2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

sel sen isleri hafifletmisin
evet bişey kalmadı, benim alıncak edicek yok, sadece annem babam düğünde giyecekleri kıyafetler için alışveriş yapacaklar, evimiz yerleşecek birde çeyiz muhabbeti var işte.
he bide saçımı boyatcam haftaya o elphin:

he bide imam nikahımız kıyıcalak son hafta

iyi bak kuaför isi de tamam..

akrabalar nerde yaptirirsa yaptrisinlar sana ne :)

akrabalarımız bulgaristan dan gelecek...10 kişi kadar.. ben onları en son 12 yıl önce görmüştüm..amcalar halalar kuzenler...o nedenle onlarında ikuaför işi olsun istiyorduk özellikle kuzenlerimin.. bakalım nasıl olucak...

ozaman durum farkli tabi... olsun onlara baska yer ayarlarsiniz okadar kalabalik olunca sende rahat etmsein zaten sakin sakin sac makyaj ol.. hem misafirlere de süpriz olur

hayyyyyyy maşallah kızlar sizleri okuyunca strees yapıyorum ne güzel herşeyiniz yolunda gidiyor allah nazarlardan saklasın bende sadece yolunda giden bi davetiye dağıtıyorum o kadar başka hiçbirşey yok ortada fmka canım sana birşey soracam bu doğum kontrol hapını kullandıktan sonra hani bu daha ilk kutuya normal süren adet günün yine aynımı sürdü yoksa az olmak sartıyla devamı etti ben kafayı yiyecem okudğun kadarıyla olurmuş böyle ama ayipmı oldu burda sormam hani sende ne gibi bi değişiklik oldu beni bi aydınlatırmısın

ne ayibi olacak beee :jeyyar: ben ilk kutunun son hapini yarin yutacagim.. sonra 7 gün ara verecegim 7 gün icinde adet olmam gerekiyormus.. nekadar sürer nekadar olur bilmiyorum. Ne gibi degisiklikler oldu sadece iki hafta kulandiktan sonra gögüslerim acidi bu bir kac gün sürdü hassaslasdi ve sisti ama suan gecti.. agri yok sislikte yok (malesef kaydirigubbakcemile3 )

ya benim normalde 5 en fazla 6gün sürerdi ve bitterdi bugün 8günüm ve az olmak şartıyla hala devam ediyor başka da allaha çok şükür hiçbir şikayetim olmadı bunu sormuştum canım ya

hapa yeni mi basladin?
yani hapa baslayali 8 gün mu oldu dogru anladim dimi, merak etme düzene girer.. cok kiside ara ara lekelenme olur dedi doktor bu en fazla 3 ay sonra geciyor dedi. Cok sükür bende hic olmadi
Bendede sanki biraz daha uzun sürdü ama 8 gün degil normalde 4 gün ise dk hapi alirken 6 gün oldu mesela.

ya kızlar sizlere birşey soracam ben de saçlarımı boyayacağım ben şimdiye kadar hep kendim boyadım düz bir renke oda siyah çok sevdigim için koçişte çok beğeniyo simdi kırk beyaz gelinliğin üstüne bu sacı siyaha boyasam acaba sırıtırmı sizce ben şuanki halimle olan biir resmim varsa bakıyım fotoğraf albümüne koyayım bana bir fikir verin hadi ben resim koymaya girisiyim

fmk a buğun aksam 8 hapı alacam ins ara lekelenmesinden kasıt acaba adet biter ve ne biliyim mesela 1 2 hafta içinde çokk az gelir budur diye düşünmüştüm benimse geldigi günden beri buğune kadar yani buayın 2sinden beri olmaktayım

senin normal regl devam ediyor cok uzarsa doktura sor istersen tekrar ama ben vucut kendini ayarlicakdi düsünüyorum

kader 8 gün sürmesi belki stresten olabilr canım... saç rengine baktım koyu.. ben boya sandım..yani güzel canım...kaydirigubbakcemile2 boyarsan daha parlak durur..çünkü zaten saçların siyah..kaydirigubbakcemile5.

ben daha hapa başlamadım... geçen ay horman tahlili yaptırmıştım.. bana o nedenle hap verildi..6 ay kullan demişti..testi adetin3 . günü yaptırmış 2 günde çıkmasını beklemiştim..yani başlayamadım ve ortalama 35-40 arayla olduğum için daha gelmedi ve bende başlayamadım.. şöylede bir durum var size sorayım..benim tahmini bir kaç gün içinde gelir..ve hapa başlarsm 28 gün sonra olurum yani düğün ve balayı vaktinde.aşağıdaki takvimden 2 gün sonrada 2.düğün var.... ama başlamazsam sanırım balayının sonundda ve ya hiç denk gelmez...ne yapayım.. başlarsam düğün ve balayı gider...

adasim mutlaka korunman gerek ilk seferden hamile kalmak istemiyorsan.

Sana söylemistim birinci kutu bittince direk ikinci kutuyla devam et diye balayindan döndükten sonra 7 gün ara verirsin

niye 28 gün sonra olurum diyorsun? 21 gün bittikten sonra 7 gün icinde hastalanman gerek miyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…