• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ben geldim kızlar niyeyse hep düğünle alakalı şeyler namazda aklıma geliyor dün komuşumuzn ablaısını kızının kınasını izledik kız saçlarına çıtçıtlı postiş takmış benim pek alakam yoktur öyle şeylerle ama hoşuma giti uzun saclar acaba ne kadardır net bakmaya fırsatım olmadı bide acaba güzel olurmiki merak ettim

tabi kii başörtüsünden çok daha önemli namaz kılmak ilk sorgumuzun namazdan olacağı da aşikar nasıl ki sınavlarımızı verirken ilk soruyu yapınca diğerlerinin cevapları daha bi aşkla geliverir ... ama insan işte dünyaya kapılıveriyor sanki hiç ölmiyecekmişiz gibi geliyor.. inşallah hepimiz yaşama gayemizi unutmayız.. bu ara da ben bu foruma bayıldımm keşke daha önce tanışsaymışım sizlerlee öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5

Hosgelin Ander... tesekkür ederim.. Bizim topikte cok insan yok biz bize sohbet ediyoruz ama hersey var güzellik mutluluk hüzün problemlerimiz.. sícak bir ortam...

sen okuduysan topigi demek oluyorki sen bizi icien biliyorsun. Bazen yazdiklarimi geri siliyorum. Bütün hayat hikayem bu forumda gizli puzzel gibi. Cekiniyorum tandidik biri ailemden biri puzzillari birlestirp sIrlarImI ögrenecegine :bbo:

postiş olduğu belli değilse güzel olur.zemuszemus..diğer türlü yapay durur diye düşünüyom..fiyatlarını bilmiyom...:umursamaz:.uzun saç konusuna gelince ben uzun saç severim.kaydirigubbakcemile5..

Postislerlele sac daha güzel oluyor dolgunlasitiroyr. Nisanimda da postis katmislardi bide yün gibi bir sey sokusturu verdiler. Benim saclarim cokkk zayif.

inş sizlerde başlarısınız ben açık biriyim hatta gelinligim straplez söylediğim gibi ama namazın yeri ayrı onun yeri ayrı keşke tam anlamıyla yerine getirsek ama dünyanın seyrine takılmış gidiyoruz allah çok sükür nişanlımda kılıyor ben birakmıştım birara 2007miraç kandilinde tekrar başladım başlama sebebim o gün kandil ya tv hoca namaz kılın diye konuşuyordu ve miraç kandili namazın verildigi ğece olunca kalktım başladım çok şükür o günden beri kılıyorum allah kabul edier inş ama eğer kılmazsam çok huzursuz oluyorum sizlerede tavsiyem birşeye canınızı çok sıkılırsa alın abdestinizi iki rekat kılın inanın o kadar rahatlıyoki insan

inş sizlerde başlarısınız ben açık biriyim hatta gelinligim straplez söylediğim gibi ama namazın yeri ayrı onun yeri ayrı keşke tam anlamıyla yerine getirsek ama dünyanın seyrine takılmış gidiyoruz allah çok sükür nişanlımda kılıyor ben birakmıştım birara 2007miraç kandilinde tekrar başladım başlama sebebim o gün kandil ya tv hoca namaz kılın diye konuşuyordu ve miraç kandili namazın verildigi ğece olunca kalktım başladım çok şükür o günden beri kılıyorum allah kabul edier inş ama eğer kılmazsam çok huzursuz oluyorum sizlerede tavsiyem birşeye canınızı çok sıkılırsa alın abdestinizi iki rekat kılın inanın o kadar rahatlıyoki insan

ne güzel ya insallah bende baslarim. Allah kabul etsin canim

bu kızınkini söylemeseler bilmezdim kend sçından ayıredemistim peki acaba kuaförde varmıdırki

adaşım senin ki belli olmuyordu...güzeldi...

evet belli olmuyordu. Gercek sactan yapilmisti postisler. Yalnis anlamayin ama cok pahaliydi ben safimya nerden bileyim sonucta ilk kez gelin oluyorum kuaför dediki postis kulanmamiz gerek saclarin cok zayif yarin geri getirirsin bende ok dedim megersem parayla takiliyormus yani kiralamis olmusum 2 tane yada 3 tane vardi kafamda. Postisler icin ayritten 50 ytl adi :1shok: neyse dedim yarin iade edince parayi geri verir. Postisleri geri verdim ertesi gün ama baktim parmi filan vermiyor ozaman anladim. Bana cok kazik geldi bilseydim taktirmazdim.

benim saçlarım acık siyah ama koyu siyah gidiyor nişan fotomu silmiştim ordaki gibi hatırlarsanız mandallı tok diye tabir ettiklerimiz tutmuyo tok kafamda kırılıyor o kadar gur ama biraz daha uzun olmasını istiyordum onda postişi sordum vala açıkçası pahalıymıs nisanlıma kalsa al dedi ama yazık yaaa başka bir ihtiyacımı alırım o zaman

pahalı geldi anacım be ucuzu yokmudur ki varsa düsünürum ben bunu bir arastırıyım işime gelirse taktırıırm kına günü

bilmiyorum ki dügünde kaparik topuz istedigim icin topuzun icine yün koyarlar postis gerekirmi bilmiyorum.

Kina da düsündügüm sac modelini ekledim gördünüz o modellde postis sart oluyor. Sentetik postiler de oluyor onlar okadar pahli olmaz bilmiyorum ki ne yapsam

ne kadar ki fiyatlari

araştır bakalım...saçların siyahmış...gerçek saç olmayanların belli olmayacağını düşünüyorum ama aynı renk bulman lazım...

sentetik olanlar belli oluyor ben gelin basi fotografi ekledim ya onlar da cok belli oluyor sentetik postis oldugu

Back