• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2024 Transfer Olacaklar

merhaba , 2 ay önce opu oldum rahim filminde sorun çıktı hem histereskopi hemde aynı anda laparaskopi oldum. Polip vardı onu aldılar ve rahim içi yapışıklık varmıs onu düzelttilert. Eğer ben öncesinde olmasaydım bunları doktorum bebek tutunmazdı istrersen hep opu ol gene olumsuz olur dediler etkisi çok yüksek bu yüzden öncesinde bu tarz işlemleri olmak daha mantıklı temiz bir ortam ile yola devam ediliyor
Kesinlikle benşmde düşüğüm oldu doktorum transfer yapmadı rahim filmi istedi tekrar sorun çıkarsa histeroskopi yapacakmış

Kesinlikle benşmde düşüğüm oldu doktorum transfer yapmadı rahim filmi istedi tekrar sorun çıkarsa histeroskopi yapacakmış
Kesinlikle yapılmasi gerekiyor hem bunu size muhtemelen tanı amaçla yapacaktık fakat düşük varsa genellikle yanında genetik testi de istiyorlar sebebi de bazi kadınlarda kan koyulugu oluyor sizde varmı bilmiyorum ama bende çıktı bu belirli bir haftaya kadar ilac veya iğne kullanıyorsun. Eğer yoksa testiniz mutlaka yaptırın derim bu testi fakültelerde ücretsiz yapılıyor benim genetikte çıktı kanimin koyu olduğu. Bunlar belirli basli düşük faktorleri

sizin tek mi çift mi olacak transfer. bir de hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan
Ben tek olmaya karar verdim ama pazartesiye kadar düşünme fırsatım var. Belki çift koydururum 🙈 leep geçmişimden dolayı doktorum riskli olabilir diyor bilemedim. Şu am estrofem, progesteran vajinal fitil şeklinde, progestan dex iğne, d vitamini ve folik asit kullanıyorum. Siz?

Ben tek olmaya karar verdim ama pazartesiye kadar düşünme fırsatım var. Belki çift koydururum 🙈 leep geçmişimden dolayı doktorum riskli olabilir diyor bilemedim. Şu am estrofem, progesteran vajinal fitil şeklinde, progestan dex iğne, d vitamini ve folik asit kullanıyorum. Siz?
Ben de ilk denemede tek istedim eğer tutmazsa ikinci denemede çift koyalım diye konuştuk doktorla da. Ben de yaklaşık 10 gün estrofem kullandım ama 1 hafta kadar estrofem şuan zor bulunuyor deyip cyclo prognova verdi onun yerine progestan fitil + iğne + folikasit kullanıyorum. d vitaminin doktor söylemedi bana ama ben kullanıyorum normalde de zaten ona da devam ediyorum. bir de transfer günü sabahı içmam için kan sulandırıcı verdiler.

Ben de ilk denemede tek istedim eğer tutmazsa ikinci denemede çift koyalım diye konuştuk doktorla da. Ben de yaklaşık 10 gün estrofem kullandım ama 1 hafta kadar estrofem şuan zor bulunuyor deyip cyclo prognova verdi onun yerine progestan fitil + iğne + folikasit kullanıyorum. d vitaminin doktor söylemedi bana ama ben kullanıyorum normalde de zaten ona da devam ediyorum. bir de transfer günü sabahı içmam için kan sulandırıcı verdiler.
Hayırlısıyla tutar inşallah çok emek veriyoruz günde 10 tane alarm çalıyor saatli yapayım işe yarasın diye uğraşıyorum gece uykumuz kalmadı vallahi 🥹 yeter ki hayırlısıyla tutsun sağlıklı bebeklerimiz olsun 🙏🏻

Hayırlısıyla tutar inşallah çok emek veriyoruz günde 10 tane alarm çalıyor saatli yapayım işe yarasın diye uğraşıyorum gece uykumuz kalmadı vallahi 🥹 yeter ki hayırlısıyla tutsun sağlıklı bebeklerimiz olsun 🙏🏻
Evet gerçekten çok emek veriyoruz emeklerimiz boşa gitmez umarım. Evin heryerine notlar yazdım ben alarmlara ek olarak ilaçları unutmamak için. Hiç bu kadar iyi bakmamıştım kendime bir de :D çok dikkat eden biri değilimdir normalde ama şimdi hasta olmiyim diye baya dikkat ediyorum bağışıklığım düşer de etkiler diye. yaş kaçtı sizin ? bir de Özel değilse sorun neydi

Evet gerçekten çok emek veriyoruz emeklerimiz boşa gitmez umarım. Evin heryerine notlar yazdım ben alarmlara ek olarak ilaçları unutmamak için. Hiç bu kadar iyi bakmamıştım kendime bir de :KK70: çok dikkat eden biri değilimdir normalde ama şimdi hasta olmiyim diye baya dikkat ediyorum bağışıklığım düşer de etkiler diye. yaş kaçtı sizin ? bir de Özel değilse sorun neydi
İnanın ben de aynıyım, kendime iyi bakardım hep beslenme vs ama bu süreçte ek olarak dışarı hiç çıkmamaya ve kalabalık ortamlara girmemeye dikkat ettim avm gibi. Mecburiyetten gidersem de pek bir yere dokunmayıp maske taktım 😷 ben 33 yaşındayım, her iki tüpümde de tıkanıklık vardı. Bu sebeple önce opu oldum sonra tüplerim alındı. Şimdi de transferi bekliyorum. Sizin yaş kaç? Sorununuz neydi?

İnanın ben de aynıyım, kendime iyi bakardım hep beslenme vs ama bu süreçte ek olarak dışarı hiç çıkmamaya ve kalabalık ortamlara girmemeye dikkat ettim avm gibi. Mecburiyetten gidersem de pek bir yere dokunmayıp maske taktım 😷 ben 33 yaşındayım, her iki tüpümde de tıkanıklık vardı. Bu sebeple önce opu oldum sonra tüplerim alındı. Şimdi de transferi bekliyorum. Sizin yaş kaç? Sorununuz neydi?
Ben 29 yaşındayım. Ben de pcos var hormon olarak bir sıkıntım yok ama görüntü olarak pcos. Eşimde de morfoloji sorunu çıktı. her ikimizde de bazı sıkıntılar olduğu için de aşılamayla falan uğraşmadık hiç direkt tüp bebeğe başladık.

Ben 29 yaşındayım. Ben de pcos var hormon olarak bir sıkıntım yok ama görüntü olarak pcos. Eşimde de morfoloji sorunu çıktı. her ikimizde de bazı sıkıntılar olduğu için de aşılamayla falan uğraşmadık hiç direkt tüp bebeğe başladık.
İyi yapmışsınız bence de bu sorunları olup sonuç alan çok kişi var

Back