tırnaklarını dün akşam kesmeme rağmen uyurken yüzünü çizmiş hep oğlum ona da moralim bozuldumafoldumben yüzünü mıncıklıyıp duruyo nedense yaa
şampuan olarak ne kullanıyorsunuz bebeklerinize??? ben nivea kullanıyorum ama, yarım gün geçmeden bir tuhaf kokuyor sıpanın saçları, ilk yıkadığımda iyi güzel bir koku var fakat biraz zaman geçince değişik kokuyor, şampuandan diye tahmin ediyorum, yoksa küçücük bebeğin saçları nasıl öyle kokar?
cevaplarınızı bekliyorum, tavsiyelerinize göre markayı değiştireceğim arkadaşlar
hiç üzme canını biraz ağlar sızlar ama eldiven takmaktan yana değilim
bebeklerin şu an en önemli duyuları emme efektinden sonra dokunma duyuları
bence eldiven bu duyularının geç gelişmesine sebep oluyor
benim görüşüm
kendini keşfediyor:)
şampuan olarak ne kullanıyorsunuz bebeklerinize??? ben nivea kullanıyorum ama, yarım gün geçmeden bir tuhaf kokuyor sıpanın saçları, ilk yıkadığımda iyi güzel bir koku var fakat biraz zaman geçince değişik kokuyor, şampuandan diye tahmin ediyorum, yoksa küçücük bebeğin saçları nasıl öyle kokar?
cevaplarınızı bekliyorum, tavsiyelerinize göre markayı değiştireceğim arkadaşlar
ben de chicco nun şampuanını kullanıyorum.nilgün dediğin gibi benim sıpanın da sadece 1 gün güzel kokuyor saçları.benimkisi çok terliyor.emerken ve gece uyurken terin suyun içinde kalıyor.ince de giydiriyorum sizinkiler nasıl ?
toptan tşk ederim, herkese, pelin şu kilo işindede bi el atıversen, yok mu bildiğin iyi bir yöntem :))) biz birbirimizi gaza getirip kilo verelim bari yoksa kalacak bunlarsenin diyet işi nasıl gidiyor?
eski kotlarımı deniyeyim dedm aman neyime benim eski kotlarımı giymekbilmiyorumkismile moralim bozuldu durduk yere.ne güzel bir sürü kot kumaş pant.varmış unutmuşum bile bir senedir giymiyorum nerdeyse.acaba ne zaman giyebilecemmafoldumben
ben chicconun şampuanını kullanıyorum ama aynı durum bizdede var bide kafasında konak oluştu kızımın ben biodermanın şampuanını almayı düşünüyom..
konak için yıkamadan 15-20 dk önce azıcık zzeytin yağı sürüp şu erkeklerin kullandığı cep tarakları vardır ya onunla geriye doğru tararsanız yumuşarmış, yıkanırken temizleniyormuş...
ben chicconun şampuanını kullanıyorum ama aynı durum bizdede var bide kafasında konak oluştu kızımın ben biodermanın şampuanını almayı düşünüyom..
konak için yıkamadan 15-20 dk önce azıcık zzeytin yağı sürüp şu erkeklerin kullandığı cep tarakları vardır ya onunla geriye doğru tararsanız yumuşarmış, yıkanırken temizleniyormuş...