evet arkadaşlar kaldı mı baba evındekı son dort ay ınanırmısınız salon tutalana kadar hıç evlenmıyecegımı sanıyodum sonra gelınlık alındı falan derken baktım iş ciddi oturdumu içime bı sıkıntı 7-8 agustos dugun gunum sızlerın hangı gunlerde allah şimdıden herkese ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSIN :asigim: :teytey
Merhaba Kader06. Benimkide 08.08,09'da olacak. Belki ayni gün olur, ne dersin ;=)))
evet arkadaşlar kaldı mı baba evındekı son dort ay ınanırmısınız salon tutalana kadar hıç evlenmıyecegımı sanıyodum sonra gelınlık alındı falan derken baktım iş ciddi oturdumu içime bı sıkıntı 7-8 agustos dugun gunum sızlerın hangı gunlerde allah şimdıden herkese ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSIN :asigim: :teytey
ıns cnm hayırlısı olsun eee pekı hazırlıklarınız nasıl gıdıyo başladınızmı herkese bol bol mutluluk dılıyorum:asigim: kaydirigubbakcemile3 :asigim:
ben gelinliği,kına elbisemi aldım ,salon tutuldu,fotografcı ayarlandı,kuafor ayarlandı yani tutuldu,çeyiz hazır sadece yıkanacak ütülenecek en son mobilya beyaz eşya ev tutlacak onlar içinde tayin bekliyoz bakalım siz nikah için erken mi aldınız günü yoksa bizmi geç kalcaz ne zaman alsak biz haziran da alırız diyoduk JTOSİK
ay evet artık balayına ramazan sonu çıkarsınız benim oyle bi fırsatım olmayacak nişanlımın işi nedeniyle kısmet artık allah ömür verirse bi dahaki seneye gideriz.olsun annen en güzelini demiş en azından fazla gereksiz şey almamış olursun jtostik
Oda dogru, hem daha bayagi zaman var, aceleye gerek yok. Acele ise kim karisirmis kötükedihüso Ha ha ha. Biz balayina hemen 09.08'inde cikacagiz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?