2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

günaydınlar kızlar buğun çok mutluyum 4senedir bi iktisata giris dersim vardı veremiyorudum ama sonuçlarım açıklanmış ve GEÇMıŞıM o kadar mutluyum ki artık 3 geçebildim canım babacım emeklerini asla inkar edemem çok uğrastı tam babalar günü hediyesi oldu okuyanı okutanı çok sever bu arda hepiniz babalarının babalar günü kutlu olsun

valla bunu buraya niye yazdım bilmiyorum ama herşeyimi paylaştığım için bi eksiklik oldu paylaşmayınca napim ben böyle biriyim işte

gözün aydin canim... herhalde babana verebilecegin en büyük hediyeyi vermis oldun. Suan dünyalar onun olmustur.

gözünaydın canım...tebrikler...:lepi:evet bugün babalar günü...bende uyanınca hemen babamım aradım..bir ara da kayınpederi aramak lazım...siz arıyor musunuz?

gözünaydın canım...tebrikler...:lepi:evet bugün babalar günü...bende uyanınca hemen babamım aradım..bir ara da kayınpederi aramak lazım...siz arıyor musunuz?

bende bunu aklimdan geciriyorum.. gün icinde ararim kendi babami da aramadim henüz kizlar yeni evde kaliyorumya benim telefonum yok ablamlarin telefonunu kulanmak zorunda kaliyorum. Dügünden sonra alacagiz eve telefon. Yoksa ben bu saate kadare dururmuyum cokkkktan aramistim. Öne annemle babami sonra da diyer tarafi da araim. Adasim ara ara yarim elma gönül alma.

kayınpederi aradım kayınvalideyle konuştum....bu işte bitti...ben daha onlara anne ve baba diyemediğimden konuşırken zor oluyor...sizli bizli konuşuyom..
adaşım sende en kısa zamanda arada baban bekler...

valla ben aramıyom kayınpederi kurbanbayramında bile evime geldim buzdolabu kılıklı allah günah yazmasında hiç sevmiyom sırf nişanlım için işte ama beni sevmediklerini asla söylemezler ama sıcak kanlı olsalar benim canımı istesinler verirdim ama napalım kısmet iste banada böylesi çıktı

teşekkürler kızlar bu arada valla allah nazarlardan saklasın 2009 çok uğurlu geldi bize

soğuk olsun iki yüzlü olmalarından çok daha iyidiryerimseniben...kimi insanlar özellikle erkekler duygularını dile getiremez..yapısı öyledir..emin ol eşide şikayetşidir.klava:.bana bir tatlı dilli konuşmaz v.s. gibi..kaydirigubbakcemile3

dolas dolas.. farkindayimkaydirigubbakcemile3 can sIkIntIsI konulari bari dolasayim baska yapacak bir sey yok... Nisanlim bizim evi aramis annem ciktmis telefona hayirdir demis cünki cuma günü konusmuslardi telde.. babamin babalar gününü kutlamak icin aradim demis annemde baban annalamz o islerden demis :roflol:
ama annem babam nisanlim düzenli olarak onlari ardigi icin memnun kaliyorlar eminim bundan. Ben pek armam. Anne baba demek cok zor geliyor. Böyle oluncada konusmak iskence oluyor. Kayinfaldem ciksin tele babam nasil soramiyorum babasi ciksin annem nasil soramiyorum. Hem konusulcak lafda bulamiyorum. Ben kendimi tamamen geri cektim aramiyorum dügün olmadan kendimi biraz agirdan satmak istiyorum :jeyyar: cuma günü babasi beni aradi konustuk biraz. Ilk baslarda ben iki üc kere aramistim baktim hep ben ariyorum söyledim nisanlima ozamandan beri de ben aramiyorum onlar ariyor şakkıdı ariyor dedigim de ara ara cok sIk degil ama olsun buda kafi benim icin

sende benim gibi bugün evdesin...aşkımız yanımızda değil ki....el ele dolaşlım.opuyorumnanaktan..aşıkları görünce içim bir cız ediyo.imreniyorum..en basitinden dün gelinlikçiye gittim..başka birileri daha vardı..onun provasını yapıyordu..sonra nişanlısı geldi..sevgilisinin elinden tuttu..birlikte çıktılar...mafoldumben

hoşgeldin sel....nasıl gidiyo hazırlıklar...
canım iyi valla, bugün evimize gittik perde ve tüller için ölçü alıcaktık ama ev sahibi evde yokmuş alamadık.
Çarşamba tekrar gidicem inşalah o zaman. hayırlısı bakalım.

sen neler yaptınzemuszemus

ne güzel..olsun çarşamba günü alırsın....ben şu anda istanbuldayım..cuma günü izmir e dönücem..o zaman biraz hazırlık olucak...sonrada antalya ya gidilecek...yani ben şu anda beklemedeyim...

ne güzel..olsun çarşamba günü alırsın....ben şu anda istanbuldayım..cuma günü izmir e dönücem..o zaman biraz hazırlık olucak...sonrada antalya ya gidilecek...yani ben şu anda beklemedeyim...
seninde işin zor valla ordan oraya ordan oraya, bende çarşamba akşamı gidicem istanbula yeniden, gelinliğin 2. provası için. ilkinde sadece kalıbını kesmişti bakalım bu sefer nasıl olucak

bu arada nikah işini ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…