tatlırüya bizim durum biraz karışık biz kpss maduruyuzz atanmasına bağlı her şeyy :kedi:
anladım canım .... umarım en kısa zamanda hal olur....kpss bugün ve yarın değil mi?haftaya mı?haftaya dı galiba...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlırüya bizim durum biraz karışık biz kpss maduruyuzz atanmasına bağlı her şeyy :kedi:
adaşım uyuyamadın mı?kaydirigubbakcemile5
günaydınlar kızlar buğun çok mutluyum 4senedir bi iktisata giris dersim vardı veremiyorudum ama sonuçlarım açıklanmış ve GEÇMİŞİM o kadar mutluyum ki artık 3 geçebildim canım babacım emeklerini asla inkar edemem çok uğrastı tam babalar günü hediyesi oldu okuyanı okutanı çok sever bu arda hepiniz babalarının babalar günü kutlu olsun
gözünaydın canım...tebrikler...:lepi:evet bugün babalar günü...bende uyanınca hemen babamım aradım..bir ara da kayınpederi aramak lazım...siz arıyor musunuz?
valla ben aramıyom kayınpederi kurbanbayramında bile evime geldim buzdolabu kılıklı allah günah yazmasında hiç sevmiyom sırf nişanlım için işte ama beni sevmediklerini asla söylemezler ama sıcak kanlı olsalar benim canımı istesinler verirdim ama napalım kısmet iste banada böylesi çıktı
kusura bakma yazdigini fark etmemisim. Yatasim gelmemisti biraz da diyer topicleri gezdim... sende vardi ayni konulardaydik cogu zaman :1ninca:
canım iyi valla, bugün evimize gittik perde ve tüller için ölçü alıcaktık ama ev sahibi evde yokmuş alamadık.hoşgeldin sel....nasıl gidiyo hazırlıklar...
seninde işin zor valla ordan oraya ordan oraya, bende çarşamba akşamı gidicem istanbula yeniden, gelinliğin 2. provası için. ilkinde sadece kalıbını kesmişti bakalım bu sefer nasıl olucakne güzel..olsun çarşamba günü alırsın....ben şu anda istanbuldayım..cuma günü izmir e dönücem..o zaman biraz hazırlık olucak...sonrada antalya ya gidilecek...yani ben şu anda beklemedeyim...