Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bişey kalmadı, benim alıncak edicek yok, sadece annem babam düğünde giyecekleri kıyafetler için alışveriş yapacaklar, evimiz yerleşecek birde çeyiz muhabbeti var işte.sel sen isleri hafifletmisin
darısı sana inşallah canım, az kaldı sende Türkiyeye gelice halledersin hepsinisel sen isleri hafifletmisin
iyi bak kuaför isi de tamam..
akrabalar nerde yaptirirsa yaptrisinlar sana ne :)
akrabalarımız bulgaristan dan gelecek...10 kişi kadar.. ben onları en son 12 yıl önce görmüştüm..amcalar halalar kuzenler...o nedenle onlarında ikuaför işi olsun istiyorduk özellikle kuzenlerimin.. bakalım nasıl olucak...
hayyyyyyy maşallah kızlar sizleri okuyunca strees yapıyorum ne güzel herşeyiniz yolunda gidiyor allah nazarlardan saklasın bende sadece yolunda giden bi davetiye dağıtıyorum o kadar başka hiçbirşey yok ortada fmka canım sana birşey soracam bu doğum kontrol hapını kullandıktan sonra hani bu daha ilk kutuya normal süren adet günün yine aynımı sürdü yoksa az olmak sartıyla devamı etti ben kafayı yiyecem okudğun kadarıyla olurmuş böyle ama ayipmı oldu burda sormam hani sende ne gibi bi değişiklik oldu beni bi aydınlatırmısın
ben daha hapa başlamadım... geçen ay horman tahlili yaptırmıştım.. bana o nedenle hap verildi..6 ay kullan demişti..testi adetin3 . günü yaptırmış 2 günde çıkmasını beklemiştim..yani başlayamadım ve ortalama 35-40 arayla olduğum için daha gelmedi ve bende başlayamadım.. şöylede bir durum var size sorayım..benim tahmini bir kaç gün içinde gelir..ve hapa başlarsm 28 gün sonra olurum yani düğün ve balayı vaktinde.aşağıdaki takvimden 2 gün sonrada 2.düğün var.... ama başlamazsam sanırım balayının sonundda ve ya hiç denk gelmez...ne yapayım.. başlarsam düğün ve balayı gider...