• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bende bu yıl sabahçıyım...sabahları okula gidiyorum....öğlen evde oluyorum...şimdilik okul ile ilgili şeylerle uğraşıyorum....

sadece uykulu oluyorum...sabah 6.30 kalkıyorum....uyku düzenimi bir türlü ayarlayamadım...akşamları erken yatmam lazım...
eşim kasım da gelecek..çalıştığı banka eğitim amaçlı ist. gönderiyor.. 10 gün kadar burada olacak....görmeme az kaldı..

AYYYYYYYYY cok sevındım gelmesıne tatlıruya hadı sımdıden gozun aydın canım artık hemen hemen eksıklerı tamamldık sayılır ama hayat devam ettıkce eksık bıtmıyor canım ya

dogum gunun kutlu olsun canım daha nıce yıllara sevdıklerınle gırmen dılegıyle...

isteyim.. ara sira sizi baska topiklerde aldatiyorum..:)

hımmmmmmmm yıne kımsler yok kızlar bendede maglum edırnenın sogukları basladı soba alıp kurma telaşı başladı ve ben onceden hıc soba yakmasını bılmıyen bırı olarak ve nasıl kurulur ne alınır telaşında koşuşturuyorum sızle ne yapıyorsunuz ugrayın arada sırada

merhaba kizlar nasilsiniz... antalya inanilmaz sicak hala...

gecen bizim burda bir patlama oldu..hemen 2dakika bize..

hımmmmmmmm yıne kımsler yok kızlar bendede maglum edırnenın sogukları basladı soba alıp kurma telaşı başladı ve ben onceden hıc soba yakmasını bılmıyen bırı olarak ve nasıl kurulur ne alınır telaşında koşuşturuyorum sızle ne yapıyorsunuz ugrayın arada sırada
soba konusunda ben çok acemiyim...soba yakamıyorum....
merhaba kizlar nasilsiniz... antalya inanilmaz sicak hala...

gecen bizim burda bir patlama oldu..hemen 2dakika bize..

hayırdır canım...size bir şey oldu mu? iyi misin?

ayyyyyyy tatlıruya sorma ben napacam bılmıyom komuslarım allah razı olsun geldıler ben ve esım ınanmazsın belkı tam 3 saat ugrastık kurmadık komusular tam 5dk da kurdulr esımdehıc soba kullanmamıs ayyyy acemılık kadar zor bışey yok allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın kendılıgınden gelıp kurdular valla sen napıyosun esın geldımı hıc gelcektı

Back