inan giydirme işi bizdede öyle alt değiştirme falan olay oluyo resmen bi yere gitceksek yada bi yerden dönceksek evi dolaşarak giyiyor üstünü vurma huyu bu yaş çocukların çoğunda var kaanda pek yok bizdede tırmalama huyu var usulca hedefine yaklaşıyo ki genelde bu burun oluyo birden pençelerini atıyo :) sert bi şekilde uyarıyorum ama üstünde çok durmuyorum durunca ters etkisi oluyo son 1 senemiz 3 yaşından sonra daha uyumlu olcaklar inşallahhh ben buna inanıyorum sende kendini öyle telkin et bence hem belki seneye kreşe başlayınca işede girersin biraz olsun kafan dağılır sürekli beraber olmakta insanı geriyo biz pazar günü tüm gün beraber olunca bir tek günde bile birbirimize giriyoruzki sen hergün berabersin çalışmak bazen ii oluyo o açılardan bizim bitmek bilmeyen iştah ve uyku problemimiz varki insana kurdeşen döktüren cinsten allah hepimize yardım etsin
geçmiş olsun melike...
ay kızlar ben de çok fenayım üç gündür başım ağrıyodu bu sabah bi kalktım nasıl gribim anlatamam.. mide bulantısı bi yandan.. ölüyorum resmen.. tek isteğim naza geçmemesi.. zaten meme bıraktırma dönemindeyiz yeterince mızmız bi de hasta olduğunu düşünemiyorum.. özellikle ben iyileşmeden
internette gezinirken bunları buldum plastik tabaktançok güzel olmuşlar
geçmiş olsun melike...
ay kızlar ben de çok fenayım üç gündür başım ağrıyodu bu sabah bi kalktım nasıl gribim anlatamam.. mide bulantısı bi yandan.. ölüyorum resmen.. tek isteğim naza geçmemesi.. zaten meme bıraktırma dönemindeyiz yeterince mızmız bi de hasta olduğunu düşünemiyorum.. özellikle ben iyileşmeden
hep böyle el işleriyle ilgili şeyler paylaşmayalım zahmetli oluyo :) başka neler yapıyosunuz onları da yazın bari.. mesela biz geçen yüz boyama kalemleriyle müthiş eğlendik önce ben nazı kedi yaptım sonra o benim suratımı boyadı sözde o da kedi yapmış ama halimi görmeliydiniz sonra evde baya bi dört ayak dolaştık yemek yedik uyuduk anne kedi yavru kedi olarak :))
yarın biraz kendimi iyi hissedersem kurabiye yaptırcam naza kalıplarla sonra üstlerini süsleyip pişiricem bakalım..
Günaydın kızlar oo yap yap sibel benim kızım olsa mutfaktan çıkmazdık :)
bazen bizde yapıyoruz kek kurabiye yaparken yanımda duruyor onada yaptırıyorum zaten bizimki ev işlerine yardım etmeyi çok sever
ben temizlik yaparken süpürge kapalıyken alır süpürmeye çalışır koltuğa bişey döktüğü zaman peçete ister hemen kendi siler,yere kesinlikle kağıt parçası bile atmaz
hele mutfak kapısını açık görmesin hemen bulaşık makinesine koşar temiz bulaşıkları beraber boşaltıyoruz hepsini tek tek kırmadan verir becerikli oğlum ee şimdiden öğrensin bu işleri ilerde
yardım eder karısına:)
Benim cok hosuma gitti :)
Sibel ne marka aldim ben kararsi kalmistim
selam millet bizim uyku sorunları yine başladı 1.5 saat uyutmaya çalıştım olmadı dellendim bende bıraktım çıktım odadan o çıktı odadan ben geri yatırdım defalrca sonunda ağlaya sızlaya uyudu cadı. valla bütün sinirlerim altüst oldu. zamanında yatmayınca sabahta kalkamıyo haliyle bugün geç kalmışlar baba kız uyumuş kalmışlar.
odasını ayırıcam artık vakti çoktan geçti bile zor geceler beni bekliyo yine
hep böyle el işleriyle ilgili şeyler paylaşmayalım zahmetli oluyo :) başka neler yapıyosunuz onları da yazın bari.. mesela biz geçen yüz boyama kalemleriyle müthiş eğlendik önce ben nazı kedi yaptım sonra o benim suratımı boyadı sözde o da kedi yapmış ama halimi görmeliydiniz sonra evde baya bi dört ayak dolaştık yemek yedik uyuduk anne kedi yavru kedi olarak :))
yarın biraz kendimi iyi hissedersem kurabiye yaptırcam naza kalıplarla sonra üstlerini süsleyip pişiricem bakalım..