ewet öleyiz topiğin ilk bebişi benim yaramaz kızım olcak sanırım hamilelik sıkıntılı en baştan beri bulantılar kusmalar serumlar kansızlık kum döktm ama bu kadr şeye rağmen güsel yinede heyecanla onu beklemek ben artık ağırlaştım iice çabuk yoruluyorum geceleride kramp we uykusuzlk başladı öle işte ben birazda nazlı olunca daha kötü oluyo sen daha yolun başındaymışsın inş kolay geçiyodur benim gibi zorlnmıyosundur

ayy çok şukur benım sadece ılk haftalar azcık bulantım oldu şımdı normalım ınşallah sağlıkla doğar kızın allah şıfa versın sanada bende tek sorun çok fazla uykum gelıyo uyuya uyuya buyudum resmen:9::9:

darısa da bizlere inşallahhhhhh canlarımm:13: :16: :46:

İNŞALLAH TATLIM

ayy çok şukur benım sadece ılk haftalar azcık bulantım oldu şımdı normalım ınşallah sağlıkla doğar kızın allah şıfa versın sanada bende tek sorun çok fazla uykum gelıyo uyuya uyuya buyudum resmen:9::9:

hmm bendede en baştan beri uyuyamama sorunu war bu yüzden eşim benimle kawga ediyo sürekli sanki bilerek uyumuyomuşm gibi alala ne güzel benim kusmalrım nerdeyse
5. aya kadr sürdü ben adanada oturuyordm şuan urfadayım we ilk geldiğimde 6 haftalık hamileydim burada dr gittim boş gebelik dedi bi de o eklendi psikolojik olarak çok kötü we zor günler yaşadım ama allaha şükür kızım benimle şuan
:21::21:

İNŞALLAH TATLIM

hmm bendede en baştan beri uyuyamama sorunu war bu yüzden eşim benimle kawga ediyo sürekli sanki bilerek uyumuyomuşm gibi alala ne güzel benim kusmalrım nerdeyse
5. aya kadr sürdü ben adanada oturuyordm şuan urfadayım we ilk geldiğimde 6 haftalık hamileydim burada dr gittim boş gebelik dedi bi de o eklendi psikolojik olarak çok kötü we zor günler yaşadım ama allaha şükür kızım benimle şuan
:21::21:

ayy benımkıde bana çok uyuyon dıyo bu kocişler hep bole :9:en onemlısı ınşallah kolaylıkla bı avazda doğuruverırsın ınşallah:)

slm 2009un güzel gelinleri...:65:melikem buarada senden benden tembeli yok kız baksana yav:67:arkadaşlarımızda hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallahhhh darısıda bizlere olsun bakem:64:

Allah seni ne yapmasın emi:9:tembellik ruhumuzda mı var ne:12:aman salalım çayıra mevlam kayırır inşallah şekerim napalım yav:13:

bayanlar kansızlıkta hamile kalamamaya engelmiş ya bende geçen ay çıktı kansızlık ama dktorum folbiol verdi günde 1 adet kullanan varmı aranızda bu ilaçtan

bayanlar kansızlıkta hamile kalamamaya engelmiş ya bende geçen ay çıktı kansızlık ama dktorum folbiol verdi günde 1 adet kullanan varmı aranızda bu ilaçtan

ayy seymacım bende de var yaa sorma normal deger 13-15 arasıydı sanırım ama bende 11. küsür çıktı pekmez var yesem kilo yapar cayı ck seviyom hele türk kahvesini ama olmuyo onlarıda bırakamıyorumkiii:5: :5:

ayy seymacım bende de var yaa sorma normal deger 13-15 arasıydı sanırım ama bende 11. küsür çıktı pekmez var yesem kilo yapar cayı ck seviyom hele türk kahvesini ama olmuyo onlarıda bırakamıyorumkiii:5: :5:

of ya çok cnm sıkkın yaa ......nolucak bu böyle bilmiyorum :5:

tatlım bende hamile kalmadan önce kontrole gittim korunmayı bırakınca dr um bana da folbiol wermişti ben 3 gün kullandım sonra eşimle beraaber olduk ondada hamile kaldım yani

walla ben hamile kalmadan önce kan sayımım iiydi ama hamilelikten sonra düştü yükselmiyo şimdide çay we kahweden uzak durun kesinlikle hmm bi de kola falan

Son düzenleme:

ayy pekmezı ıç hayatım gudne 1 kaşıkta olsa doktorun bana verdıgı lıstede de gund ebı kaşık pekmez dıyo ben pek çay kahve sevmem hatta sut yoğurt aşığıyım pekmezıde pek sevmıyom ama gerçekten çok şıfalı oldugu ıçın ıçıyorum.sende 1 2 ay bırak bakalım çayı kahveyı yanı en aza ındırge bebış olduktan sonra ıçersın yıne ne olcek:)

tatlım bende hamile kalmadan önce kontrole gittim korunmayı bırakınca dr um bana da folbiol wermişti ben 3 gün kullandım sonra eşimle beraaber olduk ondada hamile kaldım yani

walla ben hamile kalmadan önce kan sayımım iiydi ama hamilelikten sonra düştü yükselmiyo şimdide çay we kahweden uzak durun kesinlikle hmm bi de kola falan

ayy ne güzel sheker valla çok çok şükret ben düşünüyorumda insanlar bebek sahibi olmak için nekadar uğraşıyorlar ama bazılarıda varki çöpe atıyorlar ne denebilirki inş. allah bizede verir.... cnm allah bağışlasın bebeğiniii inş. bende kalırım bu ay ama umutsuzum ilk defa bu ay test yapmadım çünki yıkılmaktan sıkıldım her seferinde :58:

haklısın canım ama alışmışım içmesem kendimde eksiklik hissediyorum eşimde hiç sevmez cayı kendim demliyom acık içiom bide şekersiz :34:
folbiol bende alıyorum bi haftadır canım :16:

Back