Bende allah kısmet ederse salı gece İstanbuldan yola çıkıyorum Ankaraya gelmek üzere.Gatada tüp bebek yaptırmaya geliyorum.Bu ikinci denemem ilki Haydarpaşa Gatada oldu.Negatifle sonuçlandı.Ankaradaki doktorum Namık bey.Namık beyin hastası olan varmı acaba aranızda??İşallah yeni yıl bana uğur ve bebeğimi getirir.Allah hepimizin dualarını duysun kabul etsin.İsteyen herkesin kucağına bebişlerini versin.
yasemincim nasıl soguk hava anlatamam. ev dogalgazlı, ısısı güzel ama benim sıpanın yanakları hep soguk oluyor. sapka bizde takamıyoruz acaip huylu. uyku tulumu giydiriyorum bende , epey önlem alıyorum ama yanaklar ısınmıyor. son rota aşısını da olduk. 5li karmayı da yaptırdım. bu hafta mayaya gitcez bizde.bakalım ne olcak:) bi sorum daha var, Tuna ona oyuncak uzattıgında ellerini uzatıp almaya calışıyor mu? benimki henüz uzanmaya baslamadı da, endiselendim. eline verirsen alıp oynuyor daha cok agzına sokup yemeye calışıyor da diyebiliriz:)
prenses, ben de maya da yaptırdım, gata bu konuda nasıldır bilgim yok ama iyidir herhalde, sonucta ciddi bir yer. yeni yıl sana sans getirir insallah. ankara cok soguk ama ve kendini sıcak tutmalısın. bol bol patik al yanına. ben ankaradayım bişey ihtiyacın olursa buralara yabancıysan yardım etmeye calışırım.
ebi, kys, halev kızlar sizler napıyorsunuz gelişmeler nasıl?
merhaba arkadaslar insallah hepinizde keyfi yerindedir coktandir giremedim.is kadini oldum artik evde durmuyorum.buralar cok soguk eksi 20 lerdeyiz.hepinizi cok opuyorum
Gündüzleri 2-3 saat uyurdu şimdi 40-45 dakikalık uykusu var.Bazen 1,5-2 saat uyuyor ondada muhakkak arada uyanıp tekrar emince dalıyor.Bugün 4. ay aşımızı olduk,ilk defa çok ağladı,eve gelene kadar iç çekti kuzucum.Geceleri Tunada artık kendi uyanıyor,eskiden zorla uyandırıyordum.Büyüyorlar galiba:)))Leftere canım ya nerelerdesin:)))))))))ayy masallah yasemın benım kızım az bı uykusu vardı onuda sapıttı ben ögleye kadar sadece meme verıyorum 2-3 kez öglen baslıyorum cunku gec yatıyo ya ugrasıyorum napıcam bılmıyorum gece 11-12 oturuyo ayy hele su 1haftadır gece 1-2 saatte bır kalkıyo salak oluyorum sabahları anlamıyorum nıye böle degıstı önceden mama yeyıp 4-5 saat uyuyodu napıcam yaa((
leftere nerdesın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?