2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

Maşallah merve nura,kilo alımıda gayet iyi,Allah nazarlardan saklasın.Resimleri çok tatlı,yerim onu ben......
Bizde iyiyiz Allaha şükür,Tuna gitgide büyüyor,hareketlenmeye başladı.Geçen gece emzirdim doymadı çok ağladı ,gece ilk defa mama yaptım:)))))))
Geçen sene ayın 5 de tedaviye başlamıştım Ankarada,zaman akmış geçmiş.Hayal gibiyken herşey oğlum şuan kucağımda:))))Allaha isteyen herkese nasip etsin......

kızlar ben geldim:)) neler yaptınız görüşmeyeli. facebooka da bakcam simdi yeni resimler var mı diye. biz de ankaraya geldik yerleşmek zor oldu. yeniden bebek eşyaları yatagı arabası puseti...vs onları al yerlestir evi düzene sok, yoruldum valla. ya kızlar bişey sorcam size. bebeişlerinizi tam olarak nasıl giydirerek uyutuyorsunuz? neler giydiriyorsunuz , üstüne ne örtüyorsunuz? havalar soğudu nasıl önlem alıyorsunuz.

Bende allah kısmet ederse salı gece İstanbuldan yola çıkıyorum Ankaraya gelmek üzere.Gatada tüp bebek yaptırmaya geliyorum.Bu ikinci denemem ilki Haydarpaşa Gatada oldu.Negatifle sonuçlandı.Ankaradaki doktorum Namık bey.Namık beyin hastası olan varmı acaba aranızda??İşallah yeni yıl bana uğur ve bebeğimi getirir.Allah hepimizin dualarını duysun kabul etsin.İsteyen herkesin kucağına bebişlerini versin.

Selam leftere hoşgeldin canım....
Bizde iyiyiz oğluşumla,gündüzleri daha az uyumaya başladı,40-45 dakikalık uykularımız var artık.Yine mede uyumaya devam ediyoruz.Gece yatırırken kaloriferin durumuna göre ev sıcaksa bir kısa kollu badi yada atleti üzerine uzunkollu badi bir alt pijamayla yatırıyorum.Üzerine bir ince penye battaniye birde peluş kalın battaniyesini örtüyorum.Hava soğuksa üzerine bir tulum daha giydirip peluşu çift kat örtüyorum,çoraplarımız var birde.Şimdi Ankarada kar varmış,havada çok soğuktur,bizde henüz kar yok.Başına asla beresini takmıyor huylu benim oğlum:)))Evin durumuna göre değişiyor giyimimiz:)))))

Hayırlı uğurlu olsun canım ben mayada yaptırdım.Hayırlısıyla sende inşallah hamile kalırsın........

yasemincim nasıl soguk hava anlatamam. ev dogalgazlı, ısısı güzel ama benim sıpanın yanakları hep soguk oluyor. sapka bizde takamıyoruz acaip huylu. uyku tulumu giydiriyorum bende , epey önlem alıyorum ama yanaklar ısınmıyor. son rota aşısını da olduk. 5li karmayı da yaptırdım. bu hafta mayaya gitcez bizde.bakalım ne olcak:) bi sorum daha var, Tuna ona oyuncak uzattıgında ellerini uzatıp almaya calışıyor mu? benimki henüz uzanmaya baslamadı da, endiselendim. eline verirsen alıp oynuyor daha cok agzına sokup yemeye calışıyor da diyebiliriz:)

prenses, ben de maya da yaptırdım, gata bu konuda nasıldır bilgim yok ama iyidir herhalde, sonucta ciddi bir yer. yeni yıl sana sans getirir insallah. ankara cok soguk ama ve kendini sıcak tutmalısın. bol bol patik al yanına. ben ankaradayım bişey ihtiyacın olursa buralara yabancıysan yardım etmeye calışırım.

ebi, kys, halev kızlar sizler napıyorsunuz gelişmeler nasıl?

hosgeldin leftere sana zor olur sımdı yerlesmek hadi asılarda bıttımı sızın?benim en sevmedigim kısım ası olayı yaaa.kızlarr bende 27 kasımda lucrıne baaslamıstım sımdı bebısım kucagımda cok sukurrr...
cok sagol teyzesi sukur kıloyu topladık doktor bıraz az dedı yasıtlarına göre dedi ama ek gıdaya gecınce alsın mamayla sısırmeyelım dedı.ya ben oda sıcaklıgına göre gıydırıyorum genelde 23 te sabıtlemeye calısıyorum sıcaklıgı kısa yada uzun kollu body ustune pıjama eger ayaklı dıılse kılotlu corap ayaklıysa normal corap gıydırıyorum ıcıne bıde penye battanıyeye sarıp besıgıne koyuyorum ustunede besık setının battanıyesını ortuyorum yetıyo sanırım bızımde eller hep soguk yalayıp salyalıyo ya hep soguk oluyo acayıp tukuruklu ...bızde hem dayımızı hem amcamızı askere gonderdık kızım 5.5 ay ıdare etcek artık...

slm lefterecim tüp bebeği medicanada yaptıracağız rapor için yarın sabah başvuruyoruz kesin olarak cebeci hastanesinden çıkartıyoruz 5 gün sonrada elinde olur dediler aralık ayının 24-26 arasına denk geliyor adetim o zamanda inşallah tedaviye başlıyoruz Allahım izin verirse inşallah

Canım allah razı olsun.Düşünmen yeter.Ankaraya ilk defa gelicem.Hastanenin içinde misafirhane varmış.Rezervasyon yaptırdık.Kısmet ederse yarın gece yola çıkıcaz.İşallah yeni yıl bana uğurumu bebeğimi verir.Bu yeni yıldan tek dileğim Sağlıklı eli ayağı düzgün minik tombul bi bebiş versin.Ve dileğen herkese tabikide.

Nihayet site düzeldi,uzun zamandır bakımda diyordu,artık bilgisayardan şüphelenmeye başlamıştım.Çok yavaşladı,format istiyor:))))
Lefterecim Tunada oyuncağa uzanıp almıyor,eline verince alıyor,dediğin gibi direk ağzına sokuyor.Eli zaten hep ağzında:))Haftaya 24ünde kontrolümüz var,bakalım doktor teyzesi ne diyecek oğluma,umarım kilo artışı normaldir,27 sindede aşımız var.

yasemin yaz mutlaka bakalım doktor teyze ne dıyecek cok mutlu oluyorum saglıkla buyudukce bebısler kızım henuz tam olarak elınde tutma refleksine sahip degıl ama mama ıcerken bıberonu tutuyo emerken benım ustumu tutuyo yenı yenı gelısıyo bunlar bırde yenı bısey cıkardı mamayı tam bıtırmıyo eskıden tık demeden hepsını ıcerdı sımdı sonunu ya ıcıyo ya ıcmıyo bıde karnı hafif doysun oyun oynuyo mamayla agulayıp ıcıyo benım kız gercekten geveze olcak galıba

Ebi,Tunada eskisi gibi mamayı içmiyor,tabi önce emziriyorum artık sütüm azıcıkda olsa artımı ne:))))Dediğin gibi ya hep içiyor yada dibinde kalıyor.Bizimkide battaniyeyi çekmeye başladı,geçen bi kalktım battaniyeyi suratına kapamış uyuyor nasıl korktum,şimdi beşiğin kenarına sıkıştırıyorum.Ama hala beni emerek uyuyor,uykusu gelince mızındırmasından anlıyorum illa yatakta beraber yatcaz,emerek uyuyacak buda tabi bi yere gidince zor oluyor:)))Beşiğine koyunca ne zman uyuyacak kendi kendine bu günleride görcekmiyiz acaba,yoksa yapışık ikiz gibimi uyumaya geçcez:)))))))

merhaba arkadaslar insallah hepinizde keyfi yerindedir coktandir giremedim.is kadini oldum artik evde durmuyorum.buralar cok soguk eksi 20 lerdeyiz.hepinizi cok opuyorum

merhaba arkadaslar insallah hepinizde keyfi yerindedir coktandir giremedim.is kadini oldum artik evde durmuyorum.buralar cok soguk eksi 20 lerdeyiz.hepinizi cok opuyorum

Merhaba canım,iyi olmana sevindim.İşe mi girdin?Hayırlı olsun.-20 çok kötü ya,iyi donmuyonuz:)))))bende seni öpüyorum,kendine iyi bak........

yasemin benimkide sallayıp uyumaya alıstı bı yandan dusunuyorum nasıl alıscak kendi uyumaya diye ama napıyım ya ve butun cabalarıma ragmen erken yatıramıyorum en erken 23.30da yatıyo ben artık mama yedikten sonra meme vermıyorum mamayı gec yıyo tokken uyutuyorum emmeden uyuyor kendımce bı duzen kurdum 4ogun mama verıyorum ya ılk mamayı öglen 13.30 gıbı verıyorum ondan once sık sık emzırıyorum aksam 22.30-23 gıbı son mamayı yıyor sonra yatıyor gecede2-3 kez kalkıp emiyo yeni hareketler yapıyo yatarken dönmeye basladı yuzustu donuyo kendı kendıne bıde yuzustu yatırınca poposunu kaldırıp dızlerının ustune duruyo ama daha kollarını tam kaldıramıyo kafa ustu surunuyo cok komık oluyo ya
sen dıkkatlı ol ya tunaya dıkkat et masallah hareketlenıyolar ama dahada dıkkat gerektırıyolar kuzucuklarr opuyorum sızı leftere sen nerdesıınn canım barlas nasılll???

Selam kızlar,leftere nerelere kayboldun,umarım barlas iyidir....
Bizde dün kontrole gittik,6250gr olmuşuz:)),bu ay birazcık fazla almışız.Bu ay sadece suyla başlayalım diğer ay ek gıdaya geçebiliriz dedi.Ben zaten su veriyordum.Ayın 27sinde aşımız var,Tuna henüz dönmeye başlamadı,hergün ben dönsün diye uğraşıyorum yok,tembel bizim oğlan:))Komşunun kızıda 4 aylıkken dönmeye başlamış,bizde tık yok....bugün öğlende mememi emmek istemedi, huysuzlandı sonra beşikte salladım uyudu:)))Bende 4 öğün veriyorum,sabah 9 yada 10da başlıyoruz akşam 7- 8 gibi yiyor ve uyuyoruz.Gece 3-4 kez kalkıyoruz.Sabahları bazen 9.30 a kadar uyuyor,bende kahvaltımı rahatça yapabiliyorum:)))Banyo yaptırdık bu akşam,kuzucum mayıştı mışıl mışıl uyuyo:))))

ayy masallah yasemın benım kızım az bı uykusu vardı onuda sapıttı ben ögleye kadar sadece meme verıyorum 2-3 kez öglen baslıyorum cunku gec yatıyo ya ugrasıyorum napıcam bılmıyorum gece 11-12 oturuyo ayy hele su 1haftadır gece 1-2 saatte bır kalkıyo salak oluyorum sabahları anlamıyorum nıye böle degıstı önceden mama yeyıp 4-5 saat uyuyodu napıcam yaa ((
leftere nerdesın ???

Gündüzleri 2-3 saat uyurdu şimdi 40-45 dakikalık uykusu var.Bazen 1,5-2 saat uyuyor ondada muhakkak arada uyanıp tekrar emince dalıyor.Bugün 4. ay aşımızı olduk,ilk defa çok ağladı,eve gelene kadar iç çekti kuzucum.Geceleri Tunada artık kendi uyanıyor,eskiden zorla uyandırıyordum.Büyüyorlar galiba:)))Leftere canım ya nerelerdesin:)))))))))

valla yasemincim benim kızın günü gününü tutmuyo :)) gündüz genelde 2-3 defa en fazla yarım saatlik uykuları var gecede uyuyo ama 1-2 satte uyanıyo ya emıyo yada emziğini istiyo öyle geciyo gecelerimiz bizde 11inde gidip ası olcaz yasemincim ne asıları oldunuz ates yaptımı bende önce asılarını yaptırıp sonrada doktora gitcez işte böyle babannemizde yine basladı artık buyudu cok mama verme nısastayla mama yap ver dıyo doktora sorcam eger verebılırsın derse verırım...
leftere senin iş basladı heralde artık ugramıyosun ınsallah kotu bısey yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…