- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
amaan boşver ilerisini düşünme bak kuzunun keyfi yerinde maşallah sen de tadını çıkar hazır mis..
çok sağol canım ya ben hiç nazı bu kadar grip görmemiştim.. ve bence de odasını ayırmak için bekle biraz.. şimdi senin işe başlaman onun kreşe başlaması emzik derken üstüste olcak.. ben de yaza ayırcam inşallah.. büyüyünce anlar seni onu sıkıntı yapma.. emin ol onlar bizden daha kolay alışıp daha anlayışlı oluyolar :)
çok sağol valla çok fenayız..( nerde nasıl oldu hiç anlamadım.. ptesi öğleden sonra öksürmeye başladı.. hatta dün sabah doktora götürdüm.. öğlen bi uyandı felaket ötesi grip gece hiç uyumadık tabi.. umarım uyanınca daha iyice olur..
huuu kızlar nerdesiniz yahu...
bugün daha iyiyiz yasemincim çok şükür.. hala hapşırıyo burnu akıyo silmekten burnu yara oldu bide o acıyo.. öksürüyo.. zaten huysuz ve mızmız yapı itibariyle hastalıktan daha fena.. uykusuz geceler vs. :) ay ne kadar içaçıcı.. allah acil şifa versin valla hep diyorum ya yeterki onlar hasta olmasın hayat duruyo valla..
Tekrar geçmiş olsun sibelçok uzun sürdü sanki canım benim küçücük canıyla acı çekiyor.
Su kremli selpak mendiller oluyor ya onlar hiç tahriş etmiyor,istersen onla sil burnunu ...ilaç kullanıyor musunuz ,burnuna sprey sıkabiliyorsan çok rahatlatır,tabi izin verirse sıkmana,azra ya malesef zorla sıkıyirduk.
herkse ii hafta sonları...
ikea keyfi yaptık geldik:)
geçmiş olsun.. sen ne iğnesi oluyodunki? ay benim iğne fobim var zaten lafını bile duyunca tansiyonum düşüyo :s
ya nazında bi hafta oldu işte hala genzi filan tıkalı.. hala öksürük ara ara hapşırık.. bu seneki grip böyle inatçıymış zor geçiyomuş..
bademcik iltihabı oldum sibel bu 2. hafta hap geçirmeyince iğne başladık 3 iğneye hala inemedi şişi hala yutkunamıyorum ya
a aaaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz????????????
sabah bende baktım aa kimseler gelmemiş dedim ama giriş yapmadığımdan bişey yazamadım sonra işe daldım kaldı öyle
benim bademcikler geçmedi 1 kutu antibiyotik 6iğne sonrası yine aynı durumdayım bugün fırsat bulup bi doktora gidemedim yarın inş. bugün zeynebi doktora götürdüler geçmeyen öksürüğü için 5 günlük şurup sonrası geçmezse tahlil yapılıcak geniz akıntısı devam ve hafif nezle durumu ve sonunda hepatit a aşıısnı da olduk benim delüüü kızım akşam geldiğimde anne doktor amca iğne batırdı diyip doktoru şikayet etti bana garip ve ilginç cümlelerle hergün şaşırtıyor bizi bugünün favori lafı yarabbim offff kim dedi neden dedi bilinmez kapmış hemen bütün akşam doladı diline:)
bu arada migrosta ahşap puzzlelarda indirim var ne zamandır istedğim balık tutma oyununu da aldım bi denk gelmemişti haberiniz olsun . peluş minik sırt çantalaırda indirimde:) kokoş kızlara....
Kızlar içimde sıkıntı var çok neden bilmiyorum.hergün aynı şeyleri yapmaktan sürekli bişeyler yapmak zorunda olmaktan bıktım sıkıldım.ruhum daralıyor şuan