2009 Aralık Anneleri

biz 1 yaşındaki kontrolündede baktıramadık durmadı çünkü doktor 4 yaşında gelirsiniz bi şaşılık göz kayması falan yok dedi . dişçi için bende istiyorum hatta zeynebin üst iki diş içind hafif bi kararma var gibii tam anlamıyla bakamıyorum ama çürük falansa önlem almak lazım

çoook fena bademcik iltihabı oldum yutkunamıyorum konuşmaıyorum. doktor antibiyotik başladı ama iğnesiz geçmiycek gibi bembeyaaz çünkü geçen seferde böyle olmuştu. zeyneple akşam bu boğazla cebelleşmek işkenceydi resmen

dünya göz de rahat rahat muayene olursunuz çünkü hiç dokunmuyolar bile.. ellerinde bi robot gibi bişi var ışıklı ışıkları kapatınca zaten ister istemez ona bakıyo bakar bakmaz hoop düğmesine bi basıyo göz numarası vs herşey çıkıyo.. biz ameliyat olduğumuz için mecbur gitmiştik.. şimdi bu hiçi yine kontrole gitcez inşallah.. bizim son azılarımız çıkmadı henüz ben de onu bekliyorum.. gerçi bişey yok bizde günde iki kez fırçalıyoruz zaten..

çoook geçmiş olsun..

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

sanada canım ve ayrıca heeerrrkese hayırlı kandiller..

sonunda güneşi gördük hava çok güzel bugün okul vardı şansımıza gezdik oyunlar oynadık geldik..
dün eşim bimden BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler bunu almış çok güzel eğitici bişey aklınızda bulunsun isteyen bitmeden alsın

herkese iyi haftasonları.. bugün hava süper.. gerçi bizim parka çıkmamızla dönmemiz bir oldu sağolsun kızım onca kuru yerin arasında gitti çamura kapaklandı üstümüz başımız çamur olunca döndük eve :KK43: artık uyanınca inşallah güneş gitmezse çıkarız tekrar..

sonunda güneşi gördük hava çok güzel bugün okul vardı şansımıza gezdik oyunlar oynadık geldik..
dün eşim bimden BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler bunu almış çok güzel eğitici bişey aklınızda bulunsun isteyen bitmeden alsın

Bende buraya bunu tavsiye etmek için girmiştim,sen yazmışsın:) bende bugün aldım,hem sesli hem hayvanli hemde muziklii,tammm azraya göre bayıldım.azra da çok ama çok sevdi,bide ben daha önce oyuncakcilarda bakmıştım aynısı 38 liraydı bim de 19 .bende kesinlikle tavsiye ederim.

Bizde azrayla bugün konyaya geldik,karda kışta:) babam dün bize gelmişti azrayi görmek için,bana da estiler,,beraber dönelim dedim ,hızlı trenle geldik,fakat uzun sürdü 2 buçuk saat.bide yarım saat rötarlı kalktı.ama yinede iyi geçti yolculuk,anane ve dayiya süpriz yaptık,çok şaşırdılar.ancak benim gibi bi deli bu havada gelir zaten:) azra nasıl mutlu anlatamam,durup durup dayı seni çook seviyom anane seni çook seviyom diyo,anne azra çok mutlu diyo :) 10 gün kadar burdayım inşallah.
Bu arada bayadir okuyorum ama yazamıyorum,hasta olan herkese gecmis olsun.
Kıymet seni de simdi okudum canım,çok Gecmis olsun,ınşallah çabuk geçer.

Bende buraya bunu tavsiye etmek için girmiştim,sen yazmışsın:) bende bugün aldım,hem sesli hem hayvanli hemde muziklii,tammm azraya göre bayıldım.azra da çok ama çok sevdi,bide ben daha önce oyuncakcilarda bakmıştım aynısı 38 liraydı bim de 19 .bende kesinlikle tavsiye ederim.

Bizde azrayla bugün konyaya geldik,karda kışta:) babam dün bize gelmişti azrayi görmek için,bana da estiler,,beraber dönelim dedim ,hızlı trenle geldik,fakat uzun sürdü 2 buçuk saat.bide yarım saat rötarlı kalktı.ama yinede iyi geçti yolculuk,anane ve dayiya süpriz yaptık,çok şaşırdılar.ancak benim gibi bi deli bu havada gelir zaten:) azra nasıl mutlu anlatamam,durup durup dayı seni çook seviyom anane seni çook seviyom diyo,anne azra çok mutlu diyo :) 10 gün kadar burdayım inşallah.
Bu arada bayadir okuyorum ama yazamıyorum,hasta olan herkese gecmis olsun.
Kıymet seni de simdi okudum canım,çok Gecmis olsun,ınşallah çabuk geçer.

herkese günaydın okullar açıldı, bende geldim :)
ya bu halıdan bizde de vardı babaannesi kupon biriktirmişti. doğru dürüst kullanamadan bozukdu :KK43: çoğu çalışmıyo sizinkiler nasıl kaliteli mi?

herkese günaydın okullar açıldı, bende geldim :)
ya bu halıdan bizde de vardı babaannesi kupon biriktirmişti. doğru dürüst kullanamadan bozukdu :KK43: çoğu çalışmıyo sizinkiler nasıl kaliteli mi?

hoşgeldinnnn:)
valla bızımkı halen cok guzel çalışıyor ama uzun omurlu olmaz emınım:)gıttığı yere kadar.

günaydın uzun zamandır oğlumla bir etkinlik yapıyoruz paylaşayım dedim. önce nazar boncuğu çıkartmalarıyla başladık. bir sayfa çıkartma aldım boyama kitabını açıyoruz caillonun saçına yapıştır., caillounun annesinin çantasına yapıştır gibi abidik gubidik yerler söylüyorum oda yapıştırıyor. tabi sonra bütün arabalarına da yapıştırmış:) sonra sayıları aldım buzdolabına yapıştırdık, şimdi çoğunu öğrendi. dün yıldızlar almıştım onları yapıştırdık. bide ev eşyaları var buzdolabı çamaşır m, ütü gibi onlarıda söyleyerek deftere yapıtırdık, sonrada boyadık. bu akşam hayvanları yapıcaz. çok eğlenceli oluyor :)

günaydın herkeseeee
hasta olanlara çok çok geçmiş olsun
daktanımda hasta 2 gündür öksürüyo burnu akıyo ateşi çıkıyo arada:KK43:
kıziçeme geçcek diye çok korkuyorum :KK43:

ne zamandır ilk kez geçen pazar indim çocuklarla çarşıya burnumdan geldi.
kızı görümcem tutarken ben haktanı arabayla götürüyodum araba kırıldı. tam bir rezaletti anlayacağınız. eşimi çağırdım geldi arabayla aldı bebek arabasını. işi olduğu için haktanı vermedim ama canıma okudu resmen. heryere girmek istedi yok otuyalım yok anne kucak yok anne sayıncak :KK37: kızda emmek için ağlamaya başlayınca tuzu biberi oldu. biiiiiiir süre ikisiyle birlikte gezmelere gitmeme kararı aldım. alacaklarımı alamadan gerisin geri döndüm.

ay evet ya arba olmadan efeylede gezilmiyor. yoksa heryere saldırıyor. bizde sahile inmiştik pazar günü güneşi görünce:) arkadaşın kızı oturduğu yerden kalkmadı, annesinin yanında 4 ay büyük bizimkinden. benim çılgın denize girecekmişte yüzecekmiş, kayalıkların üzerinde çingene gibi ağladı

günaydın uzun zamandır oğlumla bir etkinlik yapıyoruz paylaşayım dedim. önce nazar boncuğu çıkartmalarıyla başladık. bir sayfa çıkartma aldım boyama kitabını açıyoruz caillonun saçına yapıştır., caillounun annesinin çantasına yapıştır gibi abidik gubidik yerler söylüyorum oda yapıştırıyor. tabi sonra bütün arabalarına da yapıştırmış:) sonra sayıları aldım buzdolabına yapıştırdık, şimdi çoğunu öğrendi. dün yıldızlar almıştım onları yapıştırdık. bide ev eşyaları var buzdolabı çamaşır m, ütü gibi onlarıda söyleyerek deftere yapıtırdık, sonrada boyadık. bu akşam hayvanları yapıcaz. çok eğlenceli oluyor :)

Renkler ve ekiller Okul ncesi AVM bunu ve çeşitlerini şiddetle tavsiye ediyorum :)) biz naz la çok oynuyoruz ben çıkartmaları veriyorum o kitaptan yerini bulup yapıştırıyo.. hem şekilleri renkleri öğrendi.. diğer çeşitlerini de sipariş ettim..

günaydın herkeseeee
hasta olanlara çok çok geçmiş olsun
daktanımda hasta 2 gündür öksürüyo burnu akıyo ateşi çıkıyo arada:KK43:
kıziçeme geçcek diye çok korkuyorum :KK43:

ne zamandır ilk kez geçen pazar indim çocuklarla çarşıya burnumdan geldi.
kızı görümcem tutarken ben haktanı arabayla götürüyodum araba kırıldı. tam bir rezaletti anlayacağınız. eşimi çağırdım geldi arabayla aldı bebek arabasını. işi olduğu için haktanı vermedim ama canıma okudu resmen. heryere girmek istedi yok otuyalım yok anne kucak yok anne sayıncak :KK37: kızda emmek için ağlamaya başlayınca tuzu biberi oldu. biiiiiiir süre ikisiyle birlikte gezmelere gitmeme kararı aldım. alacaklarımı alamadan gerisin geri döndüm.

geçmiş olsun canım.. valla naz zaten pusete oturmadığından biz alışkınız :) ya kucakta ya koşturur o şekilde gideceğimiz yerlere gidiyoruz.. sen yine ikisiyle iyi başediyosun hamarat hatun..

Hakkaten kimseler yok,
Azranin uyku düzeni iyice perişan oldu burda.o kadar mutlu ki bende kiyamiyorum ona.mesela bugün dayısı ananesi ben oturduk muhteşem yüzyıla baktık kuzum kendi kendine oynadı yanımız da ,herkesin yanında olması bile mutlu ediyor onu.saat kaç olmuş farkında değilim daha az önce uyudu.tek kızdığı şey birinin odadan çıkması,hemen koşuyor peşinden içeri çekiştiriyor:) böyle geç yatıyor burda sabahta 9 da falan kalkıyor ,azra hep 7 de kalkardi.öğlen çok uyuyor o yüzden gecede geçe kalıyor.dönünce eski düzene dönmek için epey uğraşıcam sanırım.

yine kimseler gelmez oldu buralara..

selam sibelcim geçmiş olsun tekrardan.
bizde durumlar aynı emzikten de kestim zeynebi sıra odasına geçirmeye geldi ama psikologddan hber bekliyorum uygun mudur üstüste değişiklik yapıp zeynebi bunalıma sokmıyım diye:)

2 gündür işte geç çıkyorum dün bbası aldı kreşten bugün ben gidiyim geçte olsa dedim ama resmen tavır yaptı neden saatimde almadın beni diye attı kendini yerlere. bugün sürekli öğretmenlerine de küsüp durmuş meşhur pepeee küsmesi:) sabahta kötü ayrılmıştık yani ben işe giderken uyanıktı tabi ağladı arkamdan inş. büyüyünce suçlamaz beni bırakıp gittin diye tek çekingem buu:KK43:

bizde durumlar aynı emzikten de kestim zeynebi sıra odasına geçirmeye geldi ama psikologddan hber bekliyorum uygun mudur üstüste değişiklik yapıp zeynebi bunalıma sokmıyım diye:)

2 gündür işte geç çıkyorum dün bbası aldı kreşten bugün ben gidiyim geçte olsa dedim ama resmen tavır yaptı neden saatimde almadın beni diye attı kendini yerlere. bugün sürekli öğretmenlerine de küsüp durmuş meşhur pepeee küsmesi:) sabahta kötü ayrılmıştık yani ben işe giderken uyanıktı tabi ağladı arkamdan inş. büyüyünce suçlamaz beni bırakıp gittin diye tek çekingem buu:KK43:

Ayy kiyamam ya,sana da ona da...tam işe başladın farklılık olur biraz hava alırsın dedik sıkıntılar peşpeşe geldi.ama alışma evreleri bunlar elbet geçecektir.odasını ayırmak için yaz i mi beklesen acaba diyorum,gerçekten de üstüste gelmiş olacak onun için herşey.terkedilmiş hissine kapilabilir.ben sabiha hoca nin konuşmasını izlemiştim çalışan anneler için cocuklaryla yatmak avantaj diyodu,iki taraf içinde .

Offf herkes napiyor yahu,gelen giden yok.bende azrayi sallıyordum,arkadaşla sinemaya gitcez.bi bakayım dedim ama . .. sayfa olduğu gibi duruyor:KK43:

selam herkese
oh iyi seyirler :) bizde fetih 1453 gösterime girince gidicez tabi yer bulabilirsek :)
akşam yine uyku krizi vardı bizim evde. her banyodan sonra böyle yapıyor. hem çok uykusu geliyor hem uyumak istemiyor. deli oluyo ondan sonra.
9da deli gibi ağlamaya başladı ama öyle böyle değil yüzü gözü şişti. sebepsiz istediğini yapıyorum, yinede ağlıyo. eşimde maç seyrediyo tabi
en sonunda dayanamadı o aldı kucağına birazda onun omzunda ağladı. sonunda hepimiz yere oturduk halının üstünde severken sızdı kaldı , her banyoda aynı sorun yıkamaya korkar oldum valla.

Selam herkese bi kaç gündür bende okuyup çıkıyorum fırsat bulamadım yazmaya sibel çok geçmiş olsun naz hastaymış
şimdiki griplerde çok zor geçiyor günlerce sürüyor,başka hasta bebişlerimiz varsa onlarada geçmiş olsun
fatma iyi seyirler sana tatilin tadını çıkar.

Hakkaten kimseler yok,
Azranin uyku düzeni iyice perişan oldu burda.o kadar mutlu ki bende kiyamiyorum ona.mesela bugün dayısı ananesi ben oturduk muhteşem yüzyıla baktık kuzum kendi kendine oynadı yanımız da ,herkesin yanında olması bile mutlu ediyor onu.saat kaç olmuş farkında değilim daha az önce uyudu.tek kızdığı şey birinin odadan çıkması,hemen koşuyor peşinden içeri çekiştiriyor:) böyle geç yatıyor burda sabahta 9 da falan kalkıyor ,azra hep 7 de kalkardi.öğlen çok uyuyor o yüzden gecede geçe kalıyor.dönünce eski düzene dönmek için epey uğraşıcam sanırım.

amaan boşver ilerisini düşünme bak kuzunun keyfi yerinde maşallah sen de tadını çıkar hazır mis..

çok sağol canım ya ben hiç nazı bu kadar grip görmemiştim.. ve bence de odasını ayırmak için bekle biraz.. şimdi senin işe başlaman onun kreşe başlaması emzik derken üstüste olcak.. ben de yaza ayırcam inşallah.. büyüyünce anlar seni onu sıkıntı yapma.. emin ol onlar bizden daha kolay alışıp daha anlayışlı oluyolar :)

Selam herkese bi kaç gündür bende okuyup çıkıyorum fırsat bulamadım yazmaya sibel çok geçmiş olsun naz hastaymış
şimdiki griplerde çok zor geçiyor günlerce sürüyor,başka hasta bebişlerimiz varsa onlarada geçmiş olsun
fatma iyi seyirler sana tatilin tadını çıkar.

çok sağol valla çok fenayız..:KK43:( nerde nasıl oldu hiç anlamadım.. ptesi öğleden sonra öksürmeye başladı.. hatta dün sabah doktora götürdüm.. öğlen bi uyandı felaket ötesi grip :KK53: gece hiç uyumadık tabi.. umarım uyanınca daha iyice olur..

X