• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

100216.th.jpg
[/URL][/IMG]

bunu model olarak cok begendim.. rengi beige yani kirli beyaz niye resimde koyu bilmiyorum.. benim ayakkabi da beige ama bu kadar koyu degil

93910.th.jpg
[/URL][/IMG]

iste bu sahane buna bayildimmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

bencede cok güzel.. dedigim gibi benim ayakkabida beige gelinlik kirik beyaz

bakiyorum da benim ayakkabi yok artik sitede iyiki erkenden almisim dügünde henüz var sonraya biraksaymisim simdi alamicakmisim cok sükür

bencede cok güzel.. dedigim gibi benim ayakkabida beige gelinlik kirik beyaz

bakiyorum da benim ayakkabi yok artik sitede iyiki erkenden almisim dügünde henüz var sonraya biraksaymisim simdi alamicakmisim cok sükür

o kadar detaylar var ki.. zamanim olursa bir liste hazirlamam lazim.. kafam o kadar karisik ki, bazen bir sürü seyi unutabiliyorum.. son an'a birakirsamda ya bulamam yada istedigim gibi olmaz.

Sen iyi ki önceden almissin. Gelinligin'i ne zaman teslim ediyorlardi? bu günlerde degil miydi yanilmiyorsam?

70 euro 41 numarasi var

11 santim topuk

önü 1 santim

o kadar detaylar var ki.. zamanim olursa bir liste hazirlamam lazim.. kafam o kadar karisik ki, bazen bir sürü seyi unutabiliyorum.. son an'a birakirsamda ya bulamam yada istedigim gibi olmaz.

Sen iyi ki önceden almissin. Gelinligin'i ne zaman teslim ediyorlardi? bu günlerde degil miydi yanilmiyorsam?

bugün dü teslim günü.. gelinlikci kargo yapacakti ama ben teslim almadan önce görmek istedim.. isler yogunmus fotograf cekemezmis filan felan uzun lafin kizasi yarin öbürgün fotosunu cekecek önce bakacagim öyle..
aslinda bu istedigim cok normal bir sey askida gelinlik iki üc foto cekecek tamam ne kadar mesele oldu.. nisanlimda resimleri görünce teslim edilcek adresi veririm borcumuzu öderim dedi..şakkıdı

bugün dü teslim günü.. gelinlikci kargo yapacakti ama ben teslim almadan önce görmek istedim.. isler yogunmus fotograf cekemezmis filan felan uzun lafin kizasi yarin öbürgün fotosunu cekecek önce bakacagim öyle..
aslinda bu istedigim cok normal bir sey askida gelinlik iki üc foto cekecek tamam ne kadar mesele oldu.. nisanlimda resimleri görünce teslim edilcek adresi veririm borcumuzu öderim dedi..şakkıdı
en fazla 5dakikasini alirdi niye öyle yapti ki.. insallah yarin yollar fotograflari..insan tedirgin oluyor acaba olur mu olmaz mi diye.. cok iyi anliyorum seni canim, umarim hersey istedigin gibi olur.

bencede git bak belki bu rengi magazada yoksa bile baska bir rengini denersin siteden siparis verirsin cok bekleme artik gün yaklasiyor..:-)

bide rahat mi degil mi bilmem lazim.. 11cm de cokmus mafoldumben nisanlimla pek fazla bir sey yok aramizda belki 8,9 cm kaydirigubbakcemile3 neyse denemekte fayda var

bu ara ben yine koca bir cips posetini devririyorum

afiyet olsun bacim, korkumdan bir sey yiyemiyorum ben, senin masallahin var, fizigin cok güzel

fizigim güzelde iki hafta icinde 2 kilo aldim hasta olacagim ondan mi bilmiyorum..
nasilsa ramazanda veririm diye bu günlerde yiyorum :-)
nisanlima kilo ver kilo ver diye baski yapiyorum bide benim yaptigima bak ama ne yapim oda zamaninda yemis simdiki haline gelmis

kizlar!!!!!!

bugün gelinlik fotograflari yüzünden bir sürü tantana oldu morelim bozuldu gerildim

hic beklemiyordum az önce bitmis fotograflari geldi
cok cok cok heyecanliyim heyecandan daha cok acaba ölcüler tutacakmi.. gelinligi gördükten sonra az önce tekrar koca bir poset cips yedigime pisman oldum.... eyva eyvah gelinlikci yazmis kol öclcüm biraz ince gelmis her ihtimale karsi benim verdigim ölcüden daha bol birakmis eyer benim verdigim öylcü dogru ise daraltma olur dedi.... ay bell gögüs allahimm ya gelinlik üstüme olmicaksa ne yaparim moku yerim.

dar gelirse biraz zor hal olur. bol gelse daraltilir ama dar gelirse isim cok zor... boluk vermeden ölcücünü al dedi bende öyle yaptim... baktim olmuyor en daracik korseyi alir giyerim sicakta patlarim yasliylar giyiorya kancali filan onlardan :-)

Allah senin iyiligini versin nasil güldüm kaydirigubbakcemile3 takma kafana canimin ici, her sey cok güzel olacak. zaten orda stresden o iki kiloyu verirsin geri kaydirigubbakcemile4

Back