- 26 Ağustos 2009
- 1.139
- 0
- 48
24,5 selam çok üzgünüm ismini bilmiyorum. bişey sormak istiyorum. sen bebeğine emzik kullanıyo musun? benimki iyice memeye düştü diye bugün deneyelim dedik aldı bebiş memeyi ama çok sakinleşti ağlamalar falan kalmadı. iyi mi yaptım kötü mü bilemedim yav.tabi bi de geceyi görmek lazım bizmki gece yaşayanlardan . bide meme emmesine nasıl bir etkisi olur? kötü yönde yani
canım burcu ben :) ben doğduğu günden beri kullanıyorum emzik...ankaradaki prof olan doktorumuzda tavsiye etti...hatta şöle bir formül sundu: bebekler emerken ilk 5 dakikada susuzluklarını 15 dakika da beslenmelerini tamamlarlarmış.siz yarım saate kadar emzirin daha sonra memeden alıp emziğini verin eğer ağlamaya başlarsa kulağına şiiişşştttt die seslenin dedi...bu sırada sallamayın demeyide ihmal etmedi tabii :))
yani diyeceğim o ki emziği kullanıyorum...yukarda yazdıklarımı gündüzleri biraz uygulayabilsemde gece uykusuna en az 1.5 saat emerek geçebiliyo bu da bizimkinin tarzı galiba :)) için rahat olsun bence bebeğinde huzurlu olduktan sonra emzik süper bişi....:)) :ecrin_bebek: