amin canım inşallah zenku kim var mı onun gelinliğinin modeli, benimkinin belinde drapeler var onlar harika duruyor valla:asigim:selcim gelinligin belli bi harika
zenku arakadasin gelinligin modeli gibi yani olacak senin anlatitigindan öyle anliyorum
islemeleri de cok güzel... masallah allah güle güle giymeyi nasip etsin
kızlar bugün ne yaptım ...hanı okulun son günü öğrencilerin parasını çaldırmıştım ya...bugün okulca öğr. arkadaşlarımın aldıkları altını bozdurdum..o para ile çocukların parasını vereceğim...hiç bozdurmak istemiyodum anı olsun istiyodum..ama hiç param yok..mecbur kaldım...o hırsıza çok acıyorum...
bende ilk olarak senin gibi düşünmüştüm biliyor musun kaydirigubbakcemile3sel eklemişsin..teşekkürler...sana çok yakışmış...mutluluklar canım...bir yeri beğenmedim...popodaki gülü...onu çıkarsan ...:kedi:
evet canm bide o fön falan yok dşün yani benimki ne kadar düz. biraz kötü bu durum saçımda perme bile en fazla bir hafta durdu benim. halbuki kına gecesinde bukle bukle salınmış itiyordum olmicak sanırım akıyor :sinifsinif:sel saçlarımızda opuyorumnanaktandüz ve uzunmuş...
evet canım hemen hemen, ama benimkinin kol olucak dantelleri aynı gelinliğin işlemesinden yaka kısmanındanve kolların uçlarında yoğunlaşıcak işlemeler, birde ben o kadar göğüs dekolte giyemem aralık gözükmeyecek benim üstünden gelicek
tabi olabilir denemek lazım, çarşamba provaya gidicem sanırım pazara kadar hergün gidicem ve pazar gelinliğimi alıp dönücem, o zaman içinde deniyim bakalım bide öyle nasıl olucak, ilk önce yanda istedim o çiçeği alsında ama çok sıradan bir görüntü katıyor vazgeçtimselcim tül kuyruk güzel beki az cicegi poponun üstüne cikarabilsen beline dogru..
selcim tül kuyruk güzel beki az cicegi poponun üstüne cikarabilsen beline dogru..
henüz duvak ayakkabı ve çiçek seçimi yapmadım, ama sanırım duvağıda aynı işlemelerden sadece uçlarına olabilir :uhm:sel duvak nasıl?
evet canım hemen hemen, ama benimkinin kol olucak dantelleri aynı gelinliğin işlemesinden yaka kısmanındanve kolların uçlarında yoğunlaşıcak işlemeler, birde ben o kadar göğüs dekolte giyemem aralık gözükmeyecek benim üstünden gelicekaslında çok isterdim
ay çok heycanlanıyorum bazen bu arada dün evimi görmeye gittim tutulmuştu kayınvalidem tutmuştu ben ilk dn gördüm.sanki buna normal işlemesiz duvak daha çok yakışır.. hatta kuyruğun tülü varya onunla bile olabilir...o şekilde de yapıyorlarmış...farklı duruyorsun...
anladim canim benim gelinlgin yakasi ve kol sonunda oldugu gibi islermelr daha yogun cok cok güzel olacak eminim... ehh sende straplez giymeyenlerdensin...
bende giymiyorum ama ben kendim giyemem alismamisim kendimi rahat hissedemem.
Nisanlima desem straplez istiyorum hic ses cikarmaz. Benim annecim annnem degil kaynana sanki az biraz kapali olsun yakasi omuzlari cok acik dedi :lepi: sonra anne dedim bir sey olmaz okadarciktan bir sey demedi... ben babama söz verdim acik gelinlik giymicem diye... sanki o istese de giymem giyemem.
Anlattim ki burda bilmiyorum. yazin türkiyede disardayiz kaldirim dar önde teyzem ve ben arkamizdada annem ve babam yürüyoruz nisan takilmismiydi bilmiyorum... neyse benim gözüm yolun karsi tarafinda olan fitrine takildi tabiki gelinlik fitirini caktirmadan bakiyorum. Babama arakadan kizimmmm sakin acik gelinlik alma olur mu dedi yok almam merak etme günlük hayatta giymiyorum dügünde de giymem herhalde dedim kaydirigubbakcemile3
evet ya sorma tanıdık bide kirasıda normaline göre çok iyi aynı evi 500 liradan aşağı vermiyorlar biz 400e tuttuk.gözün ayin sel agiz tatliyla torurun insallah...
3 oda bir salon kocaman mutfak oooh bu size yeterde artar bile..
ilk ev secimide harika olmus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?