bide internetten buffalo shopa baksana
biraz tuzlu yalniz ama güzel ve kaliteli. sonra da degerlendire bilecegin ayakkabilar sadece dügün de degil.
bende senin adina mutlu oldum.. bana öyle konusmaya cagirmadilar, iyi bi baksin demokrasi anlayisina ne anlicaksa apal, hehe
aslinda bayiliyorlar türkler alman vatandasi olmasina daha gecen günlerde haber cikmisi alman vatandasligina müracatlar azaldi diye felan.. herkez ayni degil tabi iyisi var kötüsü var ama tuhaf insanlar oluguklari kesin bana göre
evet kaydirigubbakcemile3 ama Allah'tan cok iyi bir kadina düstüm, gülüyor konusuyor sakalasiyor.
simdi tek sorunum nikah... umarim bir sorun cikmazda kiyip tekrar almanyaya gelecegim, konsolosluga gidip türk vatandasliktan cikmak icin..
hayirlisiyla nikahini kiydiktan sonra Ausländerbehördeye evlendigini bildirmeyi unutma söyle yeni Einbürgerungszusicherung versinler..
acaba kadina söylesem mi dügünüm olacak diye? yoksa nikahi kiydiktan sonra mi söylesem?
bunalar senin icin
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
devami geliyor bunun 41 mevcut
60 euro
Sana ben kurban olurum yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canimsin sen, senide mesgul ettim :1no2:
ilk eklediklerin cok hosuma gitti, sence olur mu ki gelinligin altina?
üstüme iglik saglik.. kiz olmamasi icin tek bir neden söyle
niye olmasin bal gibi olur..ben zaten begendiklerimi ekliyorum begenmedigim hic bir sey önermem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?