2009 Aralık Anneleri

internette gezinirken bunları buldum plastik tabaktançok güzel olmuşlar

çalışmakmı aman aman allah korusun :)) kız kreşe başlayınca asıl hayallerime kavuşup evde oturmanın tadını çıkartıcam.. bizim uyku ve yeme sorunumuz zaten had safhada.. üstene bide huysuzluk ( bugün dikkat ettim saat 5 ten sonra 7 ye kadar filan bi sapıtıyo naz hep aynı saatlerde.. ilginç..

ben de çok fena grip oldum naza geçerse yanarım tam meme bıraktırma döneminde..

kizlar döndüm evime
anneme bir gittim ptesi kaç gün helak oldum üşütmüşüm veya mikrobik motoru bozmuşum tam oradayken eşim grip oldu tam cuma ben düzeldim kar yağdı diye sevindim bir baktım zeynep in ateşi var ayyyy valla ne hevesle gittim burnumdan geldi resmen zeynep zaten aşırı aşırı huysuz tam bu sabah uyandım eşim gelip alacaktı kardeşim istifra etmeye başladı
döndüğümüz gibi dr gittik aferin ve ateş düşürücü verdi antibiotik boğazları kızarık dediamaekmek filan yiyor yarına kadar baklayacağim antibiotik için bakalım

geçmiş olsun melike...

ay kızlar ben de çok fenayım üç gündür başım ağrıyodu bu sabah bi kalktım nasıl gribim anlatamam.. mide bulantısı bi yandan.. ölüyorum resmen.. tek isteğim naza geçmemesi.. zaten meme bıraktırma dönemindeyiz yeterince mızmız bi de hasta olduğunu düşünemiyorum.. özellikle ben iyileşmeden

çok geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme emzirmiyorsun antibiyotik falan al çabuk atlatırsın nazada geçmeden inş.

melike sizede çok geçmiş olsun

bugün daha iyiyim çok şükür.. ama içmediğim ilaç kalmadı.. herkese sağlıklı güzel hsonları )

bu neya herkes hasta biri hasta olmaya görsün dünya alem hasta oluyor:))) bugün eşim rahatsızlandı ateşi çıktı. süniziti azdı başı ağrıyor. halsiz halsiz yatıyor. benimde cemrenura geçecek diye acayip endişem var. hepimize geçmiş olsun kızlar.

herkese ii hafta sonları....

eda döndün mü sağsalim ses ver
sibelcim geçmiş olsun sanada canım

hep böyle el işleriyle ilgili şeyler paylaşmayalım zahmetli oluyo :) başka neler yapıyosunuz onları da yazın bari.. mesela biz geçen yüz boyama kalemleriyle müthiş eğlendik önce ben nazı kedi yaptım sonra o benim suratımı boyadı sözde o da kedi yapmış ama halimi görmeliydiniz sonra evde baya bi dört ayak dolaştık yemek yedik uyuduk anne kedi yavru kedi olarak :))

yarın biraz kendimi iyi hissedersem kurabiye yaptırcam naza kalıplarla sonra üstlerini süsleyip pişiricem bakalım..

Günaydın kızlar oo yap yap sibel benim kızım olsa mutfaktan çıkmazdık :)
bazen bizde yapıyoruz kek kurabiye yaparken yanımda duruyor onada yaptırıyorum zaten bizimki ev işlerine yardım etmeyi çok sever
ben temizlik yaparken süpürge kapalıyken alır süpürmeye çalışır koltuğa bişey döktüğü zaman peçete ister hemen kendi siler,yere kesinlikle kağıt parçası bile atmaz
hele mutfak kapısını açık görmesin hemen bulaşık makinesine koşar temiz bulaşıkları beraber boşaltıyoruz hepsini tek tek kırmadan verir becerikli oğlum ee şimdiden öğrensin bu işleri ilerde
yardım eder karısına:)

internette gezinirken bunları buldum plastik tabaktançok güzel olmuşlar

Benim cok hosuma gitti :)

Sibel ne marka aldim ben kararsi kalmistim

oy maşallah hamarat eşi rahat eder :))

Benim cok hosuma gitti :)

Sibel ne marka aldim ben kararsi kalmistim

nova color valla ben jokerden maxitoyz migros vs. hiçbiyerde bulamamıştım doğum gününe de istiyodum en son nezihte bunu bulmuştum almıştım..

selam millet bizim uyku sorunları yine başladı 1.5 saat uyutmaya çalıştım olmadı dellendim bende bıraktım çıktım odadan o çıktı odadan ben geri yatırdım defalrca sonunda ağlaya sızlaya uyudu cadı. valla bütün sinirlerim altüst oldu. zamanında yatmayınca sabahta kalkamıyo haliyle bugün geç kalmışlar baba kız uyumuş kalmışlar.
odasını ayırıcam artık vakti çoktan geçti bile zor geceler beni bekliyo yine

bende yazamadım aktivite acaip yoğunum son günlerde. yumurta kolisiniden tırtıl yaptık geçen gün boyadık bide rengarek:) bide bizim en sık yaptığımız elişi kağıtlarını küçük parçalara ayırıp yapıştırma resimlerinide koyayım ikisininde. hee bide oyun grubunda yaptırdıkları gülen yüzü koyayım:))

valla benim hiç ayırasım yok.. onunla uyumayı seviyorum :) ama onun da vakti geliyo maalesef hele biz şu meme olayını iyice bi hazmedelimde..

öznurcum ellerine sağlık.. valla naz artık hiiç ilgilenmiyo o yüzden bi süre ara verdim ben tekrar döndük oyuncaklara..

benim kızın doğumgününde palyanço gelmişti çocukların yüzlerini boyamışlardı. benim kız yüzünü boyatmadı. o nedenle alamıyorum boyatmaz diye. iyi fikir bende kurabiye yapayım cemrenurla. bizde geçengün rulo kağıdından tavşan yaptık onunla saklambaç oynuyor kızım :))) sulu boya aldım resimler yapıyoruz. oyuncaklarla oynuyoruz. başka güzel fikirleri olan varsa söylesin iyi oluyor cemrenura değişiklik oluyor.

selam kızlar.. ne o bikaç gündür kimseler gelmez oldu.. dün çok fena uykusuz bir gece geçirdim.. naz uyandı öyle sebepsiz kucağımda uyumak istedi.. uyududa nitekim.. ben koyuyorum tekrar uyanıyo filan.. bişi sorcam gelen yazsın lütfen vitamin şurubu kullanan var mı aranızda bebişlere ve ne kullanıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…