Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bebeğim bugün tam 3 haftalık hala emziremedim sütü sağıp mecburen biberonla veriyom (sarılığı yüksekti de) ama hala bi mucize olsun kızımı emzirebilim diye bekliyom benim göğüs ucu problemim var şimdi biberona iyice alıştı başlarda acaip bunalıma girdim belki lohusalığın da etkisiyle bebeğimin mutluluğunu yaşayamadım ama napalım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil denemediğim yol kalmadı hala yılmadım ama ümidim de kalmadı anneliğin keyfini çıkaramadan 3 haftam geçti yaa..
kızlar yarın doktora gideceğim ne olur dua edin suni sancı veririz olmazsa sezeryana alırız demişti ben eğer bebek iyiyse biraz daha bekleyelim diyeceğim eğer olur da doğurursam pelinle haber yollarım
kızlar yarın doktora gideceğim ne olur dua edin suni sancı veririz olmazsa sezeryana alırız demişti ben eğer bebek iyiyse biraz daha bekleyelim diyeceğim eğer olur da doğurursam pelinle haber yollarım
canım, dualarım seninle Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:
hadi hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyoruzhihoyyyt
suni sancı verirse olur neden olmasın sıkma canını inşallah sezeryan olmaz. ben de 40. haftayı tamamladım bekliyorum. aralık annesi olamayacak gibiyim. inşallah sağlıkla kavuşuruz meleklerimize
çok çok sağolun kızlar bakalım neler olacak
kızlar selam..
moralim çok bozuk ve gerginim.. psikolojim bozuldu..
dün akşamdan beri ağlıyor huysuzlanıyor.. emiyor karnı doyacak kadar emiyor hatta uyusun diye gece accık mama bile veriyorum, altı temiz bir derdi yok ama canı yanıyor gibi çırçır çığırıyor.. napcamı şaşırdım lütfen yardım..
hadi hayırlısı melikecim inşallah sorunsuz alırsın zeynebi kucağına. Bakalım kızımın adaşı nasıl olcak bizimki çok yaramaz ve yaygaracı hepimizi mum ediyo ağlamaya başlayınca:))
14-Elif Gül.........16.11.2009.....38+0.........3380gr.......51cm....normal doğum...hazan007[/QUOTE]1-Mina...............07.11.2009…...36+0.......2820gr …....48cm.....spinal sezeryan-Motherandbaby
2-Ömer..............02.12.2009......37+5.......3660g r.......53cm......genel anestezi - 24.5
3-Canberk..........23.11.2009......38+1.......3715gr .......52cm......spinal sezeryaN- Peluse
4-Eylül..............17.12.2009.......41+6.......365 0gr.......51cm......Normal Dogum-Burcuk
5-Efe.................10.12.2009..... 38+0 ......3700gr ......51cm......spinal sezeryan- mediha74
6-Aras Recep….17.12.2009.......38+4.......4760gr.......52 cm.....spinal sezeryan- kestane
7-Ege................15.12.2009..................... 3300gr.......50cm.....normal dogum-26eser-26
8-Egem.............06.12.2009......38+0........3780 gr......52 cm....sezeryan-realist34
9-Azra...............19.12.2009......39+0........272 0gr ......49cm ....spinal sezeryan-gaye
10-Mert Efe…....16.12.2009.......38+3.......3900gr.......5 2cm.....genel anestezi sezeryan-
11-Eren Arda.....17.12.2009.......38+5.......3640gr....... 50cm…..genel anestezi sezeryan-meybon
12-Zehra Sena...20.12.2009…....39+4…...3200gr…….50cm…. epidural normal doğum-evdila
13-Arda.............23.11.2009.......36+1......3150gr........50cm......epidural sezeryan- beyazbeyaz
merhaba arkadaşlar... biz akşam hastahaneden çıktık. evimizdeyiz şükür... bugün kimsecikler yok buralarda... inşallah herkes iyidir ve bebişlerimizin keyfi yerindedir.....
arzu varya sakin sakin okuyudum yazılanları öyle güldümkü kızım zıpladı resmen..vay yaramaz vayy.inş. devam etmez gaz problemi..bugün kendimi iyi hissediyorum.. dengesizlik olucak sanırım bir süre.. bir gün iyi bir gün kötüyüm..hatta saatim sattimi tutmuyor.. dün akşam oğlum çok ağladı yine gazı var bir türlüçıkartamıyordu yavrum.. sırtına vuruyoruz, okşuyoruz masaj yapıyoruz.. yok.. banamısın demiyor.. durup durup birçığlık atıyor yavrum ciğerim deliniyor.. napsak netsek derken eşim gitti gece nöbetçi ecnae bulup gaz için damla vermişler onu aldı geldii.. o gelmeden 5 dk önce annem altını açmıştı biraz kalçalarına dokununca yavrum altı açıkken bir gaz çıkar sen akıllara zara.. kokulu böyle hem kaka hem gaz, afedersin burcucum püskürterek böyle koltuğa annemin üstüne heryere..oandan sonra bir rahatladı yavrum.. bizde gülme krizine girdik tabi annemle hem sevinçten hem olayın komikliğinden.. sonra accıık mama verip uyuttum yavrumu.. maaşallah güzel bir gece geçirdik.. bende iyiyim haliyle.. yavrum benim nasıl o andan itibaren sessizleşti teyzesi bir görsen.. bastım bağrıma kokladım.. çıtı çıkmıyo bebişimin..
böyle işte..
sen napıyosun??
sabah ölçtüklerinde 13 küsürdü... ama akşama kadar kaldık. doktor çıkarken ölçüme gerek görmedi ben de istemedim çünkü kan alamak için delik deşik ediyolar kızımı... çarşamba kontrole çagırdı.... bakalım o zaman ne diyecek....canım bununla geçmiş olsun...kaç a düştü değeriniz??
merhaba arkadaşlar... biz akşam hastahaneden çıktık. evimizdeyiz şükür... bugün kimsecikler yok buralarda... inşallah herkes iyidir ve bebişlerimizin keyfi yerindedir.....
selamkızlar nasılsınız bebeğinde gaz problemi olan arkadaşlar tane kimyon alıp kaynatıp için çok iyi geliyor hatta bugün ebemiz 1-2 kaşık bebeğede verebilirsin dedi denemenizi tavsiye ederim