- 3 Aralık 2008
- 1.156
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selamlar . .bi türlü giremedim kendimi ancak toparlayabildim . .23 Aralık çarşamba günü itibariyle bebişim dünyaya geldi . .sabah 8 de normal doğum belirtisiyle hastaneye gittik ama ne yazıkki suyum gelmesine ragmen sancı ve acılma olmadığı için acilden sezeryana girdim . .kısmette ne varsa o oluyormuş . .Allaha şükürler olsun 3400 gr 50 cm halit bebek genel anestezi sezeryanla dunyaya geldi . .Allah benim ve cümlemizin evlatlarının güzel mutlu gunlerını gormeyi nasip etsin Allah bağışlasın . .
Herkese selamlar . .bi türlü giremedim kendimi ancak toparlayabildim . .23 Aralık çarşamba günü itibariyle bebişim dünyaya geldi . .sabah 8 de normal doğum belirtisiyle hastaneye gittik ama ne yazıkki suyum gelmesine ragmen sancı ve acılma olmadığı için acilden sezeryana girdim . .kısmette ne varsa o oluyormuş . .Allaha şükürler olsun 3400 gr 50 cm halit bebek genel anestezi sezeryanla dunyaya geldi . .Allah benim ve cümlemizin evlatlarının güzel mutlu gunlerını gormeyi nasip etsin Allah bağışlasın . .
gaz için masajı deniyosunuz yeterli gelmiyomu da ilaç kullanıyosunuz yoksa direk ilaç mı kullanıyosunuz
bi de melike yi bugün doğuma alacaklar mıydı?
canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın anca toparlıyor insan kendini...
bazen yeterli olmuyoo benim oğlum ilk defa c.tesi akşamı çok huzursuz oldu bitkisel bir ilaç verdim 3 damla o rahatlattı...şimdi yanımda gaz ilacını ve fitili taşıyorum...
kontroldü bugün ama bende merak ediyorum...fisfisfis
gaz fitilide mi var adı nedir canım ilk defa duydum
telefon numarası var mı bi arayalım mı?
yok canım fitil eğer gaz yok karnı tok altı temiz ve hala huzursuz ise yarım olarak verilebiliyo rahatça uyusun diye ..gerçi ben henüz kullanmadım ama dr.umuz kolik olabilir her an yanınızda bulunsun dedi...bi nevi ağrı kesici ..
kızlar çok şukur melıkede zeynebını normal dogumla kucagına aldı hepinize selamı var
annemdeydım şimdi geldim eve anca haber verebildim çıkmam lazım görüşürüz daha sonra girerim
Biz de bugün dr.a gittik cuma 14 olan değerimiz 11.5 a düşümüş artık düşüşe geçmiş yavaş yavaş yok olur dedi sarılığı.kontrole de çağırmadı birdaha o kadar sevindim ki anlatamamopuyorumnanaktan