valla benimkinin artık pepeeyle hiç işi yok canım.. hiç bakmıyo.. he bu arada pepee ürünleri Düşyeri Yapım Yayın San ve Tic. Ltd. Şti adresinde satılıyo canım..
ya meme bıraktırma olayını en çok ben sıkıntı yapıyorum sanırım.. hem nası bi metod denicemi bilemiyorum.. hem çok düşkün.. hem ben de zorlanıcam sanırsam
ya bi tek ben sallıyorum heralde.. biz haaaalaaa hamakta sallanarak uyuyoruz.. yanında yatarak denedim 2 saat yatsak bile uyumuyo zaten kalkıp gidiyo içerinasıl yatakta uyumasını öğreticem ya
yazın al bence bak ben geçen yaz bisiklet aldım öyle duruyo küçük tuvalette evde sürecek yer yok zaten.. karıncacar mı ne onlar için hep düz yer lazım.. yani illaki sahil vs. bence bisiklet al.. akülü araba benim ablamın kızınınki duruyo yazın onu alıcam.. ona da zaten anca sahilde binebilir..
selam hepinize kızlar. nasılsınız napıyonuz ne ediyonuz?
uzun zamandır samsundaydım. bu haftada annemleydim int. çok giremedim.
haktanım çok hastalandı. ağızındaki aftlardan sonra pipisi ve hayaları şişti kocaman oldu. sanki kaynar su dökülmüş yanmışta su toplamış gibi.
acillerde doktorlarda geçti günlerim. idrarı temiz olduğu halde(büyük ihtimalle ağızındaki yaraları idrarından atarken) iltihaplandı ucu kapandı pipisi. birden oldu görünce şok oldum varya(((((( cerrahi müdahaleyle açıldı ucu. 2.kez yapıştı yine açıldı. çok şükür daha yapışmadı şişi indi kızarıklığı geçti. iyice iyileşince sünnet olacak mecburi.
selam hepinize kızlar. nasılsınız napıyonuz ne ediyonuz?
uzun zamandır samsundaydım. bu haftada annemleydim int. çok giremedim.
haktanım çok hastalandı. ağızındaki aftlardan sonra pipisi ve hayaları şişti kocaman oldu. sanki kaynar su dökülmüş yanmışta su toplamış gibi.
acillerde doktorlarda geçti günlerim. idrarı temiz olduğu halde(büyük ihtimalle ağızındaki yaraları idrarından atarken) iltihaplandı ucu kapandı pipisi. birden oldu görünce şok oldum varya(((((( cerrahi müdahaleyle açıldı ucu. 2.kez yapıştı yine açıldı. çok şükür daha yapışmadı şişi indi kızarıklığı geçti. iyice iyileşince sünnet olacak mecburi.
Gecmiş olsun yasemin cok üzüldüm bebeler hasta olmasın yaa((( zaten moralim bozuk iki gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görüyordum sabah annemleri aradım 1 saat kimseler acmadı panik oldum meger annem rahatsızlanmıs tansiyonu 24 fırlamıs hastaneye kaldırmıslar ciğerleri su toplamış yogun bakıma müsade altına almıslar sabaha cıkacak diyorlar gelme diye tutturdular sabaha kadar düzelmezse gidecegim artık dua edinnn
Herkese iyi geceler kıymet özetlemiş cok şükür iyi şimdi arayanlara burdan merak edenlere cok sagolun iyiki varsınız rabbim bebelerimizi ve analarımızı korusun