24,5 selam çok üzgünüm ismini bilmiyorum. bişey sormak istiyorum. sen bebeğine emzik kullanıyo musun? benimki iyice memeye düştü diye bugün deneyelim dedik aldı bebiş memeyi ama çok sakinleşti ağlamalar falan kalmadı. iyi mi yaptım kötü mü bilemedim yav.tabi bi de geceyi görmek lazım bizmki gece yaşayanlardan . bide meme emmesine nasıl bir etkisi olur? kötü yönde yani
:))) Allah iyiliğini versin beni güldürdün...MAŞAALLAH kuzuyabence sen park yatağa alıştır sonra çok sıkıntı çekersin...o ağlasın sen koy bi de park yatağın içine bi yere kendi tişörtlerinden koy işe yarayabilir )
Ayy canım benm mağazalarda koltuklarda mı uyuyor kıyamam ben ona.Nerde rahatsa uyuyorsa sorun yok ozaman canmopuyorumnanaktan bizimki kendi yatağında uyumuyor ya kaydirigubbakcemile3
Benm oğlumun gözleri de gri yeşil değişik bişey acep değişirmi ne olur çok merak ediyorumm
allah bağışlasın bebişlerinizi analı babalı :ecrin_bebek:büyüsünsünler:ecrin_bebek:
evet burcu bu da mantıklı :)))) bi ara bırakayım dedim susmuyor ama kıyamadım doğal olarak..ben t-shirt olayını bi deneyeyim ..sen de ne var ne yok
?ömer naasıl?
ömer nasıl olsun tezesi meme manyağı bişi işte :))) daha aşısını olamadı hava berbat öle işteee...ben de iyiyim çok şükür :)) ezeli izledim gözüm gönlüm açıldı
günaydın kızlarrr... kızım sagolsun gece toplamda ancak 2 saat uyumama izin verdi... hala da mızmızlanıyo, ağlıyor... kolik desem değil sanırım. kucagıma alıp evde gezdirince pışpışlayınca susuyor. uyutuyorum 15-20 dk sonra tekrar başlıyor ağlamaya. ıkınıyor, kasılıyor. kakasını yapınca rahatlıyor biraz... metsil verdi doktor ama işe yaramıyor... off offff annelik zor zanaat...:CüvCüv:
günaydın kızlarrr... kızım sagolsun gece toplamda ancak 2 saat uyumama izin verdi... hala da mızmızlanıyo, ağlıyor... kolik desem değil sanırım. kucagıma alıp evde gezdirince pışpışlayınca susuyor. uyutuyorum 15-20 dk sonra tekrar başlıyor ağlamaya. ıkınıyor, kasılıyor. kakasını yapınca rahatlıyor biraz... metsil verdi doktor ama işe yaramıyor... off offff annelik zor zanaat...:CüvCüv:
Bende senin gibiyim :)
bizi de ekleyin, Ela........11.12.2009......39+1.........3260gr........50cm.........genel anestezi sezeryan....semyıl
bizi eklemeyi atlamışsınız
Dilek bende senin gibiyim . Dun Eylülü doktora goturduk . Doktor sen cok kotu gozukuyosun dedi .Tnasiyonum yerdeydi yine tasikardi almis basini gidiyodu . Zombiden beterim . Gozlerimin alti mosmor . Zaten benim dogumda kan kaybim oldugu icin tansiyon sorunum hala var. İlaclarla duruyorum ayakta. En son carsamba dus alabilmisim . Bugunde sukur girebildim dusa. Butun gece ayaktayiz. Uyumuyor kucagimdan indiginde memeden ayirdigimda basiyor cigligi. Yoruldum cidden. Doktor 150 cc sut icmedigi icin acliktan uyumuyor dedi . Sık sık emdigi icin bi seferde o kadar icemiyor boylece kesilmiyor memeden. Doktor sen hasta oluyosun mama ver bugun dinlen dedi. Gercekten eve geldigimde sıtma tuttu resmen . O kadar kotuydum ki . Esim mama verdi biraz uyudum bende. Uyku duzeni filan otursa hersey super olcak ama . Wc ye bile gidemiyorum nerdeyse. Bugun dusa girince basti cigligi. Esim dayanamamis getirdi bi firt icsin bari diyo kaydirigubbakcemile3
selamlar,
bugün hepatit aşımızı olduk...tartıldık 900 gr almışız...rahatladım biraz hep kafamdaydı acaba durum nasıl die...fakat bugün çok huysuz ( huyu deişti çucuğumun :)) daha bu hepatit aşısı önümüzdeki ay verem ve karmayı olunca neler olucak bakalım??*
Çok geçmiş olsun canım.Kilosuna da maşallah oğlunun iyi beslenmiş annesi:)Huysuzluğu da geçer aşıdandır sanırım.Nerde oldunuz aşıyı?Bizimde bugün yarı kırkımız çıktı 20günlük oldukopuyorumnanaktan çok büyüdü oğlumkaydirigubbakcemile3
yerim o büyüyen kuzuyu :)) meydanbaşına çıkarkenki ana sağlığa gittik canım.arkadaşım dr orda...aslında bizim evinki çarşıdakiymiş laf aramızda :))) aşıdan herhalde evet ....bu gece uzun olacak besbelli :))
selamlar,
bugün hepatit aşımızı olduk...tartıldık 900 gr almışız...rahatladım biraz hep kafamdaydı acaba durum nasıl die...fakat bugün çok huysuz ( huyu deişti çucuğumun :)) daha bu hepatit aşısı önümüzdeki ay verem ve karmayı olunca neler olucak bakalım??*
Oğlum hiç biyerde uyumuyor desem yeridir SeçilcimGece bir saat uğraşıyoruz bezi,emmesi,gazı falan derken yerine yatırmamla ağlaması b,r oluyor bende ağlayacaktım artık dün gece elim kolum koptu uykudan başım önüme düştü kaç gündür de böyle.yarın akşam da annemin gitmesi gerek yine bana yardımcı oluyor 4gün olmayacak yanımda bakalım kafayı yerim sanrım.tuvalete bile saatler sonra girebiliyorum inş. atlatırız bugünleri biranönce