2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

Kys sağlık olsun canım,hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki sefere alırsın inşallah.

Benim 50 gr şeker yükleme testim 156 çıktı(,sınır 140 mış.Doktorum korkulcak bişey yok dedi,bebeğim sağlıklı kilosu normal,bendede kilo artışı yok.3-4 gün sonra 100 gr şeker yüklemesi olacak.Allahtan hayırlısı diyet yapacağız artık:))))

kys takma kafana bidahaki sefer ins alırsın benim bildiğim yurt dısında daha zor alınıyor benim yengemde zorlanmıstı epey.hayırlısı ins...en önemlisi saglık saglıgın yerinde ve esin yanında ne buyuk bi sans bu surecler evlılıgı pekıstırıyor...
yasemin üzülme canım diyetle falan idare edersin en kötü ihtimalle bide 100 luk yukleme yapılsın takılıp bebısı de uzme.gecmıs olsun canım...

allah allah ya ne cok seyden etkılenıyor neyse sen takılma ıns normal cıkar 100gr yuklemesi...bende bugun gıttım doktora kızım 1024 gr olmus teyzesiii boyuda 35cm olmus cok sukur normal hersey benımde 1hafta ıcınde seker yuklemesi yaptırmam lazım bakalım hayırlısı artık...

Maşallah canım,kocaman olmuşlar:)))))kan pıhtısı,kesesi,kalp atışları derken bu günlere geldik.Allah kucağımızada almayı nasip etsin minik kuzucukları:))))Teyzesi öpüyor minik yavyuyu:ecrin_bebek:

cok guzel degerin tebrikler sımdı gun asırı kan verip degerlerin 2ye katlamasına bakılcak hadi hayırlı olsunn...

Selam kızlar,bugün 100'lük şeker yüklemem normal çıktı.Önce açlık kan şekeri,şekerli suyu içtikten sonra 3 saat arayla kan verdim,bayağı sıkıntılı bir bekleyişti.................

sonucunun iyi ciktigina sevindim canim gozun aydin. kendinize dikkat edin opuyorum hepinizide. artik bende gun sayiyorum haftaya persembe gunu yoldayim Allah izin verirse.

Sağol kys diyetle devam edeceğiz artık,aburcubur fazla yemek yok:))
Demek geliyorsun türkiyeye,memleketin neresi???

gecmıs olsun yasemin sevindim normal cıkmıs yınede dıyete gerek varmı?bıraz dıkkat etsen yeterli diil mi???neyse buna sukur benim yengemde hamilelik sekeri cıktı surekli sekerini ölcup igne yapıyor kendıne...kendıne ve bebıse ıyı bakkk...

bende seker yuklemsı yaptırdım sonuc ıyı cok sukur ama kan tahlılımde demır bıraz dusuk cıktı bıraz daha dıkkat etmelıymısım doktor 10.8 dedı en az 11-12 olmalıymıs bakalım artık neler yapabılırız...

merhaba kizlar,masallah bakiyorum hamileleginiz guzel ilerliyor Allah tamamina erdirsin.hangi tarihe denk geliyor bebeklerinizi kucaginiza almaniz.leftereninde az zamani kaliyo canim heyecan sarmistir.banada su son gunler su gibi akip gidiyor ev, is, alis veris, ve arkamda kocaman bi uzuntu esim benden sonra gelecek onun isleri cok burda yanliz birakiyorum diye gozum arkada gidecegim.yasemincim memleket gayseri:))insallah geldikten hemen sonra ucuncuyu denicem olmayacak gibide yinede denemekte yarar var eger olmassa seneye turkiyede denerim.cok yipratici ama cok sukur maddi imkanlarin iyi olupta cocugun olmamasi cok uzucu bi durum gelecege dair hic bir plan yapamiyoruz esimle.ne yapacagimi bilmiyorum .kizlar icimde kaldi yazmak istedim, eger benimde bir kizim olsaydi en cok koymak istedigim isimler sunlar olcakti tugce, dilara, ve ilayda..belkide olur birgun koyayarim isimlerden birini demi kizlar.neyse hepinizide opuyorum.

Kys canım inşallah hayırlısıyla sende bebişine kavuşursun.Tatilde bol bol moral depola.Benim doğum eylülün ilk haftası gözüküyor,hayırlısı artık.
Bugün bir bayanla tanıştım 16 yıl sonra ,3 tüp bebek denemesi sonrası (en son tüp bebek denemesinin 2. ayı) kendiliğinden hamile kalmış.Allah inşallah sanada nasip eder.Dualarımız seninle ,hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız:)))))bende seni öpüyorum,kendine iyi bak.................

kys sen sımdı guzel bı tatıl yap özlemını gıder su bebek olayını kafandan cıkar bı kenara koy onu dusunme sımdı kendını yenıle moral depola sonrasına allh kerim ıns hayırlısıyla bıranönce sende bebısıne kavusursun.benımde eylul 15 dedı doktor ama herkes 40 haftayı tamamlamaz kız bebek dıyor ben kendımı eylul 5e gore hazırlıyorum ıns.hayırlısı bakalım....

merhaba canim burdayim, kizlar masallah dim anne olmaniza az bi zaman kalmis, ne guzel ikinizde ayni haftalara denk geliyorsunuz.insallah Allahim dualarimizi bir gun kabul eder bende yanlizliktan kurtulurum arkadaslar opuyorum hepinizide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…