2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

adaşım topuzun içine yükseltmek için sünger gibi birşey koyuyorlarmış...o zaman postişe gerek yok...

insalalh dügünde gerek olmaz kiralayamam zaten cünki dügün gecesi dönüyorum nasil geri veryim adamin postislerini. Benim topuzumun icine yüne benzer bir sey dolurmuslardi. Sonradan onlari cikarmakta var kafamçokkarıştı
bide cit citlar demirya kafamda kasinti yapti bir kac gün alerji yapiyor. Kina gecesine postis olur büyük ihtimal bende

bende suan bakiyorum alman istesinde... gercek sac postis nisanda takdiklarindan fiyatini yazayim mi
[/URL][/IMG]

sade 200 euro´cuk 400 tl´cik hehehe

uzaman tv de gelin makyai gelinlik secmimi dk hapi hepsine baktim

hayirli geceler kadercim tatli uykular allah rahatlik versin

yooo çok hızlısınız kii takip bile edemiyorum başım dönüyor inan ama zamanla daha iyi tanırım inşallah ... hiç belli olmaz çünkü ne çok müptelası var bu forumun tanıdık birileri vardırr mutlaka dikkat et sen yine deee kaydirigubbakcemile5

yeni üye olmusun canim.. normaldir. Bu Forumda hersey var cok faydali

:enbuyukkk:

güzel dimi fiyatla ben satin almaktan caydin. Bir kece kulanacagim yazik günah verilmez okadar para. Bide diyorum ya ekledigim postis varya ondan üc tane taktilar benim sacima. Herseyim tamam bir postis eksik sanki... onu alacagima kredi borcunun taksidini öderim daha iyi.. dügün arefesi ben okadar zengin degilim alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…