2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

Benim bazen oluyor mide yanmalarım.Gaviscon diye şurup var,arkadaşım onu kullanıyordu hamileliğinde, doktoruna sor o iyi geliyormuş.Ben renni diye tablet var zorlanınca onu alıyorum.

Midye hayatımda hiç yemedim,tatmayıda düşünmem.Canın çeke çeke midyemi çekti leftere:))))))

yasemin büyüyor demek bebiş. önden gitmesinden korkma. benimki de 2 hafta önden gidiyor. bizimkilerin aceleleri var sanki.
bende simdi doktordan geldim. 2670 olmuş kilosu. plesentada kireclenme baslamış ayrıca son aya girince oluyormuş. bugün ilk kez nst ye de girdim. 15 dk. bebeğin kalp ritmi bakılıyor. bir de düğme var, bebek hareket ettikce ona basıyorsun. sonucu güzel cıktı. 15 gün sonra yine kontrolüm var. sonra da alırız zaten dedi. nst yapılmasını beklerken 3 hamile gitti yanımdan, sezeryana. offf içim daraldı cok. nedense kendimi berbat hissettim. böyleee kurbanlık koyun gibi soymuşlar, üstlerinde ameliyat kıyafetleri...gözlerinde bir tuhaf bakış, artık heyecan mı korku mu belli değil ama birilerinden medet umuyor gibi bakışları vardı. cok kötü oldum. belki de hassasım ondan böyle moralim bozuldu. kocalarına da gıcık oldum. ellerinde cantalar, ameliyathaneye dogru koşuyorlar... ohhh valla biz kesilip biçiliyoruz onlar çanta taşıyor sadece. onları da kesmek istiyorum bugün!
nst yapılırken hemsireye de sordum. sezeryandan önce (epidural) sakinleştirici yapılıyor mu diye. yapılıyormuş. yoksa ben tansiyondan ölürüm. bir de hiç sezeryan olurken uyusuklugu geçen, kesildiğini anlayan oldu mu dedim, hiç öyle bişey olmamış daha galiba gitgide korkaklıgım artıyor. ben cesur bir insandım halbuki.
oğluş doğum pozisyonuna da girmiş en sonunda, başı aşagıya gelmiş. umarım erken doğum yapmam bugün niye böyle karamsar oldum anlamıyorum. hamilelik psikolojisi bu galiba.

midyeyi erteledim. cok zararlıymış. işte çeke çeke midye çekti canım ama yemiycem. doğumdan sonra midye tepsisini yerim artık. yasemin midye sevmediğin için cok sanslısın. keske bende sevmesem. pis olduklarını bile bile seviyorum.

Canım benim ne bilim midye bana hep tuhaf gelmiştir:)))))))Doğum yaklaştıkça endişelerimiz artacak tabikide kolay bir olay değil ama inanıyorumki bebişlerimizi ilk kucağımıza aldığımızda herşey bitecek,hiç yaşanmamış gibi.Bulantılarım varken hiç geçmeyecek geliyordu bana şimdi ise yaşadımmı yaşamadımmı bilmiyorum.Bu arada keselim valla erkekleri:))))Eşim anlatıyordu geçende arkadaşının eşi doğum yaparken tam uyuşmamış hemen tam narkoz vermişler,böyle şeyler olabilir ama anlık birşeydir,bunun önlemini alıyorlardır hiç merak etme sen.Ben daha önce iki kez ameliyat oldum,ağrılarda acılarda geçiyor,helede bu olay farklı,güzel mutluluk verici bişey olcak hayırlısıyla.........

haklısın gercekten, sonucu güzel olacak insallah. yoksa zaten cekilmez bu eziyetler. ama işte insan biraz tırsıyor :))

kızlaraaar kac gundur kendımı kaybetmıstım bugun cok sukur evi tasıdık .bundan sonra yavas yavas yerlesmek kaldı.bı kac gun ınternetım olmıcak bıraz ayrı kalıcam sızden.kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktan

ebi inşallah kendini telef etmiyorsundur.... hayırlı ugurlu olsun yeni eviniz, eşinle, kızınla mutlu sağlıklı nice yıllar geçirirsiniz inşallah. çok bekletme bizi :)

kızlar yeni bir topic actım, doğuma geri sayım diye. hepimiz geri sayımdayız zaten. oraya gelin olr mu ordan devam edelim sohbetlerimize. simdi bu topicte 2009 yazdıgı için eskidi. kys sakın bende mi geri sayımdayım deme, benim gözümde öylesin. gecirdiğin her gün bebeğine kavuşagın vakit yaklaşıyor demektir. illa ki hamile kalmak gerekmiyor. benim için en güzel annelerden biride sensin. oyüzden sakın gelmemezlik yapma.

yoo özelde değil. burda ilk sayfada olması gerek. az önce oraya mesaj yazdım hatta. tüp bebekten sonra doğuma geri sayım diye başlığı var.

mrb kızlarrrr internetim hala yok kayınvalıdeme geldım bugun kandılınız mubarek olsun dua etmeyı unutmayın hepımıze.ben yerlestım sayılır bı vestıyerım yok onun dısında yerlestım zaten pazar arkadaslarım geldı sagolsunlar mutfak salon banyo herseyı yerlestırdıler.ama ınce ısler bana bakıo tabıı ve kotu haber artık barız ayaklarım sısıyor ayagıma olan tek ayakkabım var.bu sıra yoruldugum ıcın heralde ayakta cok kalamıorum cok cabuk yoruluyorum ama cok sukur kazasız belasız tasındım bu evım daha ferah ama bı pıstı ınanamazsınız önce oturan teyze 5 sene hıc temızlık yapmamıs heralde cok hor kullanmıslar ama neyse nasılsa satın almadık :))) ya benım bu kzım cok kurtlu yaaa sag yat tekme sola yat tekme sırt ustu ıyıce cıldırıo pozısyon begendıremıorum amuda kalkıcam en son o olcak ...özetle budur durum hepınızı opuyorum ıyı olamanıza sevındım opuyorumnanaktan

Ebi yerleşmene çok sevindim,canını sıkma,ayakta kalmamaya çalış canım.Ayaklarını yukarıya kaldır kan akımını düzenlemek için,soğuk suyla yıkamakta iyi geliyor.Benim oğlumda bu aralar çok hareketli,ritimli bir müzik duyunca hemen tepki veriyor:)))
Leftere yeni bir topik açmış tüp bebekten sonra doğuma geri sayım diye başlığı var....
Sana kolay gelsin,görüşmek üzere...........

merhaba kizlar nasilsiniz coktandir giremiyordum masallah cok az gunleriniz.bizde bildiginiz gibi hayirlisiyla dugunumuzu yaptik gelinimizi getirdik.dugunle geciyor gunlerim gecen haftada kuzenim evlendi bu hafta arkadasimin kiz kardesi evleniyor gelecege gorumcemin kiz kardesi derken butun haftalar dolu dolu geciyor.sicaktan yatamadim kalktim dundende internet baglatti esim sizlere yazma imkanim oldu. sizleri cok ozledim.ebicim gule gule otur evinde insallah kisa zamanda kendi evine kavusursursun canim tasinmak zor istir.bugunde esime kirildim gec geldi eve les gibi sigara kokuyodu normalde kullanmaz burdakilere uyuyo haliyle simdilik bu kadar gorusuruz arkadaslar opuyorum hepinizide.

Günaydın kızlar,evet son yazılanlar yok,site bakımda diyodu herhalde ondan.
Leftere ne yaptı acaba doğum bugün yarın olacaktı:))))Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bu gece hiç uyuyamadım,ilk defa bacaklarımın ikisine birden aynı anda kramp girdi.Hala acıyor....
Bunun dışında iyiyiz,doktor gittikçe şikayetlerin artar demişti.Ağırlaştığımı eskisi gibi hareket edemediğimi hissediyorum.Yarın nts var.
Sen nasılsın ebi,doktora gittinmi??

ben cuma gıtcem ıns sabah 9da bakalım ne olcak su ıcıyorum armut yıyorum soda falan gunde 10kere tuvalete tasınıorum ıns bı faydası oluyodur.senin daha yenimi öyle oluyo benim suandada hıc ıyı dııl uykum sag tarafıma yatamıyorum kızım sagımda oturdugu ıcın kaburgam falan agrıyo sola yatınca kolum uyusuyo nıye anlamıorum ıste böyle gecıcek heralde.sen hastane cantanı hazırladın mı?ben dun emzırme atletini ve dıger seylerı aldım ama atleti bıraz buyuk mu alsam karar veremedım suan tam ustume gore sen neler yapıosun?
leftere bıze haber vermeden doguma mı gıttı yoksaa kuserim leftere askolsun :)) iins hayırlısıyla alır oglunu kucagına...

Uyuşmalar bendede oluyor,kolum bacağım...Bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim,hastaneye götürceklerimi küçük bir hurca koydum valize koymadım henüz,havasız kalmasın diye.Sen hazırladınmı??Kendime gecelik pijama aldım yıkadım hazırladım,emzirme atleti alcam bende henüz almadım.Doğum yapınca karın küçülürmüş,şimdiki halinle düşünme diyo satıcılar,sütyen pek kullanışlı olmuyormuş,atletlerde zaten sütyen şeklinde oluyor dimi.Dün akşam çok nem vardı nefes alamadım,hergün soda içiyorum bende kramplara iyiymiş,kaybolan minerallere takviye oluyormuş.
Lefterenin güzel haberlerini alırız inşallah,yazılar silinmeden önce yazmıştı , o gün belli olacaktı doğum:)))))

ben daha hıc bısey hazırlamadım (( ya sureklı bı eksık cıkıor.ben bı pıjama sabahlık takım almıstım gecelık de al dedıler dun gecelık aldım sadece hastane cıkısı yeter dıyodum yetmez bı yedek koy dedıler bebek corabı fazla koy dedıler 2takım atlet kılot koydum az dedıler ıyıkı valız almısım kucuk canta hayatta yetmezmıs :)))) atlettide aldım ama tam ustume gore acaba goguslerım buyurmu daha bı buyugunu mu alsam karar veremedım sen ne dersın?bunların hepsını topladım bı yere zaten kızımla bız takım olcaz ıkımızınde kıyafetlerı krem rengi hepsini atar sabun tozuyla yıkarım utulerım ıns tabii eksıklerımı tamamlarsam :))) kendıme corap almadım bak bısey daha cıktı :))) benım eksık bıtmeeeezz bu gıdısle.
ya leftere nıye bı daha dönmedi bize ogün belli olcak dıyodu ama ses yook neyse ins hersey guzel gıdıodur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…