doğru söylüyorsun canım sen söyle zeynebe adaşı gelsin diye dua etsin önemli olan onun iyi olması ama valla 9 ay dayandım ama şu son birkaç gündür sinirlerim bozuldu heralde birde sürekli soranlar oluyor daha doğmadımı daha doğmadımı sanki ben doğurmuyorum bazen açmıyorum telefonu Allah bilir vakti zamanını ah şu zeynoyu bir alsam kucağıma
gel zeynep gel gel
gel annene gel gel gel
kızlar benım bebegımde aynı gogsumu yalancı meme nıyetıne kullanıyor memeden aldıgımda uyanıyor aranıyor napıcamı sasırdım emzıge alısmıstı ama artık almıyor napcamı sasırdım caresını bulşan olursa bana ozel yazarmısın msj
bazı bebekler almazmış ben hergun denıyorum ama pek nıyetı yok 2 dk emıyor atıyor çok zorlamadan deneyecegım o netten okudum 3 ay çıkana kadar bu şekli olabılırmış olmadı sıkacagız bırazdaha dışımızı ben 2 dk almaya emerken memeı yandan emzıgı sıkıştırıp memeı yavasça çekıyorum kafasınıda meme yaslıyorum 2 dk alıyor sende dene istersen sonra boş oldugunun farkına varıp atyr ama belki alışır böyle böyle
yalancı emziği ilk 3 ay önermiyolar niye veriyosunuz ki benimki de ilk ayın başlarında 1 saate varıyodu emmesi.ama şimdi süre kısaldı güçlenince artık şimdide gaz muhabbeti başladı öğrenicez artık.anason tehlikeli değilmi kimyon falan tırstım valla nasıl veriyosunuz ki
emme refleksı çok olan bebeklere önerıyorlar esra bazı bebek sureklı emmek ıstermış o da refluye neden olurmuş olmaması için emzık daha ıyımış kötunun ıyısı
zaten ilk 1 ay sureklı ıstedıkçe meme verın dıyorlar 1 aya kadar anca doyuyor sık emerek ama 1 aydan sonra doydugu halde meme ıstemesı sorun emıyor ve kusuyor reflu olmasın dıye çabamız
çok kılo aldım dıyordun ne yaptın esra 1 ayda kaç kılo gıttı