hee kedim çok tatlı dimi.Hos geldin sel... senin o kedini severim !
az önce gelinlik topiginde senin 2008 de actigin konuya baktim... gelinlik modelleri güzeldi ama sectiklerin arasindan bambaska bir model oldu herhalde.. geci son halini göremdim
güle güle giy tatlim
sabır dile hayatım düzelir inşallah.sel hoşgeldin...fmk sel çok sağolun...ama bazen dayanamıyorum...arkadaşlarımın anne kız ilişkilerinr bakıyorum ne güzel...herşeyi paylaşıyorlar..
boşver anlatma, ben anlatmamaya çalışıyorum kayınvalidemle aramda olan olumsuzlukları bizimkilere ama bazen dayanamadığım şeylerde oluyor tabi. o zaman zıtlaşmalar olabilir. iyi olsunlar boşverbende bugün annemle konustum... bi ara kayananlardan ne haber var diye sordu iyi ne haber olsun dedim bende, taki meselesini merak ediyor bilmiyorum hani söyledin mi söylemedim mi diye.. hic orali olmadim.
ağzını arıyor..ne yapacaksın söylücen mi?bilmiyomuş gibi mi davranıcan...
inşallah canım.tamam bekliyoruz ozaman gelinligini eminim cok güzeldir ilk fotografda güzeldi zaten..
selcim dedigin gibi yapiyorum hic bir sekilde acik vermemeye calisiyorum.. herseyi bilmeleri gerekmiyor.. huzur olsun istiorum tek amacim HUZUR
inşallah canım.
bak ne dicem madem düğünde görünsün diye bişiler olucak, böyle aynı altına benzeyen setler bizeikler falan var türkiyede bu bilesiklerin tanesi 5 lira falan alın onlardan bni kaç tane, herkesin ağzı kapansın, sonra ne oldu derlersede bozdurduk banada drsiniz.
sıkma canını boşver herşyin bir yolu varıdr
anladım canım, doğru söylüyorsun, kimin neye gücü yetiyorsa onu yapsın.bi ara bu bile gecmisti aklimdan yada hediyelik bilerzik dedikleri onlarda kuyumcuda satiliyor :roflol: ay sinirlerim bozuldu... bizde adet söyle oluyor gelini alisverisine götürürler gelinlik kinalik ayakkabi gecelik ve altinlar alinir vs vs. (cok sükür gecelik takimi ic camasiri pantolon takimi terlik oyali havlu cember nisan elibisesi ayakkabisi alindi nisanda tekrar gecelik takimidan terliye gerek yok nisanda aldilar) neyse dicem su gelin alisverisinde alilanlar gelin evine gider altinlarda dahil ceyiz almaya gelince yada dügünden önce nezaman müsaitse erkek tarfina iade edilir. Sahte olsa hemen anlasilir... merakli cok geline ne almislar diye anlarsin ya millet görmek isteyecekler ... allah büyük bizi mahcup etmicektir...
Bide söyle bir sey daha var erkek tarafinin gercekten durumu yok varda yapmak istemiyorlar kiyamiyorlar diye bir konu yok.. paralari az alamiyorlar daha fazlasini. Canlarini alacak halim yok sonucta
dur tatlım bulayımda göstereyim sanaannen nasıl aldılar diye sorarsa..yada kaynana açık verir öğrenirse...
sel ben senin gelinliği görmedim...
doğru sevinmesi gerek..senin gibi bir gelin bulmuş...kendilerinden çok sen onlar rezil olmasın diye uğraşıyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?