2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

:roflol:ben geldim..bir kaç gündür giremedim....temizlik vebiraz da canım sıkkındı...neyse hiç girmeyelim bu konulara malum konular...davetiyem geldi elime ulaştı..pek beğenmedim ama olsun..nişanlım beğenmiş:asigim: ondan pek sesimi çıkarmadım....bir ara kardeşime eklettiririm resmini....bu ara da profilime çalıştıpım okulun resmini ve köpeğimin resmini ekledim bakmak isterseniz uğrayın :dance:....belki bir ara kendi resmimi de eklerim o zaman sizi haberdar ederim... :kedi:
kader iyi kaçamak yapmışsın bir günlük de olsa... :lepi:
bugun istediğim temizlik robotunu aldım...gitti paracıklarım....mafoldumbeniyi ki çalışyıorum işim var... :sm_cool:şimdiden ağustos maaşını bekliyorum....sositososito
bir de nişanlımın damatlığı için para yollaıdm 750 liracık.... içim yanıyor...ahhh ahhh.... kaydirigubbakcemile3

günayin... sabah sabah is basi :-(

ama sonsuz sükürler olsun isim olmasaydi ne yapardim.. cok sükür

doğru adaşım iyi ki iş var.. şimdi evdeyim..canım sıkılıyor...işe giderken daha daha düzenli oluyorum ve daha süslü.. evdeyken geç yatıp geç kalkıyorum.. kuaförün yolunu unutuyorum.. nasıl olsa evdeyim deyip kendimi, nadasa bırakıyorum...delikafadulden

heyecanlaniyorum yarin gelinlik hazir omus olmasi gerek teslim günü

gelinliği nereye teslim edecekler?almanya ya yanına mı gelecek? adaşım düğünn nerde olacaktı türkiye de değil mi?

gelinliği nereye teslim edecekler?almanya ya yanına mı gelecek? adaşım düğünn nerde olacaktı türkiye de değil mi?

istanbuldan direk bizim eve gelecek allah izin verirse..orduya yani kiz evinde opuyorumnanaktan böyleliklede gelinligi erkek tarafindan kimse görmemis olacak

az önce mail attim gelinlikciye kargo yapmadan önce son halini görmek istiyorum diye bide gelin buketini de görmedim.. aslinda yarina kadar beklim diyordum ama dayanamadim yazdim, kadin benden bikmistir artik ama neyapim oda sordurmadan yapsin dimi ama..

adasim bana bir seyler oldu cikolata cips filan durmadan yiyiorum 52 idim oldum 54 kilo :) baslayinca yemeye duramiyorumda dogum kontorl hapindan kaldi üc tane sonra 7 gün ara hasta olacagim icin mi 2 kilo aldim acep ? insallah atarim yine iki kiloyu.. öyle cok fark edilmiyor ama bazenlerim be bellimde ben fark ediyorum yada bana öyle geliyor takinti yaptim diye takintida degil aslinda takinti olsa yemem

adasim gelik nerdeyse temmuzu ortasina belli oldumu antalaya gidisiniz..

kardesin davetiyeyi cekecek buraya eklicek ya gelinligini de bi zahmet ceki versin :)

bende davetiyemi cekmek istedim ama benim foto makinem cok kötü flu cekiyor hic bir sey belli olmuyor.. cep telefonu cameradan daha güzel cekiyor valla ama onunda bellek kartinda bir sey oldu. Nisandan sonra Nisanlimin evinde gittik. orda bellek kartima bilgisayarlarindan fotograf ve vido yükeldi kardesi ondan sonra benim karta bir sey oldu (

bencede son halini gör...mail atmakla iyi yapmışssın...2 kilo almışsın..şişlik o kadar olmaz gibi geldi ama bilmiyorum.. sanırım çikolata cips fazla kaçırmışsın.. ...

antalya ya sanırım ayın 20 si gibi gideceğiz. ayın 18-19 gibi nişanlım gelip çeyizi antalya ya götürecek.. sonrada biz gidtcez....sanırım senin bellek kart ın değişim vakti gelmiş..eve geldiğimden beri gelinliği hiç giymedim...giydiğimde kardeş çeker ekleriz..

gözün aydin.. antalya tarihini belirlemisiniz iyi pari.. geriside gelir allahin izniyle.. mobilya filan alacaksiniz da dimi biraz telas olur perdeler yetisir mi?

sel hos geldin bakiyorum da c.disi takiliyorsun :)

benim kuaför işini size anlatmadım...düğünde kuaför işini oturduğumuz mahallenin kuaförünü yaptırmayı düşünüyordum.. geçen hafta annem konuşmaya kuaföre gitti ve 1 ağustos da başka birisi 13 kişilik randevu almış..kuaför hemen onlara telefon açmış iptal mi diye ama .en sonunda kuaförüm şöyle demiş.. sayıyı 2 kişi düşürün ben gelin saçı ve makyaj olarak aynı gün komşumu alacam demiş.. yani o gün benim saç kesin yapılıcak.. araya benıim kardesi sıkıştırmaya çaşlışacam.. ama diğer akrabalar nasıl nerde olucak belli değil... bir ara kuaföre gidip saçıma röfle yaptıracam o zamanda saç modelini konuşacağız...

sel hos geldin bakiyorum da c.disi takiliyorsun :)
ay ben kendimi görüyorum ya inan farkında değilim :roflol:

kızlar siz yazın ben duşa giricem okurum.
ben yazayım yaptıklarımı. bugün pikeciden dantel işlerim gelicek, salı gnü evimi temizledik, bu hafta sonu mobilyalarım geliyor. pazarteside perde ve tül siparilşlerimizi verdik ayın 15ine elimde olucak.
önümüzdeki pazarteside baba evime çeyiz serilicek, ayın 18inide kendi evime. evet siz anlatın.
he balayı otelimde belli durun link veriyim size
Barbaros Apart Hotelhttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9600&pictureid=52162

iyi bak kuaför isi de tamam..

akrabalar nerde yaptirirsa yaptrisinlar sana ne :)

oo benimde kuaföör, fotoğrafçı işi tamam birde slayt gösterisi yapmayı düşünüyoruz biz düğünde, o yüzden projeksiyon aleti arıyoruz, onuda bulduk sayılır.
bir tek pastacıyla konuşucaz o kaaa, orkestrada tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…