gelelim sarışın bomba sana inan senile aynı durumdayım belki senden de kötü dur halim şuan takılacak takım ne var biliyormuşun sadece nişanlımın doğum gününde aldığı oda okurken garibim bursuyla almıştı bi künye ,alyans ve tek taşım var baskada hiçbirşeyim yok bunun için kendini yırpratma derim onların hasiyetsizliğidir boşver millet düğüne gelince onun ailesini kınayacaklar üzme derim kendini
kizlar bu gece kadil allah dualarinizi kabul etsin günahlaimiz af ola...
bugün daha iyim, kendimi üzdüm ve nisanlimi üzdüm ben asiri duygusal o asiri duygusal birbirimiz maf ediyoruz... allahdan hayirlisi bundada var dir hayir kadercimin demesi olmasa
allah büyük bulacagiz bir yol..anca beraber kanca berabar. aksam oldu ben ilk yemegimi yeni yiyorum
adasim hos geldin sende... adasim izmire gidince bir daha gidecemizin istanbula. Izmirde gidince zaten pek vakit kalmiyor nikahdi evdi ceyizdi dügün günü gelir hemencik allahin iznilye. Ver ellini antalya. Kayinvaldenlere yakin mi olacaksiniz. Sen istanbulda kirada mi kaliyorsun yurt gibi bir yerde mi?
ohoo adasim... ne kadar yorulmusun bide havalar sicak zaten istanbulda birz yerden bir yere ulasmak basli basina problem otobülselere. Hastaligin icin gecmis olsun.. Allah korsun verem ciksaydi bu evlenmeye engel degil ki kimede ister verem olurum ister zatür töbe töbe..allah bir daha hastalikla karsi karsiya birakma insallah..
gözün aydin gelinlige kavustun.. nasi benzete bilmis mi modelli istedigin modelle. Cicegi var mi beline kaldirttin mi
nerdeyse dk hapini almaya unuttuyorum simdi kosturdum odadan aldim hemen
yan etgi yapsa kac günde belli olur?
kafamçokkarıştı
zaten müdürü beklerken başıma güneş geçti...birara çok kötü midem bulandı...kafamçokkarıştıverem bulaşı olduğu için ve hastanede yatmak gerektiği için bakıyorlar canım...alalhıma şükürler olsun atlattım...çiçek duruyor...model tam benzemese bayağı benziyor.modeldeki 185 lik olunca topukluyla 170 olan bana özellikle etek kısmınıyapmak zor oldu...hatunun 1 m bacak boyu olunca kafamçokkarıştı...neyse ben sonucu beğendim..ama şöyle bir sorun var..eteği hep düzeltmek lazım..kafamçokkarıştı
slm kızlar. kandiliniz mübarek olsunşimdi annemle konuştum yine delirti beni...kargoyla ne getireyim ağustosta geldiğimde hangilerini alyım diyom..soğuk soğuk sen bilirsin..gelinlim bitti diyom iyi hayırlı olsun bu kadar...sinirli ve soğuk konuşuyorç...aramadığım zaman laf sokuyu..arayıncada soğuk ilgisiz konuşuyor...sabrımı zorluyorlar..annem öyle babam öyle..bıktım artık...allah biliyorya hiç yanlarına gidesim yok...benimde bir sabrım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?