merhaba arkadaşlar bende hiç giremedim nete doğumdan sonra geçmişi daha sonra okucam ilk önce yazıyım dedim,
bende 10.12.2009 epidural ile sezeryan oldum.çok iyi geçti 2 günde toparladım bebeğimde çok şükür ilk günden beri emmeye başladı.bizimde biraz sarılık sorunumuz oldu ama çok şükür küvez olayı olmadan atlattık.
bebeğimin düzeni fena değil.gece 4 kez felan uyanıyo emiyo bazen gazı olduğu için ağlıyo gündüzde fena değiliz şuan uyuyo.banyo yaptırdık .çok tatlı bunlar ya pek de çabuk büyüüyolar.11 ocakta aşımız var .mevlütümüzü cumartesi yaptık 20 kırkımızda babanneya indik onun dışında evdeyiiz apartman içi geziyoruz böle aklıma gelenleri özetledim biraz geçmişe bakıyım buralardayım şimdilik
yok yapmaz keşke yapsa uyku...uykuyada çok ihtiyacı var.max 4 saatte bir emzirdikten sonra....
nazan sen burda aşıları nerde yaptırcan??
analı babalı büyüt canım bizimki gece uyanık gündüz uyuyor
bizim bebekler aynı gün doğdu sanırım bizim aşımızda ayın 2 deydi ben bugün yaptırdım hepatit aşının ikincisini ,birde 4 şubatta 5li karma var
Ana sağlıkta canım sağlık ocağında yani.Bağlı olduğun mahalleye göre sağlık ocağında yapılıyor.Hamile olduğunda tetanoz aşısını sağlık ocağında yaptırdıysan o sağlık ocağında yapılaccak.Hangi dr.a götüreceksin oğlunu burda?ben anadoluda osman bey e götürüyorum.çok seviyorum onu.Benim de dr.ummuş vaktinde:)Çok sakin ve ilgili bir insan..
ömer 2 aralıkta doğdu.ohh ne iyi size.herhalde bizde çrşmba yaptırıcaz...sen nerde yaptırdın canım? koldanmı bacaktanmı yaptılar??? bide kilo alımı nasılmış bebeğinin??
sağlık ocağında yaptırdım doğumdan bu yana 1 kg almış nebil de 2 aralıkda doğdu
arkadaşlar benim oğlumda gazını çıkarabiliyo ama bazen sıkıştığında ya metsil yada zinko veriyorum çok iyi geliyo bağırttırmaya gerek yok yavruları kullanın öneririm
nazancım,
ben hamileyken tetanoz aşısı olmadım...bu sağlık ocağı işlerini de hiç bilmiyorumbizim ev kadıtarlasında hangisi bakıyo acaba?? ömer i takip eden dr ankarada,burda duru yu emin demirpolata götürürdük...ama osman beyin methinide çok duydum ona da götürebilirim bu sefer...biliyosun burda mua.lerde randevu sistemi çok kötü çalışıyo dolayısıylada çok kalabalık oluyo acayip mikrobik bir ortam yani ( anadolu hastanesinde de çalışan kızlara gıccccıııkkkk oluyorum...bakalım nolcak :))) ( biraz ben huysuzum galiba) sositososito
ohhh MAŞALLAH demekki sütün iyibakalım bizimki ne kadar almış... ek hiç bişi vermedim...merak ediyorum...
merhaba , herkese ii haftalar....buralara kar yağdı..oğluşum ile mağazadayız..bugün prova olmasa gelmezdikk nasıl kat kat lahana gibi giydirdim oğlumu hasta olmasın diyee ..
işyerindeki odasına yatak olarak park beşiklerden aldık ama uyumuyor( yatak ayırt ediyor bıcırık :))) uyutuyorum emerken yatırıyorum yine uyanıyor koltuğa bıraktım artık2,5 saat sonra beyfendi 30sn olmadan uyudu arada uyanıyor emiyo gene koltukta uyumaya devam ediyo..rahat ,rahatsız ediyo sanırım
arda yı..bakalım yarında battaniye getirip sereceğim çarşaf altınaa..bi de üstte cibinlik yeri var onu da çıkarıp deneyeğim ..şimdilik uyuyo koltukta ama heran dönebilir dr. dikkatli olmamızı söylemişti...
bu arada oğlumun gözleri renklii kalacak galiba sülaledeki tek renkli gözlü :))) 42 günlük olduk ve henüz yeşil griden dönmedi...görüşmediğim kayınvalidem in en en güzel yerini almış :)))))
merhaba , herkese ii haftalar....buralara kar yağdı..oğluşum ile mağazadayız..bugün prova olmasa gelmezdikk nasıl kat kat lahana gibi giydirdim oğlumu hasta olmasın diyee ..
işyerindeki odasına yatak olarak park beşiklerden aldık ama uyumuyor( yatak ayırt ediyor bıcırık :))) uyutuyorum emerken yatırıyorum yine uyanıyor koltuğa bıraktım artık2,5 saat sonra beyfendi 30sn olmadan uyudu arada uyanıyor emiyo gene koltukta uyumaya devam ediyo..rahat ,rahatsız ediyo sanırım
arda yı..bakalım yarında battaniye getirip sereceğim çarşaf altınaa..bi de üstte cibinlik yeri var onu da çıkarıp deneyeğim ..şimdilik uyuyo koltukta ama heran dönebilir dr. dikkatli olmamızı söylemişti...
bu arada oğlumun gözleri renklii kalacak galiba sülaledeki tek renkli gözlü :))) 42 günlük olduk ve henüz yeşil griden dönmedi...görüşmediğim kayınvalidem in en en güzel yerini almış :)))))