2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ayy kıs yerim ben sizi valla nebiliyim içime öyle bir su serptinizki kötü diye kimsenin yorumunu bile almak istememişitim ilac gibi geldiniz gelinlgimin vardı ama pc gecenlerde çökünce hiç resim kalmadı tele sığmıyordu foto makinesi ile çekebilmiştim çok kabarık yoksa inanın düsünceleriniz çok merak ediyorum

hamam otu nedir nasil aliniyor ondan tüh dökücü bir sey mi?

artık evleniyorsunuzŞeniz..sonuçta baban seni ona emanet edicek...

gercekten duvagin güzel hic bir kusuru yok icin rahat olsun

benim nisanılım tüysuz bide sayılır ama o asla bişey demez hatta bioderin yüz için serumunu alıp kargoyla gönderimiş belki faydası olur diye nafile fayda etmedi ben iki hafta oldu aldım tatlırüya ucları ama epilosyon aleti ile ucları bi bulgur tanesi boyutu kadar cıktı ne benzetmeydi ama aklıma şuan bi o geldi boyut olarak fmk sen çok yaşa buğun aklıma geldi hadi gündüz olursam regli ben geçe alırım diyodum ilaçı gündüz olursam ilaçı gece alsam olmazmı diye düsündüm bi bilgin varmı bu konuda bi de kızlar şimdi düğünlerimize 1 ay kaldı acaba tam anlamıyla etki edermi yoksa eşlerde korunsamıkı

dogum kontrol demisken.. Bu gün regel oldum saat 4 gibi saat 7 dede ilk dk hapini yuttum.. mide bulantisi gibi yan etgi yapsa bana nezaman baslar bu 1,5 saat oldu alali henüz bir yan etgi olmadi cok sükür

çok güzel işte yan etki yapmamış...ama benden size bir tavsiye...geçen yaz ben haptan kullanmıştım hatırlarsınız..bu haplar östrojen hormanını artırıyor..bu nedenle yan etki olarak yüzümü bir anda çiller ve güneş lekeleri bastı...çok canım sıkıldı...şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum yoktu...beyaz tenli değilim ama...yani benden tavsiye hemen güneş koruyucusu olun....belli olmaz..çünkü yüzünüzde hatıra kalıyor..her aynaya baktığımda sinirim bozuluyor..

artık evleniyorsunuzŞeniz..sonuçta baban seni ona emanet edicek...

öyle de bu benim babam icin gecerli degildi lmaz: cok kizar böyle seyler dügün olmadan istemez öyle gezmeleri filan. Ablam kina gecesinden bir gün önce enistemle disari cikmak istedi babam izin vermemisti kafamçokkarıştı. Sonsuz sükürler nisanlimi annem babam sevdi. Taki konusunda da nisanlim konusacak tekrar annesi babasiyla. Insallah bir kötülük olmaz dügün arefesi huzurumuz kacmaz bir iki dal bilerzik yüzünden. Benim aslinda cok umursamazdim su adetler olmasaydi bide annem öyle diyince daha kötü oldum. Canim babam telefonda olsun olsun yeter demesi ne güzel bir jestti. Keske annemde öyle söyleseydi cok daha kolay olacakti hersey. Canim annem beni ne kadar zor durumda biraktigini farkinda degil. Cünki icin ic yüzünü bilmiyor. Kendi bakis acisindan görüyor :gitme:

[/COLORiiyisi herseyin sizlerin olsu evet tüy dökücü bi toz ama etkisi uzun surmüyo en azında tüm bacağı 5dk da alıyorsun acil bir işin çıkarsa ama kokusu haşlanmış yumurta daha güzel kokuyordur eminim o kadar iğrenc ]

ilerde lazer yaptırabilirsin...benimde aklımın bir köşesinde...nişanlında çok düşünceliymiş..hihoyyyt.kızlar hapı hergün aynı saat te almak lazımmış.lmaz:..son bir ay etki eder mi onu bilmiyom ki.CADIARZU...

îrencccc alirim jiletle daha iyi. ne urasacam otla motla bide kokuyormus

adaşım benim annemde öyle...babam daha ılıman...annem ise öyle değil....bana göstericekleri değeri ne yazık ki takıcakları altınla ölçmek gibi bir hata yapıyor...

ya bide hamile kalırsa tatlırüya ben iğneli epilasyoda yaptırdım emla kremini sürüp gitmeme ragmen öyle bi canım yanıyodiki bi de kadının gözü paraya doymuş müsteri kaybetme korkusu yoktu müşterilerine bagrıyordu o epilasyonun bakımı zordu kabuk tuturmayacaktım ama ben unutum ilaçı sürmeyi bana bir bagırdı bende bıraktım yarıda kendi paramla rezil oluyodum yoksa biterdi lazeride çoçuktan sonra düşünyorum bi 3 sene sonra anlıyacağın

herzaman ediyorum canınızı sıkmayın ama sizden ayrılamıyorum şuan kaçacak namaz anam biz karı milletide ne merakıyız

müşteriye bağırmak mı?lmaz:ilerde daha iyi bir yere gidersin...bazı lazerciler bitirme garantil yapıyormuş..seninle sözleşme imzalıyormuş....paket program...bir ara bende araştırdımda...

kızlar ben bi namazım kılayım geliyorum vakit çıkmadan

iste simdi beni özendirdin... masallah namazni kiliyorsun ne mutlu sana..

Bize misafirler gelmisti gelinleri de gelmisti. Gelinleri dedigime bakmayin kadinin 16 yasinda cocugu var kendini her nekadar cok görüsmesekte severdim. Bakimli kibar bir bayan saclari da sari boyali benimki gibi. Misafirleri yerlerinde otuturduk baktim o bayan yok. Kizina sordum annen nerde. Odada namaz kiliyor dedi. kapiyi aralayarak baktim namaz kiliyordu cok hosuma gitmisti. Bilmiyorum belki ramazanda bende namaza baslarim. Namaz kilmak icin ilaki tesettürlü yasamak gerekmiyor. Hatta bana göre namaz kilmak bas örtmeden daha önemli. Icimde istek var ama kilamiyorum nedense insallah ramazanda kocamla birlikte kocamla yan yana namaz kilarim

tabi kii başörtüsünden çok daha önemli namaz kılmak ilk sorgumuzun namazdan olacağı da aşikar nasıl ki sınavlarımızı verirken ilk soruyu yapınca diğerlerinin cevapları daha bi aşkla geliverir ... ama insan işte dünyaya kapılıveriyor sanki hiç ölmiyecekmişiz gibi geliyor.. inşallah hepimiz yaşama gayemizi unutmayız.. bu ara da ben bu foruma bayıldımm keşke daha önce tanışsaymışım sizlerlee öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5

adaşım benim annemde öyle...babam daha ılıman...annem ise öyle değil....bana göstericekleri değeri ne yazık ki takıcakları altınla ölçmek gibi bir hata yapıyor...

aynen katiliyorum cok dogru bir laf ettin malesef ki verilen degeri takilarla ölcülüyor yurdum insani.

inşallah canım...dediğin çok doğru...benim çevremde de var..normal hayatta başı açık 5 vakıt namazında.. ne güzel...

Insallah bakalim ramazdan da denicem ramazdanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…