- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
eren de dügme burun mina gibi :) o emzık ne marka :)
masallah dıyeyımde
ben minanın resmini görmedim hala ama çoook merak ediyorum canım
emzik nuk marka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eren de dügme burun mina gibi :) o emzık ne marka :)
masallah dıyeyımde
selam canım, benim oğlum fototerapi almadığı halde öyle. yeni doğan tüm bebeklerdede olur bu genelde, normal .
tamamen soyduğunda bir bez parçasıda olsa karnının üzerine koy bebenin, yada elin karnında olsun, bak çok faydası olacak:))))))
babamız 1 aydır evde ben iş güçle uğraşırken hep o ilgileniyor çocuk annesi onu sanıyor herhalde :)) 1-2 güne kadar düzen yerine oturucak ama:)
aralık anneleri 17 gün oldu normal doğum yaptım dikişlerim hala düşmedi. nrmal doğum yapan anneler sizinki ne kadar sürdü.?çok fazla ağrı yok zaten 3- 4 dikiş var ama hala iplikler sallanıyor.
inşallah.... çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.
YÜzÜnÜ Çİzmİyormu pelİn
,bendde elİnİ sarmazsam Çabuk uanıyor sÜreklİ yÜzÜne burnuna gÖtÜrÜyor ellerİnİ
Ben kaÇtım kıle herkese İİ akŞamlarrrr bebİŞlerİ ÖÜpyorummm
birde mına asla ellerını battanıyenın altına koymuyor sıkılıyor hemen uyursa uyanıyor örtunce sızdede varmı aynı durum ben zaten ilgunden beri eldiven takmadım banyo sonrası 1-2 kere takmıştım ilkbaslarda kafasına sapkada sevmyr zorla dışarı çıkarken takıyrm ellerın açıkta olması önemlıymış zaten elleri soguk olsada elden uşumezmiş gercekten elı soguk olsada kolu sıcak oluyordu
selam kızlar herkese,
bizim yarın tam 1 ayımız doluyor ama sizer kadar fırsat bulup giremiyorum siteye, daha doğrusu biçok şeye fırsat bulamıyorum çoğu zaman.
1,5 saate bir emzirmeye başladım bir süredir kızımı, ilk başlarda her kafadan bi ses çıktığı için ne yapacağımı bilemiyordum. kilo problemimiz var malesef, doğumdan 2 hafta sonrasına kadar kilo kaybetti, sonra almaya başladı fakat haftada 110-120 gr. aldı. her hafta sağlık ocağına götürüp tarttırdım. tam 4 haftalık olduğunda doğum kilosuna yeni ulaşmıştı. Pazartesi günü doktora gidecez, bakalım ne diyecek.
Tabii bu gidişat beni inanılmaz üzdü, bi süre göğsüm yaradan iltihaplandı, antibiyotik kullandım ve o göğsü sağdım, her sağmamda 20 cc süt zor çıkıyordu, sütle ilgili sorun olduğunu düşünüyorum, çünkü tek göğüsten 60-150 cc çıkaranlar varmış. ama bi yandan da kızı emzirirken diğer göğsümden süt damlıyo, ilk haftalar göğüslerim emzirmeden önce sertleşirken şimdi daha yumuşak, eskiye göre daha sık emzirdiğim için mi diyorum. bi türlü çıkamadım yani işin içinden.
5-6 gündür peşpeşe 2 göğsümü verip toplamda 40-45 dk. emziriyorum, hala kilo atrışı düzelmezse ek gıdaya başlarız diye düşünüyorum. hiç istemediğim halde.
Bizde durumlar böyle, kızlar bebeğinizin kilosu ve kilo göğüslerle ilgili kafama takılanlar konusunda yaşadıklarınızdan, tecrübelerinziden bana söyleyecekleriniz var mı? Aynı problemi yaşayan ya da fikri olan. insan kendini çoğu zaman o kadar çaresiz hissediyor ki........
:roflol::roflol::roflol:
ohh masallah ne guzel analı babalı geçmiş 1 ay ne guzel şanslıymışsın sende oglunda
nuk var bızde almadı mına 5 farklı emzık var avent kaldı bır almadıgım onuda alayım emzık mevzusunu kapatcgım :)