annemle telefonda konustugmu anlatmisim ya o gün bide ne dedi cok sasirdim
ben izin vermezlerdi yada yanlis anlarlar diye sormayi aklimdan bile gecirmedim. Babam bu tür seylerde cok tutucudur. Nisanlin isterse senin alandan alip eve getire bilir dedi.. sasirdim ve sevindim... sonra o taki konusu gelince sevincim kursagimda kaldi o ayri bir konu
dogum kontrol demisken.. Bu gün regel oldum saat 4 gibi saat 7 dede ilk dk hapini yuttum.. mide bulantisi gibi yan etgi yapsa bana nezaman baslar bu 1,5 saat oldu alali henüz bir yan etgi olmadi cok sükür
artık evleniyorsunuzŞeniz..sonuçta baban seni ona emanet edicek...
benim nisanılım tüysuz bide sayılır ama o asla bişey demez hatta bioderin yüz için serumunu alıp kargoyla gönderimiş belki faydası olur diye nafile fayda etmedi ben iki hafta oldu aldım tatlırüya ucları ama epilosyon aleti ile ucları bi bulgur tanesi boyutu kadar cıktı ne benzetmeydi ama aklıma şuan bi o geldi boyut olarak fmk sen çok yaşa buğun aklıma geldi hadi gündüz olursam regli ben geçe alırım diyodum ilaçı gündüz olursam ilaçı gece alsam olmazmı diye düsündüm bi bilgin varmı bu konuda bi de kızlar şimdi düğünlerimize 1 ay kaldı acaba tam anlamıyla etki edermi yoksa eşlerde korunsamıkı
kızlar ben bi namazım kılayım geliyorum vakit çıkmadan
ya bide hamile kalırsa tatlırüya ben iğneli epilasyoda yaptırdım emla kremini sürüp gitmeme ragmen öyle bi canım yanıyodiki bi de kadının gözü paraya doymuş müsteri kaybetme korkusu yoktu müşterilerine bagrıyordu o epilasyonun bakımı zordu kabuk tuturmayacaktım ama ben unutum ilaçı sürmeyi bana bir bagırdı bende bıraktım yarıda kendi paramla rezil oluyodum yoksa biterdi lazeride çoçuktan sonra düşünyorum bi 3 sene sonra anlıyacağın
kızlar ben bi namazım kılayım geliyorum vakit çıkmadan
iste simdi beni özendirdin... masallah namazni kiliyorsun ne mutlu sana..
Bize misafirler gelmisti gelinleri de gelmisti. Gelinleri dedigime bakmayin kadinin 16 yasinda cocugu var kendini her nekadar cok görüsmesekte severdim. Bakimli kibar bir bayan saclari da sari boyali benimki gibi. Misafirleri yerlerinde otuturduk baktim o bayan yok. Kizina sordum annen nerde. Odada namaz kiliyor dedi. kapiyi aralayarak baktim namaz kiliyordu cok hosuma gitmisti. Bilmiyorum belki ramazanda bende namaza baslarim. Namaz kilmak icin ilaki tesettürlü yasamak gerekmiyor. Hatta bana göre namaz kilmak bas örtmeden daha önemli. Icimde istek var ama kilamiyorum nedense insallah ramazanda kocamla birlikte kocamla yan yana namaz kilarim
adaşım benim annemde öyle...babam daha ılıman...annem ise öyle değil....bana göstericekleri değeri ne yazık ki takıcakları altınla ölçmek gibi bir hata yapıyor...
inşallah canım...dediğin çok doğru...benim çevremde de var..normal hayatta başı açık 5 vakıt namazında.. ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?