yerim ben onun imbat diyen ağzını cimcimeye bak sen bizimki de gecen iffete bakıyoruz iffet koptu biyerde sinir krizi geçiryor cemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll die bağırdı bizimkide baişladı cemmmil cemiiil evde cemil die gezdi 1kaç günsıpalar
Benim İlk Ofisim Masa Aktivite Seti Sandalyeli Masalı Eğitici Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com Satın Al Fiyatları
bundan alan kullanan gören duyan varmı ya çok hoşuma gitti masa alasım var yağmurada bunu mu alsam diğerleri çok dandik içime sinmedi hiç
bunun yerine normal bisikletlerden alsa buna daha yürümeyi öğrenen çocuklar için falan alıyolar ya dengeyi sağlamk için ayağıyla ittirmek ne kadar süre hoşuna giderki diğer pedallıyıda öyle kullanıyolar başta sonra yazın falan annenin bahçesinde de binerdi . ay çok karıştım ama siz bilirsiniz en doğrusunu tabii ...sibel de masa vardı bu değildi ama ona sor ben ne alacağıma daha karar veremedi anneanne bunu alıyor evde biner dedi Playskool İlk Bisikletim
bunun yerine normal bisikletlerden alsa buna daha yürümeyi öğrenen çocuklar için falan alıyolar ya dengeyi sağlamk için ayağıyla ittirmek ne kadar süre hoşuna giderki diğer pedallıyıda öyle kullanıyolar başta sonra yazın falan annenin bahçesinde de binerdi . ay çok karıştım ama siz bilirsiniz en doğrusunu tabii ...
bu sene doğum günlerimizi kutladık erken erken herşety yolunda gitti Rabbim nice senelerini böyle kutlamak nasip etsin:)
yerim ben onun imbat diyen ağzını cimcimeye bak sen bizimki de gecen iffete bakıyoruz iffet koptu biyerde sinir krizi geçiryor cemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll die bağırdı bizimkide baişladı cemmmil cemiiil evde cemil die gezdi 1kaç günsıpalar
Benim İlk Ofisim Masa Aktivite Seti Sandalyeli Masalı Eğitici Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com Satın Al Fiyatları
bundan alan kullanan gören duyan varmı ya çok hoşuma gitti masa alasım var yağmurada bunu mu alsam diğerleri çok dandik içime sinmedi hiç
bu sene doğum günlerimizi kutladık erken erken herşety yolunda gitti Rabbim nice senelerini böyle kutlamak nasip etsin:)
canan oyuncaklara bayıldım ellerine sağlık süper olmuş..
sibel kurutma işlemi başarıyla tamamlandı top top olmadı gayet güzel sonuç aldım:)
oh iyi hadi gözün aydın :) benim bikere bi battaniyem yandı kurutmada polar.. :s ama benim makinede iş yok zaten..
Aa ne yaptın sen polar yıkanmazki zaten yazıyor kullama talimatında statik elektirik oluşturuyormuş.
makinen normaldir:)
markası ne merak ettim
bu aralar aşırı derecede uyutamama sorunu yaşıyorum, eskiden 9 da uyurdu, şimdi 10-10:30 da zorla uyuyor. gündüz uykusu ve sabah kalkış saati değişmedi oysaki
memeden ayırdığımdan beri ayakta sallıyorum. ancak onu ayağımda yatırabilmek için oyalayıcı bir şey gerekiyor. eskiden caillou yada arthur ama bu aralar reklemlerdayken yatırabiliyorum ayağıma , birlikte yatalım kitap okuyalım, masal anlatıyım bana mısın demiyor. zaten bütün gün hiç durmuyor. sırtı yer gördü mü deli oluyor. nasıl alıştırıcam en azından tv yi kesebilsek uyuturken siz nasıl alıştırıyorsunuz.
evet yorumlarda kalitesiz falan yazıyor bnd etereddütte kaldım biraz o yüzden renk renk olması çok hoşuma gitti bnmde şu katlanana tarzda olanları hiç beğenmedim o kadar para verevceğime bu daha kaliteli gibi geldi
melike bnde takıldım o bisiklete bu ara zıplamayı çok seviyor bncede normal bir bisiklet al bunun yerine zıplaması içinde zıp zıp balonlar varya onlardan al biz aldık yağur bütün gün evde zıplayarak geziyor
BARBIE ZIP ZIP ZIPLAMA TOPU LİSANSLI ÜRÜN GittiGidiyor.com'da #48995936
eğer alıcakssanız sapı mutlaka böyle olsun birde bunun 2 kulaklı olanı var onunla rahat zıplanmıyor tutamyorlar bu daha kullanışlı
sibeel masa parçalara ayrılıyor değilmi ?????????????*
hehe :) ne bilim hep yıkıyodum aslında aynı battaniyeyi son seferinde öyle oldu.. arçelik benimki ama ben genelde de memnun değilim zaten.. ablam bosh kullanıyo yıllardır ve çok memnun.. benimkinin kurutma süresi çoook uzun sürüyo.. çoğu zaman baya bi ıslak kalıyo.. ablamınki kurutup arada tartıyo eğer hızlı kuruduysa hop diye dakikası düşüyo filan çok güzel..
..