2009 Aralık Anneleri

biz bi ara kullandık zeynebin demir depolarının sıfırlandığı zamanlarda 2 ay kadar provit vermişti doktor.

kaan öyle sebze falan yemediği için dr un önerisiyle polivit kullanıyorum yaklaşık 6 aydır yani bu 2.şişemiz öyle söyliyim

ben b'r ara balık yağı kullandım ama artık öğürmeye başlayınca bıraktım pekmez verdim her sabah 1 şırınga sonra eczacıdan iştah için istedim zinco verdi vitamin şurubu ondan veriyorum 1 şırınga

kedicilik bizde oynuyoruz hatta yerden sözde mama yiyoruz otlarmış gibi top oynuyoruz gol diye vuruyor oyun hamuru çok seviyor kalıplarla şekil yapıyor bazen onları minik minik kopartıp yemek yapıyor ''biber mama '' el işi bizde hiç yok geçen tuvalet kağıdı rulosundan kedi yaptım daha yaparken parçaladı resim yapmayı seviyor ama sadece kağıda değil duvarları daha çok seviyor

aaa yine kimseler yok.. nooldu yahu karda iyice eve kapandık biz herkes nerdeki acep..

aaa yine kimseler yok.. nooldu yahu karda iyice eve kapandık biz herkes nerdeki acep..

kizlar kari gördü kendilerini dışarı attı sanırım donacaklar biz ana kız hasta evde oturuyoruzsadece camdan izleyip 3 öğün kuş besliyoruz mahalledeki kuşlar tombulluktan uçamayacak yakında

aa geçmiş olsun melike grip mi? bu arada meme olayları nasıl gidiyo unuttu mu tamamen..?

dr. bizede zinco verdi ama zorla 2 kez içirebildim iğrenç bi tadı var
bugün balık yağı şurubu almış babası yarın sabah vericem Ocean adı portakal aromalı

selamlaarr
herkes iyidir umarım kaç gündür felaket hava kar soğuk.bugün yağmıyor ama çok soğuk var..
4-5 gündür alışveriş sitelerine taktım hiç kıyafet almamıştım güvenemiyordum ya olmazsa diye falan.daha önce bi çanta birde babet aldım çünkü hoşuma gitmedi..hediye çekiniz var diye msj gelince bi bakıyım dedim.sonra çıkamadım.bişeyler alıp duruyorum.ama kendimi durdurmam lazım diye bugün almadım bişey yoksa eşimle aramızda soğuk rüzgarlar esecek az kaldı:S daha hiç biri gelmedi inş pişman olmam aldıklarımdan..

aa geçmiş olsun melike grip mi? bu arada meme olayları nasıl gidiyo unuttu mu tamamen..?

nezle sanırsam çünkü ateş yok burun akıntısı baş ağrısı ve halsizlik
memeyi unuttu zaten hiç üstelemedi ama şimdi hiç aklına gelmiyor dün oyun oynarken sarıldı ben meme dedi nam nam anm diye emermiş gibi yaptı kazağıma ama oyundu zaten ikimizde güldük sonra siz ne durumdasınız
olan babaya oldu aralarıçok ena hiç istemiyor odaya girdiği gibi dit ögür ben odam diyor sen dit büyük naynay ( salona büyük naynay diyor büyük tv orada diye kendi odasıda küçük naynay )

dr. bizede zinco verdi ama zorla 2 kez içirebildim iğrenç bi tadı var
bugün balık yağı şurubu almış babası yarın sabah vericem Ocean adı portakal aromalı

ocean ın büyükler için olanın ıben kullanıyorum ama benimki tablet.. octamar almayı düşünüyorum da araştırıyorum..

oh maşallah.. nazın aklına geldikçe anne meme ee oldu diyip devam ediyo ama hala günde en az 5 kere söylüyo yani :) bide emme saatlerinde çok huysuz oluyo.. yani meme diye tutturmuyo ama ağlayı mızırdıyo filan.. tabi buna şükür..

burda da bugün kar yağmıyo ama felaket soğuk.. her yer buz bide. valla ben de kendime hiç almadım ama naza kılık kıyafet ayakkabı oyuncak ne ararsan aldım :) beğenmediğimde hiçbişey olmadı çok şükür.. ama geri iade edebiliyosun limangodan filan alıyosan beğenmezsen.. ama umarım beğenir güle güle de giyersin..

kizlar kari gördü kendilerini dışarı attı sanırım donacaklar biz ana kız hasta evde oturuyoruzsadece camdan izleyip 3 öğün kuş besliyoruz mahalledeki kuşlar tombulluktan uçamayacak yakında
biz hasta değiliz ama benim kızda kardan hiç hoşanlamadı. bugün oyun grubundan gelirken kara biraz yatırayım dedim oynasın ( evimizin önü olduğu için hemen eve girecektik zaten) vayyyyyyyyyy kıyametler koptu. oyüzden biz karda oynayamıyoruz. bizde kuşlara ekmek koyuyoruz. bizimde yakında tombul kargalarımız olacak :) pencerenin önünden ekmekleri kapıp kaçıyorlar cemrenurun çok hoşuna gidiyor.

ben daha hiç internetten alışveriş yapmadım cesaret edemiyorum bir başlarsam durduramam kendimi diye bu yok zamanda. bi geçen ay fırın aldık oda ihtiyacımızdı bunun dışında bişi almadım.

ben çok alışveriş yaptım intten ama kıyafet hiç almadım sadece 1 kere başıma bir olay geldi zeynep için dökülmeyen amma kabı aldım ama adresini unttum ve mama kabı gelmedi ve ben şaşkın nereden aldığımı hatırlamıyorum

:)) Melike alemsin hiç güleceğim yoktu.
Bilinen sitelerden aldım ben.burda arkadaşlarım takmıştı sabah erken kalkıyorlardı satıştan önce kapmak için beğendiklerini.ben alamam ya olmazsa falan diyodum bakmıyodum bile ama birden estiler işte.evden çıkamıyoruz kardan sıkıntıdan sapıttım sanırım:S ablam da almış taksit yapmış aldığınız ürün tükendi mi ne demişler sonradan paranızı iade edecez demişler ve hala etmemişler kartından da kesiliyormuş her ay:S öyle şeyler olmasın da.gerçi aldıklarım hep uygun şeyler ama olmazsa üzülürüm tabi..

ben nazın doğum günü için oyuncak siparişi vermiştim.. ürünü temin edememişler hem paramı hemen iade ettiler hem de arayıp özür dilediler.. onun dışında da naza aldığım eşofmanın rengi solmuştu ben de yazmıştım iletişime hemen aradılar özür dilediler hediye çeki verdiler vs. ben deli gibi alışveriş yaptığım için mi acaba böyle iyi davranıyolar bilmiyorum :) ben çok memnunum yani.. ama kendime bişey alamam mutlaka denemem üstümde görmem lazım..

ya kızlar yaklaşık bir haftadır nasıl midem bulanıyo anlatamam.. hamile filan olamam şuan regliyim hemen belirteyim :) hem öyle bir bulantı değil.. özellikle yemek yerken oluyo.. ağzıma bi lokma koyar koymaz midem kalkıyo.. okadar kilo verdimki anlatamam.. yarın doktora gidicem ama şu manken hastalığımı ne varya o filan diildir inşallah... günlerdir sadece kuru ekmek yiyorum.. yemeğin kokusunu bile alsam midem ağzıma geliyo.. bugün annem geldi de pişirdi yemek.. çok fenayım ya.. depresyonun son noktalarındayım sanırım..

Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.

ah sibel bence mide bulantın stres sıkıntıdan kaynaklanıyo hele şu aralar zor bi dönemden geçiyorsunuz meme olayı kolay değil e başka şeylerinde birikimi vardır şimdi çıkıyo
aklına öyle kötü hastalık getirme ya git en kısa zamanda dr.

bugün daha iyiyim.. kesinlikle çok bunaldım ondan bencede..

2 yaşında tekrar göz kontrolüne gitmek gerekiyomuş.. bide son azılar çıkınca dişçiye.. giden var mı aranızda??

bugün daha iyiyim.. kesinlikle çok bunaldım ondan bencede..

2 yaşında tekrar göz kontrolüne gitmek gerekiyomuş.. bide son azılar çıkınca dişçiye.. giden var mı aranızda??

biz 1 yaşındaki kontrolündede baktıramadık durmadı çünkü doktor 4 yaşında gelirsiniz bi şaşılık göz kayması falan yok dedi . dişçi için bende istiyorum hatta zeynebin üst iki diş içind hafif bi kararma var gibii tam anlamıyla bakamıyorum ama çürük falansa önlem almak lazım

çoook fena bademcik iltihabı oldum yutkunamıyorum konuşmaıyorum. doktor antibiyotik başladı ama iğnesiz geçmiycek gibi bembeyaaz çünkü geçen seferde böyle olmuştu. zeyneple akşam bu boğazla cebelleşmek işkenceydi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…