2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

hadi insallah bu heyacanların sonucunu çok daha büyük bir heyecanla alırsın. bakalım kızın mı oglun mu olacak :))

Kızlar mrb lar Sakın leftere ve ebi lütfen korkmayın 6 haftayı geçtikten sonra herşey düzene giriyor benim bebegişm 5+5 günlükken ölmüş karnımda şimdi yazdıklarınızı okuyunca benim yüzümden endişelenmeniz üzdü beni lütfen herkezin böle olacak die bişi yok sizin bebeişlere inş. bişi olmaz sağglıklılar maaşallah kalbinizi ferah tutun Ben toparlanmaya çalışıyorum bide eşim radyoterapi gördüğü için ona destek olmak zorundayım Yani Görevim çok agır Allahım sabrımızı deniyor elimizden bişşey gelmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Allah yardımcısnız olsun cnm eşinede acil şifalar diliyorum...evt görevin agır cnm bu dönemde de eşin için daha güçlü ol özelliklede eşin için sabırlı ol canım birgün bu sabırın mükafatını alacaksın sakın üzülme.Allah büyük birgün bizleride güldürür...Bende bu negatif olayından beri geceleri hiç uyuyamıyorum yatagıma bile girmek istemiyorum yatana kadar sürekli keske böle ollsaydı neden böle yaptılar felan die düşünüyorum rüyalarımda bile hergün görüyorum tüp bebegi psikolojim bozuldu iyice benimde ,eşim bana istedigim gibi olmuyor buda beni üzüyor iyice yıprandım..

iyiz leftere sen nasılsın. gözükmedin kaç zamandır.inşallah hersey yolunda dır oglusun nasıl keyfi yerinde mmi :)

merhaba canim bende burdayim.cok sukur iyim. sen nerelerdesin yoksun kac gundur.

Selam leftere bizde iyiyiz,siz nasılsınız bakalım????
Kızlar doktor bana demir hapı vermişti,2 hafta olacak kullanmaya başlayalı ama beni kötü etkiledi kabızlık sorunu yaşıyorum,siz kullanıyormusunuz......

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

kızlar iyiyim cok sükür. bebek hareketleriyle kafayı yemiş durumdayım. artık biraz hissediyorum, bazen cok net bir tekme geliyor bazen tüm gün hareketleri hissetmiyorum. ysemin bana kan hapı verdi doktor. demir hapı vermedi. bir de vitamin içiyorum. lifli besinler yemen lazım. kabızlık hamileliğin cogunda rastlanıyormuş. ve kabızlıktan kacınmak gerekiyormuş. suyuda cok içmelisin. olmazsa doktoruna bir sor, önemli cünkü.
turtem bebiş iyi sanırım, ama insan hep diken üstünde oluyor. bizler hamile olsak da normal olamıyoruz sanırım. sen nasılsın, neler yapıyorsun. bir gelişme var mı tedavi ile ilgili, yani yeniden deneyelim falan diyor mu eşin?
bademir cok gecmiş olsun. öncelikli olan eşin bence. insallah en kısa zamanda iyileşir ve bebeğinizi kucagınıza alırsınız. çok yıpratma kendini. bebeği düşünmemeye calış, eşin iyi olsun önce saglık herzaman. saglık oldugu sürece hersey olur insallah.
kys nasıl gidiyor tedavi? yumurtacıklar ne alemde :)

ya kızlar ben cok uzun zaman gıremedım sıtedede sorun vardı.ben cok yogundum bu sıralar misafirim vardı sonra kayınvalidemin annemin derken epey yoruldum ama artık istirahatteyim.banada demir hapı verdi doktor b12 ve folik iceriyor benimde midemi cok kötü yaptıgı icin aksam yatmadan önce iciyorum ya kızlar kım ne durumda neler kacırdım???

bu arada benım cızelgem nıye bozulmus offff sıkıldım bundan ya hep duzeltmek gerekıo

kizlar bu ara isler yolunda gitmedi fazla giremedim ben asciyim siparis alip yemek yapiyoruz yemek yaptigimiz ocagimiz bozuldu tamirciyle ugrasip durduk nihayet bugun yapildi. yarin gorusuruz

kys cok yorma yinede kendini. tedavi nasıl geciyor ayrıca?
kızlar mide yanmasından ölüyorum ya.. midem neredetse akciğerlerime kadar cıktı ve bu beni mahvediyor. karnım daha da büyüdükce neler olacak merak ediyorum. bu arada tekmeleri gitgide daha cok anlıyorum. karnımın fotografını cektim. şimdi yapabilirsem sizlede paylaşıcam. 20 haftalık göbek nasıl olur fikir vereyim :))
birde bişey sorucam, ebi yasemin, sizler ağda temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz. bacaklar kolay oluyor ama malum bölgeye agda yaptırmaya korkuyorum. siz nasıl bir cözüm buldunuz bu işe?

ya ben cok korkuyorum bır arkadasımdada var onu mahvettı onun son 20gunu ınsallah ama 6.aydan berı reflu var ve suan hat safhada leblebi denedınmı?ayyy o konu benıde cok dusunduruyo bazılarına doktor yaptırmayın dıyomuus kasılmalara falan sebep oluyomus ama bı kuaforemı baslasam dıorum ama benım cıldım cok hassas bacaklarım bıle morarır napıcam bılmıorum yaaa ama bı cozum lazım :kedi:

bıde artık benımde karnım cıkıo kıyafetlerımın cogu olmuyo yavastan bı alısverıs yolu gorunuyo ve bugun kendıme krem aldım catlamıyım dıye cunku benım cıldım cok kuru mustela aldım umarım ıyıdır.sız napıosunuz bu konuda?

ebi susam yagı ile kakao yagı almalısın. en iyisi bunlarmış. ben hergün kullanıyorum. gerginliği de azaltıyor. henüz erken olsada catlak yok simdilik bende. ama epey uzun zamandır kullanıyorum. şu resmi bi yollayabilseydim karnımı da görürdün ama bi türlü yapamadım :) öbür temizlik olayında kuaföre gidicem galiba. biraz arastırdım tehlikeden bahsetmiyorlar. bir denesem mi diyorum. ama senin cildin hassassa profesyonel birini bulman lazım.

merhaba leftere, tedavimin nasil gittigini bende bilmiyorum su anda sadece burnuma sprey kullaniyorum hastalanmadimda daha en son 23 unde hastalanmistim hala bisey yok.yirmi altiyla yirmi sekiz gun arasi olurdum. sprey geciktirdi biraz
bu arada puregon ignesi adet oncesimi baslaniyo sonrasimi tam emin degilim bilgin varmi yazili olarak gonderdiler dogru durust anlasilmiyo yarin bi soralim diyoruz. yanlis yapmak istemiyorum

ilk yaptirdigimda ucuncu gun falan basladim diye biliyorum her seyi cok ozen gostermeye calisiyorum ama Allahim aklimi aldi sanki..herseyi takinti haline getirmeye calisiyorum elimde olmadan, biran once hersey olsa bitsede kurtulsaydik.

Merhaba kızlar iyi olmanıza sevindim. Benimde dün genetik sonucum çıktı bebekte yapısal ve sayısal hiç bir bozukluk saptanamamış ve erkekmişti. Peki neden böle oldu diyorum kimse cvp vermiyor keşke bi sebebi olsaydı bu acabalarla yaşamak çok zor..2 ay sonra tekrar başlayalım dediler ama ben istemiyorum 10 yıldır çok yaprandım içim mahvoldu 5 yıl sonra evlatlık almak istiyorum inşallah Allah ordan yüzümüzü güldürür. Kendinize iyi bakın...

bademir hakkinda hayirlisi olsun canim. Allahim bir gun hepimize evlat nasip eder insallah. beklemekten baska caremiz yok.

leftere bu arada bende hastalandim bugun doktoruda aradik dogru duzgun konustuk. hersey yolunda ignelerede 4. ayin birinde baslayacakmisim. hastaligimin 7. gunune dek geliyo.sayfada baya bi gitti yani.

kys orada gercekten farklı demekki. cünkü burda hep hastalığın ikinci günü iğne baslıyor. ama sprey yoktu bende. ondan olmalı. neyse bu seferki hastalanmana sevindim, tedavi bi an önce sonuclansın dimi :) insallah önümüzdeki dokuz ayın son hastalanması olur bu.
bademir tabiki sen bilirsin ama 5yıl uzun bir süre o zamana kadar tekrar deneyebilirsin. bir de anlamadım neden cevap veremiyorlar, bir sebebi olmalı halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…