işte geldim burdayım ama siz yoksununuz ben sizi bulmuşum kolay kolay bırakırımıyım sanıyosunuz siz düğünden sonra kocişleri görüpte topigi yanlız bırakın sorarım sizlere ayyy anacım göbişim iyice çıktı dün burda spor aletleri olan bir park var oraya gitmistim gelince kendimi yataga zor attım bugünde dün kaybettigim kalorilerimi geri almaya gittim aksam çayına parka gittik söylemesi ayıptır pasta çörek börek yeni geldim ondan yoktum anacım napim siz gelinlikle uğrasıyosunuz benim öyle bir derdim yok damatlık demişsiniz valla benim kociş aldırmadı çünkü kendi ailesi biliyorsunuz ya bi davetiye bastırdı alırsa bide kuruyemişleri alcak kociş dediki herşeyi senin ailen üstlendi ben hiçbirşey istemiyorum zaten görevi geri polis kıyafetleri ile olacak takımı artık ayda yılda bir giyerim demişti geçen sene kimlik magzasından parlak koyu lacivert bir takım almıştı onu giyecek eniteminde damatlık yelegi, ata yaka gömlegi , kravatı , kol düğmesi vardı onları kullanacak bizimkini öyle baskasının eşyasını kullanmam diye bir huyu yoktur o yüzden aldırmadı bizim kaynana hiçbir adetini yapmadı yapsaydı bizde düğünden önce damat görmesi vardır annemde o ne adetini yaptıki ben yapayım ama yinede herşeyini aldı nişanlımın sandığıma koydu tatlırüya damatlık içi ucuza bulursun seti burda 20ytl takımı eğer kaliteli birşey alırsan işte o biraz tutar gelinliğe gelince işte benim şapsal gelinlikci bir onu akıl etti kilo alıp verirsin diye düğünden bir ay önce gel daraltma yada açmayı yapalım dedi bi o işim var daha kocişin tam çalışacağı bolum belli olmadığı için evi de tutamadık benim çeyiz hazır evi bekliyoz eşyaları ordan alacaz halıları annemler alıyor aldığımız yer kendisi kargoya verip göndercek beyaz eşyaya gelince bulaşık makinesi alamıyoruz buzdolabı halasının hediyesi işte bi tv, camaşır m.,süpürge, set üstü ocak, fırın alacaz onlarıda kocişin amcasından borc para aldık onunla yapcaz eşyalarıda kredi kartından alcaz anaaaaaaaaaa valla bende hayat hikayemi yazdım dur şurayı gönderiyim sonra fmk a sana gelicem