How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

fmk en iyisi kredi filan çekmesin...ailen bilsin...evet biraz söylenecekler ama ilerde ortaya çıktıgında sen suçlu olacaksın...verdiğim fikirden vazgeçtim...
sağlık raporu için kan tahlili yaptırdım onun sonucu yarın çıkıyor..yarın okula gitmeyip önce hastaneya sonuç olmaya sonra sağlık ocağına onaylatmaya sonrada evlendirme dairesine izin almaya .....gelinliği bugün teslim alacaktım yetişmemiş yarın alacağım...bir şey sorucam damatlığı biz alıyoruz değil mi?

hayret edilecek bir durum saglik ocaginda yapsalrdiya hemen test, bizde öyle oldu direk saglik ocaginda yaptilar..

damatligi kiz tarafi aliyor
demek yarin bir cok seyi hal etmis olacaksin. Gelinligini teslim aliyorsun oh ne heyecanli

söylemye firsatim olmadi bizim de bir isimiz hal oldu :-) davetiyler basildi oleyyyyyyyyy bi isi becere bildiler... ama önceden önceden sevinmim elime gecmedi henüz
oleyyy en azindan davetiye yaptira bildiler cok sükür

burda sağlık ocağı yapmıyo...gerekli arac gereçleri donanımları yok...davetiyeler gelmiş..gözünaydın...canım şimdi benim çıkmam lazım 1 saat sonra görüşürüz..

davetiyelri erkek tarafı mı karşılıyor?birde damatlık fiyatları ne kadar? duyduğuma göre 600lira filan...nişanlım bankada çalıştıgi için resmi giyiniyo...ve bu nedenle damatlığını işe giderkende giymek istiyor..sade bir şeyler yani...

damtligi kiz tarfi
davetiyeler erkek tarfina ait

nisanlinin siyah bir takim elbisesi varsa.. icine gömlek yelek bide kravat yerine bagalnan seyden alsanizda olur takima gerek kalmaz tasaruflu olsun istiyorsaniz... Malesef erkek takimlari da pahali ama belki indirimde filan denk gelirse 300 de bulabilirsinz takimi. Gömlek yelek filanda okadar pahali degil

evet kader dün de gelemdi.. var dir bir sebebi..
dalina söylemisti bursadan dönene kadar gelemem diye..
ama kadere ne oldu :-(

adasim nerde hangi sehirde oturuyordun ailenden ne kadar uzaktasin.

o şekilde resmi göstermeyi bilmiyom....ben hep resmi internetten bulup gösteriyodum...böyle yapmayı bilmiyom...o nedenle ayakkabılarıda gösterememiştim...size süpriz olsun...nasip olursa düğün fotolarımı sizinle paylaşırım...

slm kızlar , bende gelinliğimi haftaya cumartesi pazar teslim alıyorum nasipse

az kalmış ....benim bir korkum var şimdi gelinleri diktirdik...düğüne bir ay var...ya biz zayıflarsak ve bol gelirse...çünkü çevremden hep duydum...genelde istemeden koşuşturmadan zayıflanıyormuş...aslında zayıflasam çok iyi olu ama ...

işte geldim burdayım ama siz yoksununuz ben sizi bulmuşum kolay kolay bırakırımıyım sanıyosunuz siz düğünden sonra kocişleri görüpte topigi yanlız bırakın sorarım sizlere ayyy anacım göbişim iyice çıktı dün burda spor aletleri olan bir park var oraya gitmistim gelince kendimi yataga zor attım bugünde dün kaybettigim kalorilerimi geri almaya gittim aksam çayına parka gittik söylemesi ayıptır pasta çörek börek yeni geldim ondan yoktum anacım napim siz gelinlikle uğrasıyosunuz benim öyle bir derdim yok damatlık demişsiniz valla benim kociş aldırmadı çünkü kendi ailesi biliyorsunuz ya bi davetiye bastırdı alırsa bide kuruyemişleri alcak kociş dediki herşeyi senin ailen üstlendi ben hiçbirşey istemiyorum zaten görevi geri polis kıyafetleri ile olacak takımı artık ayda yılda bir giyerim demişti geçen sene kimlik magzasından parlak koyu lacivert bir takım almıştı onu giyecek eniteminde damatlık yelegi, ata yaka gömlegi , kravatı , kol düğmesi vardı onları kullanacak bizimkini öyle baskasının eşyasını kullanmam diye bir huyu yoktur o yüzden aldırmadı bizim kaynana hiçbir adetini yapmadı yapsaydı bizde düğünden önce damat görmesi vardır annemde o ne adetini yaptıki ben yapayım ama yinede herşeyini aldı nişanlımın sandığıma koydu tatlırüya damatlık içi ucuza bulursun seti burda 20ytl takımı eğer kaliteli birşey alırsan işte o biraz tutar gelinliğe gelince işte benim şapsal gelinlikci bir onu akıl etti kilo alıp verirsin diye düğünden bir ay önce gel daraltma yada açmayı yapalım dedi bi o işim var daha kocişin tam çalışacağı bolum belli olmadığı için evi de tutamadık benim çeyiz hazır evi bekliyoz eşyaları ordan alacaz halıları annemler alıyor aldığımız yer kendisi kargoya verip göndercek beyaz eşyaya gelince bulaşık makinesi alamıyoruz buzdolabı halasının hediyesi işte bi tv, camaşır m.,süpürge, set üstü ocak, fırın alacaz onlarıda kocişin amcasından borc para aldık onunla yapcaz eşyalarıda kredi kartından alcaz anaaaaaaaaaa valla bende hayat hikayemi yazdım dur şurayı gönderiyim sonra fmk a sana gelicem

gelelim sarışın bomba sana inan senile aynı durumdayım belki senden de kötü dur halim şuan takılacak takım ne var biliyormuşun sadece nişanlımın doğum gününde aldığı oda okurken garibim bursuyla almıştı bi künye ,alyans ve tek taşım var baskada hiçbirşeyim yok bunun için kendini yırpratma derim onların hasiyetsizliğidir boşver millet düğüne gelince onun ailesini kınayacaklar üzme derim kendini

Back