ankaralı arkadaslar nerdesınız yaa.benım yarın yumurtalarım toplanıo sabah 8 de merkezde olucam cok heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla az kaldı opuyorumnanaktan
Herseyin hayırlısıı inşallah cnm Allah hepimize birgün nasip eyler.... moralinizi bozmayınslmm arkadaşlar bende hayırlısıyla ocak 19 da anatolia tüp bebek merkezinden profesör dr hakan yaralıya randevu aldım.benim kendi doktorumun tavsiyesi ve bir kac daha akrabalarımın tavsiyesi üzerine gidecem. benim eşimde azospermi teşhisi konuldu yani hiç sperm görülmedi
.bakalım 19 ocakta muayeneye gidecem ,moralimiz çok bozuk yumurtlama için yapılan iğne ve ilacların yan etkileri varmı kilo aldırıyormu acabaaa
inşallah arkdaşlar allah birgün kucagımıza saglıklı bir evlat almayı nasip eder.
leftere gerçekten nerden çıktı şimdi taşınma işi sakın kendini yorma dikkat et.kızlar taşındığımız için iki gün falan burada olamayacagım. interneti nakil yaptırıyoruz. gelişmeleri haberleri yazın olur mu. iki gün de olsa sizleri özleyecegim. herseyin yolunda gitmesi dileği ile...
ebi naptın? nasıl geçti kaç yumurta toplandı haberdar et bizi.ankaralı arkadaslar nerdesınız yaa.benım yarın yumurtalarım toplanıo sabah 8 de merkezde olucam cok heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla az kaldı opuyorumnanaktan
ben geldim yiyim kızlar bıraz sancım var ama ben daha cok korkuyodum okadar dıılmıs.sadece sancımvar oda normalmis suan ayakta durmak bıraz zor yatıorum oyuzden.7 yumurta toplandı benden.yarın neler oldu arayıp haber verceklermıs cumada transfer var ıns hayırlısıyla ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?