Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar
bı turlü GİREMEDIM GUNLERDİR.
24.12.2009 DA SAAT 17:20 DE ACİL SEZERYANLA OGLUMU KUCAGIMA ALDIM.
HATIRLAYANLAR VARDIR KARNIMDA YARALAR VARDI,TUM VUCUDUMA YAYILMAYA BASLAMISTI,KARACIGER ENZIMLERIMDE YUKEK CIKINCA DR.ACILEN SEZERYANA ALDI...HABER VEREMEDIM SIZE YENI YENI KENDIME GELIYORUM.MELİKEYLE DİLEKTEN HABER VARMI ÜÇÜMÜZ KALMISTIK YAA CANLARIM BENİM...
BU ARADA HEP DIYODUM YA MELIKE BEKLEYIP BEKLEYIP SEZERYAN OLURSAM COK UZULURUM DIYE,ÜZÜLÜYO INSAN EVET AMA SONUC HERSEYE DEGIYO CANIM INAN AGRILARIM VAR TABİİ NORMAL OLMASINI ISTIYODUM AMA OLMADI HAYIRLISI NAPIYIM...
17:00 DA AMELIYATA ALINDIM 17:15 DE HAKTAN EMİRİM 3500 GR.50 CM OLARAK MERHABA DEDİ ANNESİNE İLK OLARAK,17:35 DE DE HERSEY BITMISTI ZATEN...
BU ARADA GIREMEDIM HABER VEREMEDIM GERCEKTEN COK OZUR DILERIM OZELLIKLE DILEK VE MELIKE SIZDEN;AMA OYLE TUHAF OLUYOKI INSAN RESMEN GOGSUMUN TEKI İÇERDE TEKI DISARDA,GOZLERIM YARI UYUR YARI UYANIK GEZIYORUM,SACI BASI HIC SORMAYIN ZATEN LAPTOBUN NERDE OLDUGUNU BILE UNUTMUSUM O DERECE YANİ AMA HEP AKLIMDAYDINIZ...
HA BU ARADA MEME ASIGI BI OGLUM VAR,DOYMUYO MU SUTUMUN BESIN DEGERIMI DUSUK ANLAMIYORUM,MEME AGZIMDAN CIKMASIN DİYO,MEMELERDE PERTE CIKTI BU ARADA NAPICAM BILEMIYORUM...
İŞTE BOYLE BENIM HIKAYEM CANLARIM ŞİMDI GIDIYIM BENIM OGLAN YINE BATTANIYESINI KEMIRMEYE BASLAMISTIR...
HEPINIZI COK SEVIYORUM IYIKI HAYATIMIN BU EN GUZEL YOLCULUGUNDA BENIMLE BERABERDINIZ...
Bİ GUN Bİ YERDE MUTLAKA GÖRÜSMEK DILEGIYLE ŞİMDİLİK ÇIKTIM HEPINIZI ÖPUYORUMMM...
Selam arkadaşlar,
Benim oğlan çok mu yiyor diye düşünüyorum artık. 2 saatte bir 70-80 CC anne sütü ve mama yiyor. Sizde durumlar nasıl... ?
kızlar
HATIRLAYANLAR VARDIR KARNIMDA YARALAR VARDI,TUM VUCUDUMA YAYILMAYA BASLAMISTI,KARACIGER ENZIMLERIMDE YUKEK CIKINCA DR.ACILEN SEZERYANA ALDI...HABER VEREMEDIM SIZE YENI YENI KENDIME GELIYORUM.MELİKEYLE DİLEKTEN HABER VARMI ÜÇÜMÜZ KALMISTIK YAA CANLARIM BENİM...
BU ARADA HEP DIYODUM YA MELIKE BEKLEYIP BEKLEYIP SEZERYAN OLURSAM COK UZULURUM DIYE,ÜZÜLÜYO INSAN EVET AMA SONUC HERSEYE DEGIYO CANIM INAN AGRILARIM VAR TABİİ NORMAL OLMASINI ISTIYODUM AMA OLMADI HAYIRLISI NAPIYIM...
17:00 DA AMELIYATA ALINDIM 17:15 DE HAKTAN EMİRİM 3500 GR.50 CM OLARAK MERHABA DEDİ ANNESİNE İLK OLARAK,17:35 DE DE HERSEY BITMISTI ZATEN...
BU ARADA GIREMEDIM HABER VEREMEDIM GERCEKTEN COK OZUR DILERIM OZELLIKLE DILEK VE MELIKE SIZDEN;AMA OYLE TUHAF OLUYOKI INSAN RESMEN GOGSUMUN TEKI İÇERDE TEKI DISARDA,GOZLERIM YARI UYUR YARI UYANIK GEZIYORUM,SACI BASI HIC SORMAYIN ZATEN LAPTOBUN NERDE OLDUGUNU BILE UNUTMUSUM O DERECE YANİ AMA HEP AKLIMDAYDINIZ...
HA BU ARADA MEME ASIGI BI OGLUM VAR,DOYMUYO MU SUTUMUN BESIN DEGERIMI DUSUK ANLAMIYORUM,MEME AGZIMDAN CIKMASIN DİYO,MEMELERDE PERTE CIKTI BU ARADA NAPICAM BILEMIYORUM...
İŞTE BOYLE BENIM HIKAYEM CANLARIM ŞİMDI GIDIYIM BENIM OGLAN YINE BATTANIYESINI KEMIRMEYE BASLAMISTIR...
HEPINIZI COK SEVIYORUM IYIKI HAYATIMIN BU EN GUZEL YOLCULUGUNDA BENIMLE BERABERDINIZ...
Bİ GUN Bİ YERDE MUTLAKA GÖRÜSMEK DILEGIYLE ŞİMDİLİK ÇIKTIM HEPINIZI ÖPUYORUMMM...
Selam arkadaşlar,
Benim oğlan çok mu yiyor diye düşünüyorum artık. 2 saatte bir 70-80 CC anne sütü ve mama yiyor. Sizde durumlar nasıl... ?
ilk ay benimkide nerdeyse saatte bir emiyordu emmese bile ben emziriyodum mideleri küçücük bi gazla bile hemen doluveriyor normaldir şimdi 1 ayı geçti 3 yada 4 saatte bir acıkıyor artık emme süreside azaldı ama daha çok süt emiyor bu arada mamayı neden veriyosun
selam canım,
70-80 anne sütü + 70-80 mamamı yiyo??? yoksa toplammı?? benimkide 70-80 alıyordur...dün deneme olsun die sağdım sütümü iki memeden toplam 100 cc çıktı...demekki bir meme emdiğinde 60 cc falan alıyo dedim...pazartesi gidicez dra bakalım ne kadar aldığını anlıcaz kilo...
kızlar
Oğlumu banyo yaptık mis gibi olduç
ama benim sütüm hala çoğalmadı emince doymuyo oğlum zaten göğsümde uyuyakalıyo napıcam ben çok istiyorum çoğalmasınımafoldumben
Bende canım aynen gecen gün ağladım artık ameliyattan sonra 3 gün hiç gelmedi zaten . .ac kaldı oğlum diye içim sızladı mamada yemedi . .simdi sütüm az dün esım boza almış getırdı onun bıraz faydasını gordum bayay bı doldu sankı pet ıslanmış ama bugun yıne aynı gıbı . .bi dene bakalım bozayı . .bulgurdan yapılıyoya bu tarz seyler süt yapıomuş . .
kızlar bebişlerin göbeği nezaman düştü bizimki hala düşmedi banyo da yaptıramadık daha kuzumu..bügün bezle sildik biraz ama banyo gibi olmuyo tabi..
aaaaa kızlar,
kendinize gelin yaw...lmaz: bu kadar olumsuz düşünürseniz tabiki gelmez sütünüz...bu beyinle alakalı bir durum biliyorsunuz....yetecek sütünüz Allah kadını ona göre yaratmıştır...
biliyormusunuz bir kıtlık olsa anne hiç bir şey yemese bile 40 gün besleyecek sütü olurmuş ...
o yüzden lütfen olumlu düşünün ve hormonlarınız düzgün salgılansın...bırakın kalsınlar memede, emsinlerki sütünüz artsın, uyuyakalıyorlarsa da gıdıklayın ayaklarının altından o zmaan uyanırlar...yerimseniben
canım ömerin 9.günde düştü...
Bizimkisi çok geç düştü 11.günde.Ondan sonra da 2gün beklemesi lazım dediler ancak bugün yıkadık oğlumu rahatladı çocuk.Biz de sildik ara ara canım boynu kızarıyodu oğlumun..kızlar bebişlerin göbeği nezaman düştü bizimki hala düşmedi banyo da yaptıramadık daha kuzumu..bügün bezle sildik biraz ama banyo gibi olmuyo tabi..
aaaaa kızlar,
kendinize gelin yaw...lmaz: bu kadar olumsuz düşünürseniz tabiki gelmez sütünüz...bu beyinle alakalı bir durum biliyorsunuz....yetecek sütünüz Allah kadını ona göre yaratmıştır...
biliyormusunuz bir kıtlık olsa anne hiç bir şey yemese bile 40 gün besleyecek sütü olurmuş ...
o yüzden lütfen olumlu düşünün ve hormonlarınız düzgün salgılansın...bırakın kalsınlar memede, emsinlerki sütünüz artsın, uyuyakalıyorlarsa da gıdıklayın ayaklarının altından o zmaan uyanırlar...yerimseniben
çarşamba 15 günlük olacak zeynep hala düşmedi.. ne kullandın peki göbeğine bize sadece alkol verdi doktor.