sağol canım paylaşımın için. bende ilk ona bakmıştım ama onda da ekran göstergesi yok sanırım hareket ettikçe değişen. neyse karar vrip alınca bende paylaşırım buradan
Gaz için ne alsam oğluma babuline mi zinco mu dr.a sormadan almak da istemiyorum ya uyumuyor gazdan.ancak kucağımda uyuyor gece gündüz hiç uykumuz yok
canım ben geçen gün zincoyu verdim...uyku yapıyo falan die okumuştum ama ömer e hiç uyku yapmadı...sadece bağırsak gazlarına yardımcı oldu biraz...
Uyku yapması çok sorun yapar mı zaten uyuyamıyor ki oğlum.Bir gaz geliyor bağırıp uyanıyor aniden ıkına ıkına kıpkırmızı oluoyor işte uyandı yinee
slm kizlar daha toplasamadik emzirmeydi gazdi kakaydi derken uyumaya bile vakit olmuyo giremez oldukk zaten tickeride duzeltemedim benim kiz gunduuz uyuyo gece uyutmuyo sarhos gibiyimm
günaydın ,
yine kimsecikler yok çıldıriciğim :)) yaw ben hala çok terliyorum geceleri, ter üstümde kuruyuncada feci bir ağrı üzerinize afiyet....hergün 1 voltren hap 2 de parol...
kızlar ben Ömeri artık odasında yatırmaya başladım...tabii doğal olarak bende onun odasındaki koltukta yatmaya başladım...en az 6 kere kalkıp emdiği için arkadaş geceleri...daha çok küçük ama odasına alışması lazım benim kokuma bi alışırsa bağımlı olabilir...bi de 1.ay aşısını yaptıramadım hala 2 ocak cmtsiye geldiği için bugün götürcektim ama burda hava feci...çıkaramadım korktum.
işte böle...hepimize mutlu haftalar....opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım
ben 10 günlüktü odasında yatırmaya başladığımda odalar yanyana zaten kapılar açık sorun olmuyo şu an zaten alışkanlıkları için çok erkende benimki ortalıklarda perişan olmasın diye odasında yatırıyorum hani çocuklar için odasında yatırmak zorun olur derlerya aslında daha çok bizim için sorun oldu biz zor bıraktık çocuğu
günaydın ,
yine kimsecikler yok çıldıriciğim :)) yaw ben hala çok terliyorum geceleri, ter üstümde kuruyuncada feci bir ağrı üzerinize afiyet....hergün 1 voltren hap 2 de parol...
kızlar ben Ömeri artık odasında yatırmaya başladım...tabii doğal olarak bende onun odasındaki koltukta yatmaya başladım...en az 6 kere kalkıp emdiği için arkadaş geceleri...daha çok küçük ama odasına alışması lazım benim kokuma bi alışırsa bağımlı olabilir...bi de 1.ay aşısını yaptıramadım hala 2 ocak cmtsiye geldiği için bugün götürcektim ama burda hava feci...çıkaramadım korktum.
işte böle...hepimize mutlu haftalar....opuyorumnanaktan