gercekten kızlar millet cok tuhaf. ankaradayken arkadasıma 3 embriyo transfer edildi demiştim. dedikodu hızla yayılmış, burası ufak bir yer tabi. şimdi herkes üçüzüm var sanıyor bir de onu anlatmaya calışıyorum. bir tane bebek var diyorum, aaaa nedeeeeeen bir tane diyorlar.... ne bileyim neden bir tane. allah bir tane uygun görmüş ben nasıl bileyim bunun cevabını... bir kez tüp bebek yaptırınca tamamdır, hamile ol ya da olma sorular ve tavsiyeler bitmiyor. çok ilginc bir durum bizim gibi tüp bebek yaptıranlar sonradan doğal yolla da hamile kalabiliyor bir mucize eseri. asıl o zaman ki soruları hayal ediyorum da... nasıl oldu bu, o da tüp mü, doğal mı yaptınız... :) artık sorulara alıştım. aslında kys eniyisini yapmışın. basın rahat. ben dilimi tutamadım. herkesle paylaşayım üzüntümü mutluluğumu dedim ama karsılıgı sorular oldu. ama bakın size bişey anlatayım da gülün, acı ama gercek yani ;
ankarada ikinci aşılamamı yaptırıp yine baharda kuşadasına gelmiştim. kayınvalidem benim bir alt katımda oturuyor. ben 12. günü bekliyorum adet olmayım diye. ama 10. gün hastalanıyorum. tuvaletten cıkınca bir aglama krizi geliyor bana. nerdeyse kendimimi öldürsem acaba diyorum, sonra salak gibi kendimi öldürürsem hiç cocugum olma sansım kalmaz diye vazgeçiyorum. ama tabi agır depresyondayım. o sıra kayınvalidem caldı kapıyı. yemek getirmiş. ama benim gözler kan çanagı gibi, saklamak mümkün değil. çabuk bana in diyor. iniyorum. kadıncagız beni teselli etmeye calışıyor. ben ağlıyorum. o sırada evde kaynanamın bir komşusu var. ne dese beğenirsiniz acaba... cümle aynen şu ; eskiden buralar köydü, hep inek beslerdik. bazı ineklerin cocugu yoktu. bizde onlara aşılama yapardık. ikişer üçer yavrularlardı '' dedi!!! verecek hiçbir cevap bulamamıştım. ama hala aklımdadır acaba ineklere tüp bebek de yapmışlarmıydı? görünce sorucam :))