bunu model olarak cok begendim.. rengi beige yani kirli beyaz niye resimde koyu bilmiyorum.. benim ayakkabi da beige ama bu kadar koyu degil
[/URL][/IMG]
iste bu sahane buna bayildimmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bencede cok güzel.. dedigim gibi benim ayakkabida beige gelinlik kirik beyaz
bakiyorum da benim ayakkabi yok artik sitede iyiki erkenden almisim dügünde henüz var sonraya biraksaymisim simdi alamicakmisim cok sükür
yarin burda buffalo ayakkabilari satan bir magazaya gidim, olmazsa hemen onlari ismalarim..70 euro 41 numarasi var
o kadar detaylar var ki.. zamanim olursa bir liste hazirlamam lazim.. kafam o kadar karisik ki, bazen bir sürü seyi unutabiliyorum.. son an'a birakirsamda ya bulamam yada istedigim gibi olmaz.
Sen iyi ki önceden almissin. Gelinligin'i ne zaman teslim ediyorlardi? bu günlerde degil miydi yanilmiyorsam?
yarin burda buffalo ayakkabilari satan bir magazaya gidim, olmazsa hemen onlari ismalarim..
en fazla 5dakikasini alirdi niye öyle yapti ki.. insallah yarin yollar fotograflari..insan tedirgin oluyor acaba olur mu olmaz mi diye.. cok iyi anliyorum seni canim, umarim hersey istedigin gibi olur.bugün dü teslim günü.. gelinlikci kargo yapacakti ama ben teslim almadan önce görmek istedim.. isler yogunmus fotograf cekemezmis filan felan uzun lafin kizasi yarin öbürgün fotosunu cekecek önce bakacagim öyle..
aslinda bu istedigim cok normal bir sey askida gelinlik iki üc foto cekecek tamam ne kadar mesele oldu.. nisanlimda resimleri görünce teslim edilcek adresi veririm borcumuzu öderim dedi..şakkıdı
bencede git bak belki bu rengi magazada yoksa bile baska bir rengini denersin siteden siparis verirsin cok bekleme artik gün yaklasiyor..
bu ara ben yine koca bir cips posetini devririyorum
bunu model olarak cok begendim.. rengi beige yani kirli beyaz niye resimde koyu bilmiyorum.. benim ayakkabi da beige ama bu kadar koyu degil
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?