tabi kii başörtüsünden çok daha önemli namaz kılmak ilk sorgumuzun namazdan olacağı da aşikar nasıl ki sınavlarımızı verirken ilk soruyu yapınca diğerlerinin cevapları daha bi aşkla geliverir ... ama insan işte dünyaya kapılıveriyor sanki hiç ölmiyecekmişiz gibi geliyor.. inşallah hepimiz yaşama gayemizi unutmayız.. bu ara da ben bu foruma bayıldımm keşke daha önce tanışsaymışım sizlerlee öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5
inş sizlerde başlarısınız ben açık biriyim hatta gelinligim straplez söylediğim gibi ama namazın yeri ayrı onun yeri ayrı keşke tam anlamıyla yerine getirsek ama dünyanın seyrine takılmış gidiyoruz allah çok sükür nişanlımda kılıyor ben birakmıştım birara 2007miraç kandilinde tekrar başladım başlama sebebim o gün kandil ya tv hoca namaz kılın diye konuşuyordu ve miraç kandili namazın verildigi ğece olunca kalktım başladım çok şükür o günden beri kılıyorum allah kabul edier inş ama eğer kılmazsam çok huzursuz oluyorum sizlerede tavsiyem birşeye canınızı çok sıkılırsa alın abdestinizi iki rekat kılın inanın o kadar rahatlıyoki insan
adaşım senin ki belli olmuyordu...güzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?