How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Hos geldin sel... senin o kedini severim !

az önce gelinlik topiginde senin 2008 de actigin konuya baktim... gelinlik modelleri güzeldi ama sectiklerin arasindan bambaska bir model oldu herhalde.. geci son halini göremdim
güle güle giy tatlim

sel hoşgeldin...fmk sel çok sağolun...ama bazen dayanamıyorum...arkadaşlarımın anne kız ilişkilerinr bakıyorum ne güzel...herşeyi paylaşıyorlar..

bende bugün annemle konustum... bi ara kayananlardan ne haber var diye sordu iyi ne haber olsun dedim bende, taki meselesini merak ediyor bilmiyorum hani söyledin mi söylemedim mi diye.. hic orali olmadim.

benim annemde aslinda istemistir paylasayim diye.. ama ben öyle bir tip insan degilim paylasam ne ablamla ne annemle özel konularimi kendi icimde cözmeye calisoyorum. Bi yandan paylas diye isterler bir yandan da herseyi mesele ederler kendilerine problem ederle. Annem benim yüzdünden huzursuz olsun istemem. Hic kimse benim yüzdünden huzursuz olsun istemem. Kendi kendime bir insanim...

Ölye ki taaaaaaaaaaaaa yilar önce yas kac bilmiyorum 13 herhalde bana diyorki kizim seninle bi doktura gitmemiz gerek bi söyledi iki söyledi anne ne dokturu diye sordum bak bu yasina geldin adet olmadin dedi doktura gidelim igne filan yapar dedi... ben güldüm... anne ben zaten düzenli adet oluyorum dedim nebilim belki bir yildan beri... sasirdi hii öylemi iyi ozaman dedi okadar. Bana özel olan seyler benimdir kolay kolay anlatmam nisanlimla öyle degil ama ona icimi döküyorum allah razi olsun hep dinliyor garibim.. kimseyle paylasamadiklarimi ona paylasiyorum.

Hos geldin sel... senin o kedini severim !

az önce gelinlik topiginde senin 2008 de actigin konuya baktim... gelinlik modelleri güzeldi ama sectiklerin arasindan bambaska bir model oldu herhalde.. geci son halini göremdim
güle güle giy tatlim
hee kedim çok tatlı dimi.
evet onlar çok farklı şimdikiyle hiç alakası yok. bakalım haftaya alınca koyarım fotosunu inşallah
sel hoşgeldin...fmk sel çok sağolun...ama bazen dayanamıyorum...arkadaşlarımın anne kız ilişkilerinr bakıyorum ne güzel...herşeyi paylaşıyorlar..
sabır dile hayatım düzelir inşallah.
bende bugün annemle konustum... bi ara kayananlardan ne haber var diye sordu iyi ne haber olsun dedim bende, taki meselesini merak ediyor bilmiyorum hani söyledin mi söylemedim mi diye.. hic orali olmadim.
boşver anlatma, ben anlatmamaya çalışıyorum kayınvalidemle aramda olan olumsuzlukları bizimkilere ama bazen dayanamadığım şeylerde oluyor tabi. o zaman zıtlaşmalar olabilir. iyi olsunlar boşver:delphin:

ağzını arıyor..ne yapacaksın söylücen mi?bilmiyomuş gibi mi davranıcan...

söylemicem dogruyu.. dügün öncesi agizimizin tadi kacsin istemyiorum
söylesem belki anlayisli davranir belkide anlayisli davranmaz bilmiyorum her ikisi de olur. Hic bir seyi riske atmak istemiyorum. Ben herhalde üc tane bilerzik yapacak dedigimde az o hasir takimida iste dedi ablanlarin var senin de olsun dedi.. Hasirlarin fiyatina baktim bakmaz olayim... Bir hasir takimiyla bir dügün daha yapilir nerdeyse. Insaf yani. Böyle bir sey diyemem isteyemem onlarinda durumu belli. Söyle düsündüm nisanlimlada konustum el aleme dosta düsmana karsi bir sey yapmak zorundayiz. Nisanlim kulanmadigi altin alyansini satayim diyor 12 gram filan yani bir bilerzik cikar. Simdilik buna sicak bakmadim.. ama ne bilim iyi düsünce aslinda. bende biraz bankadan alirim biraz da nisanlim alir 4 tanede nisanlimla biz birlikte yapariz annesinin aldiyla olur bes.
Ozaman derim anne bes bilerzik daha yapiyorlar nisanla takilanlarla birlikte 9 bilerzik olmus oluyor.. hazir takimini söyledim suan icin yapamiyorlar (bunda ayip yok bence insanlik hali) ama ilerisi icin söz verdi. Nasil sence?

Son düzenleme:
tamam bekliyoruz ozaman gelinligini eminim cok güzeldir ilk fotografda güzeldi zaten..

selcim dedigin gibi yapiyorum hic bir sekilde acik vermemeye calisiyorum.. herseyi bilmeleri gerekmiyor.. huzur olsun istiorum tek amacim HUZUR

bu arada Hasir yazacagima hazir yazmicim... kücüklügümden beri buna alisamadim almanyada tam tersi s ler z, z lerd s gibi okunur ondan :-)

tamam bekliyoruz ozaman gelinligini eminim cok güzeldir ilk fotografda güzeldi zaten..

selcim dedigin gibi yapiyorum hic bir sekilde acik vermemeye calisiyorum.. herseyi bilmeleri gerekmiyor.. huzur olsun istiorum tek amacim HUZUR
inşallah canım.
bak ne dicem madem düğünde görünsün diye bişiler olucak, böyle aynı altına benzeyen setler bizeikler falan var türkiyede bu bilesiklerin tanesi 5 lira falan alın onlardan bni kaç tane, herkesin ağzı kapansın, sonra ne oldu derlersede bozdurduk banada drsiniz.
sıkma canını boşver herşyin bir yolu varıdr

inşallah canım.
bak ne dicem madem düğünde görünsün diye bişiler olucak, böyle aynı altına benzeyen setler bizeikler falan var türkiyede bu bilesiklerin tanesi 5 lira falan alın onlardan bni kaç tane, herkesin ağzı kapansın, sonra ne oldu derlersede bozdurduk banada drsiniz.
sıkma canını boşver herşyin bir yolu varıdr

bi ara bu bile gecmisti aklimdan yada hediyelik bilerzik dedikleri onlarda kuyumcuda satiliyor :roflol: ay sinirlerim bozuldu... bizde adet söyle oluyor gelini alisverisine götürürler gelinlik kinalik ayakkabi gecelik ve altinlar alinir vs vs. (cok sükür gecelik takimi ic camasiri pantolon takimi terlik oyali havlu cember nisan elibisesi ayakkabisi alindi nisanda tekrar gecelik takimidan terliye gerek yok nisanda aldilar) neyse dicem su gelin alisverisinde alilanlar gelin evine gider altinlarda dahil ceyiz almaya gelince yada dügünden önce nezaman müsaitse erkek tarfina iade edilir. Sahte olsa hemen anlasilir... merakli cok geline ne almislar diye anlarsin ya millet görmek isteyecekler ... allah büyük bizi mahcup etmicektir...

Bide söyle bir sey daha var erkek tarafinin gercekten durumu yok varda yapmak istemiyorlar kiyamiyorlar diye bir konu yok.. paralari az alamiyorlar daha fazlasini. Canlarini alacak halim yok sonucta

bi ara bu bile gecmisti aklimdan yada hediyelik bilerzik dedikleri onlarda kuyumcuda satiliyor :roflol: ay sinirlerim bozuldu... bizde adet söyle oluyor gelini alisverisine götürürler gelinlik kinalik ayakkabi gecelik ve altinlar alinir vs vs. (cok sükür gecelik takimi ic camasiri pantolon takimi terlik oyali havlu cember nisan elibisesi ayakkabisi alindi nisanda tekrar gecelik takimidan terliye gerek yok nisanda aldilar) neyse dicem su gelin alisverisinde alilanlar gelin evine gider altinlarda dahil ceyiz almaya gelince yada dügünden önce nezaman müsaitse erkek tarfina iade edilir. Sahte olsa hemen anlasilir... merakli cok geline ne almislar diye anlarsin ya millet görmek isteyecekler ... allah büyük bizi mahcup etmicektir...

Bide söyle bir sey daha var erkek tarafinin gercekten durumu yok varda yapmak istemiyorlar kiyamiyorlar diye bir konu yok.. paralari az alamiyorlar daha fazlasini. Canlarini alacak halim yok sonucta
anladım canım, doğru söylüyorsun, kimin neye gücü yetiyorsa onu yapsın.
biz öyel konuştuk ilk başta, annem hiçbirşey istemiyorum neye gücünğz yetiyorsa onu yapın dedi, kaynanam 6 bilezik bide hasır set dedi, ama geçen diyormuş ki 4 bilezik yaparım diye setten laf yok henüz benimkilerde başta çok attı şimdi fos, ben takmıyorum bile :delphin:
annen nasıl aldılar diye sorarsa..yada kaynana açık verir öğrenirse...
sel ben senin gelinliği görmedim...
dur tatlım bulayımda göstereyim sana

kaynana iyi allah icin hakkini yemek istemem.. nisanlim anlatir söyler. Ne acik verecek sevinmesi gerek :roflol: senağlama delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gülsem mi aglasa mi bende sasirdim yavas yavas kafayi yemenin göstergesi bir an iyisin bir an kötü deli gibi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Benim derdimde altin degil aslinda ama adetler var insanlarin bekletnisi var dost var düsman var ondan...
hasir lar harika annem getirdi aklima canim annem ne bilsin icin ic yüzünü.. hazirlar cok pahali
internette baktimda 5000 tl :roflol: annemde hasir takimi da iste 7 bilerzik az diyor delikafadulden olur hemen söylüyorum
hay allah benim istememle olsaydi bu isler -tatlicadiarzu-

spa0541l.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/9215/spa0541l.jpg

spa0542.jpg

spa0543s.jpg

işte genel olarak model bu ama, straplez olmicak, göğüs aralığından v şeklinde gelicek tülden de kolları olucak fakir kol şeklinde arka boyun kısmıda v şeklinde
http://img12.imageshack.us/img12/5696/spa0542.jpg

doğru sevinmesi gerek..senin gibi bir gelin bulmuş...kendilerinden çok sen onlar rezil olmasın diye uğraşıyon...

allah katinda az biraz olsun sevap kazaniyorsam bu herseye bedel diye düsünüyorum. Bende daha farkli olsun isterdim aciksasi olmayinca olmuyor.

kızlar bugün ne yaptım ...hanı okulun son günü öğrencilerin parasını çaldırmıştım ya...bugün okulca öğr. arkadaşlarımın aldıkları altını bozdurdum..o para ile çocukların parasını vereceğim...hiç bozdurmak istemiyodum anı olsun istiyodum..ama hiç param yok..mecbur kaldım...o hırsıza çok acıyorum...

selcim gelinligin belli bi harika

zenku arakadasin gelinligin modeli gibi yani olacak senin anlatitigindan öyle anliyorum

islemeleri de cok güzel... masallah allah güle güle giymeyi nasip etsin

Back