Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım pişik kremleride işe yaramıyor demek, inşallah biran önce geçer de yavrun da rahat eder sende, çok zor oluyor onlara ufak bişey oldumu canımız gidiyor, Allah yavrularımıza sağlıklı ömürler versin..nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor bebişler imi.bizim popomuz hala geçmedi troysd de işe yaramadı ne yapacağım ben ya dahada büyüyor pişik.çok canı yanıyor oğluşumun
aralık bebeklerı bu kadar mı yaramaz sayfalar hiç ilerlememiş kımseler gelememış buralara
mina hala halsız huysuz bugun eşim kultur sonucunu almış doktor salı gunune kadar antibiyotıge devam demış salı tekrar kan idrar tahlılı ve böbreklerıne bakılacakmış ultrasonla Allahım yardımcımız olsun salı gunu tekrar kan denınce içim cız ettı şimdiden damarı çok zor buluyorlar çok canı acıyor kuzumun 1 saat ugrasıyorlar öfffffffffff Allah kımsenın bebegıne dert vermesin amin
çok geçmiş olsun canım pişik kremleride işe yaramıyor demek, inşallah biran önce geçer de yavrun da rahat eder sende, çok zor oluyor onlara ufak bişey oldumu canımız gidiyor, Allah yavrularımıza sağlıklı ömürler versin..
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor bebişler imi.bizim popomuz hala geçmedi troysd de işe yaramadı ne yapacağım ben ya dahada büyüyor pişik.çok canı yanıyor oğluşumun
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor bebişler imi.bizim popomuz hala geçmedi troysd de işe yaramadı ne yapacağım ben ya dahada büyüyor pişik.çok canı yanıyor oğluşumun
bzide şimdilik olmadı maaşallah.. inşallah olmaz..amin cnm.sen ne kullanıyorsun yok dimi bebişinde pişik
Merhaba, çok geçmiş olsun, pişik için pepanthenin merhem olanını kullanmayı denedin mi bilmiyorum ama bir kaç arkadaşım tavsiye etmişti bana. onlar kullanmış memnun kalmışlar..
geçmiş olsun. hematem krem kullanmayı dene istersen. yeğenimde de pişik problemi vardı troysd işe yaramadı ama hematem kullandıkça sorun ortadan kalktı. bende kızıma sebamedin kremini kullanıyorum çok şükür pişik sorunumuz olmadı. oğluşunun atını aldıkdan sonra da hemen bağlama biraz hava alsın. tekrar geçmiş olsun
bzide şimdilik olmadı maaşallah.. inşallah olmaz..
geçmiş olsun canım.benim kızımın da olmuştu.pütür pütür kabuk gibi sert bile olmuştu.önce ıslak mendilimizi değiştirince bi toparlamıştı ki bu arada bepanthene kullanıyorduk.sonra iki gün içinde birden arttı.arkadaşım tavsiye etti nivea pişik önleyici krem aldım.şimdi kızımın yanakları gibi popişi valla kaydirigubbakcemile3 hala bepantene de kullanıyorum ara ara..inşallah siz de en kısa zamanda atlatırsınız..
arkadaşlar, benim oğlum çıplak kalınca inanılmaz korkuyor ve çok ağlıyor hatta ağlamaktan katılıyor. banyo yaptıracağım ve üzerini değiştireceğim zaman resmen strese giriyorum. doktor fototerapiden dolayı olabileceğini söyledi.orada çıplak yattığı için. Fototerapi alıp böyle bir problem yaşayan oldu mu?
arkadaşlar, benim oğlum çıplak kalınca inanılmaz korkuyor ve çok ağlıyor hatta ağlamaktan katılıyor. banyo yaptıracağım ve üzerini değiştireceğim zaman resmen strese giriyorum. doktor fototerapiden dolayı olabileceğini söyledi.orada çıplak yattığı için. Fototerapi alıp böyle bir problem yaşayan oldu mu?
amin pelin canım benim.. inşallah sorunsuz alabilirler kan örneğini ve inşallah iyileşmiştir bebişin..
ben de iki üç gündür birşey farkettim arda da bir hırıltı var kızlar burnu mu tıkalı acaba genizinden geliyor gibi ses çok korktum
aralık anneleri 17 gün oldu normal doğum yaptım dikişlerim hala düşmedi. nrmal doğum yapan anneler sizinki ne kadar sürdü.?çok fazla ağrı yok zaten 3- 4 dikiş var ama hala iplikler sallanıyor.
bende bepanten kullanıyorum fatma ama uzerınde merhem yazması lazım o iyi geliyor çok çeşidi varmış bepantenın
merhemini değilde kremini almıştımmm.ama çok pişik şuan önce geçirmek lazımm o geçirirmi acaba.geçtikten sonramı kullanayım .bugün nivea alacağım birde onu deneylm dedim merhemide alayım bklmm.denemekte fayda var.neler neler denedimmm. ama geçmedi cnmcmm.ya siz ne yaptınız nasılsınız.çok asitli diyorlar bibimkinin kakası için sanırım ondan ıslak mendil bile kullanmıyorum su ve pamukla temizliyorummm