2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz... Carsidan yeni geldim gelinlik ayakkabisi baktim, türkiyede zor bulurum diye :sinifsinif:
41 numara giyiyorum türkiyede her yerde bulamiyorum malesef

peki m.recetem bulabildin mi begendigin ayakkabi oldumu
bembeyaz bulmak zor tabii.. ama gümüs renki de olabilir

vallah bulamadim:sinifsinif: elime aliyorum yok bunu dügünümde giyemem diyorum, bir ayakkabi delisi olrak ayakkabi begenemedim kaydirigubbakcemile3 icime sinen yok, tamam iste budur dedigim.. yarin bi kac yere daha bakacagim.. bakalim artik

bide internetten buffalo shopa baksana

biraz tuzlu yalniz ama güzel ve kaliteli. sonra da degerlendire bilecegin ayakkabilar sadece dügün de degil.

bide internetten buffalo shopa baksana

biraz tuzlu yalniz ama güzel ve kaliteli. sonra da degerlendire bilecegin ayakkabilar sadece dügün de degil.

cok tesekkür ederim canim benim, hemen bakiyorum.

dün einbürgerungsbehörde'den mektup geldi, konusmak icin randevu aldim zemuszemus son bir konusma yapiliyormus, demokrasi anlayisimi denemek icin kaydirigubbakcemile3 sonrada kadin dedi, güveniyorum ben sana, o günde zaten hemen zusicherung'u veririm. ayin 25inde de ben ucuyorum, nikahtan önce zusicherung'u alsam cok iyi olacak.

Bir mutlu oldum ki, kurban oldugum Allah'im öyle bir yardimci oluyor ki... her bir dert tek tek hal oluyor..

bende senin adina mutlu oldum.. bana öyle konusmaya cagirmadilar, iyi bi baksin demokrasi anlayisina ne anlicaksa apal, hehe
aslinda bayiliyorlar türkler alman vatandasi olmasina daha gecen günlerde haber cikmisi alman vatandasligina müracatlar azaldi diye felan.. herkez ayni degil tabi iyisi var kötüsü var ama tuhaf insanlar oluguklari kesin bana göre

evet kaydirigubbakcemile3 ama Allah'tan cok iyi bir kadina düstüm, gülüyor konusuyor sakalasiyor.
simdi tek sorunum nikah... umarim bir sorun cikmazda kiyip tekrar almanyaya gelecegim, konsolosluga gidip türk vatandasliktan cikmak icin..

hayirlisiyla nikahini kiydiktan sonra Ausländerbehördeye evlendigini bildirmeyi unutma söyle yeni Einbürgerungszusicherung versinler..

acaba kadina söylesem mi dügünüm olacak diye? yoksa nikahi kiydiktan sonra mi söylesem?

Nikahtan sonra söyle... sorarsa söylersin ama böyle bir muhabbet olmayinca söylemene gerek yok özel hayatin.. ben söylememistim kimsede soramisti zaten

bide yok evlenemezsin der kaydirigubbakcemile3 zatn nisanli oldugumu biliyor, belgeleri verdigimde, esler icin bir kagit daha vardi ya.. bana bakti "rüyalarin sahibini" bulmadin mi daha dedi kaydirigubbakcemile3 buldum nisanliyim dedim, güzel dedi..

en iyisi her is bittikten sonra söylemek. Evliligim vatandasliktan daha önemli opuyorumnanaktan

bunalar senin icin
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

devami geliyor bunun 41 mevcut
60 euro

canimsin cok tesekkür ederim... bu gün baktiklarimin hepsi klasik modeller.. ya cok tasli, yada önü cok sivri.. ama ilk ekledigin cok hosuma gitti

[/URL][/IMG]

cok tuzlu 180 ama birinci ekledigim ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…