2009 Aralık Anneleri

maş. maş. kızlar 6 kişi online hoşgelmişiz topiğe:)

ben zeynebi bazen yatağında bazende koltukta uzanıp elini tutarak uyutuyorum. bazı geceler çok kolay bazı geceler ççooooook zor uyuyo bakalım memeyi kesince ne olacak:)

fatma inş. dediğin gibi olur olumlu düşünüyorum bende şimdilik büyütmüyorum gözümde ama zaman yaklaştıkça da heyecanlanmıyo değilim:)

ayyy diğer alıntılara cvp yazmayı unutmuşum

bır salata da benden portakal agacında mayonezlı tavuk salatası var,,ne zman ondan yapsam mısafırler bayılırlar,,hemde çok kolay sadce tavuk pişiyo 10 dakkada hazır.tavsıye edrım,portakal agacı sıtesıne bı bakın.

sibel ben pepeenın peluşları çıkmış ya onlardan almayı duşunuyorum,azra kesın bayılır...once oyuncakçılara bakıcam jokerde varmış mesela olmazsa netten alıcam.hatta bugun bı adres buldum ... Pepee Oyuncakları bı bak istersen

melıke sırayı sendne devralayım aslında yazmıcaktım kendımı şartlandırmayayım dıye aama bendede gelen gıden yok bı kaç gundur :KK43:(en kotusüde azra olduğum gibi adetolacakmışım gibi karnım agrıyo fakat gelen gıden yok...azrada da boyle olmuştu çok net hatırlıyorum,,adet belırtılerı vardı fakat kendııs yoktu :KK43:(ben ve eşim gerçekten hiç düşünmüyoruz ama hiçççç:KK43:test yapmaya korkuyorum oyleee beklıyorum adet olmayı...

azra kendısı yastıgını getırıyor anneee sodum sayı çıcek söyle nolurrr dıyo:))10 dakkada uyuyor sallayınca...(maşallahımı çekeyim):KK16:

kıymet bak duydu bebeler seni uyandılar heralde ıkı kışı gıttı:)):KK55::emir_bebek:

bu saatte bu sayıyada şükür fatmacım. hadi bakalım haberlerini bekliyoruz. azraya doğum günü hediyesi olarak bi kardeş geliyomuş bak sen:)

bide dediğin o peluşlar lisanslı değil benim bildğim pepenin sanal oyuncak mağazası var ordan sipariş verilebiliyo 30+kargo parası bizde var ama yüzüne bakmıyo sadece biri alıp oynamak istedğinde kıyameti koparıyoo benim diye. biz fuardan almıştık zeynep belki şimdi anlamıyo ama ben fırsat oldukça şila ve bebeyi bilem alıcam:)

bende bisiklet mi alsam yazı mı beklesem evde nasıl gezicek her yer halı diyorum. scooter seviyo çok onuda hep benim tutmak gerek kafa göz yarar mazallah. ay ne biliyim bende karar veremedim ya öyle sevip saldırdığı da bişey yok ki

eda akülü arabayı kaça alıyonuz bakem ve nerden ayrıntıları alalım?

bu saatte bu sayıyada şükür fatmacım. hadi bakalım haberlerini bekliyoruz. azraya doğum günü hediyesi olarak bi kardeş geliyomuş bak sen:)

bide dediğin o peluşlar lisanslı değil benim bildğim pepenin sanal oyuncak mağazası var ordan sipariş verilebiliyo 30+kargo parası bizde var ama yüzüne bakmıyo sadece biri alıp oynamak istedğinde kıyameti koparıyoo benim diye. biz fuardan almıştık zeynep belki şimdi anlamıyo ama ben fırsat oldukça şila ve bebeyi bilem alıcam:)

ayy aman canım ya ne hediyesi valla rabbim korusun...
ya ben pepenın sıtesıen baktım yakında açılacak dıyo sanal mağaza,,onu mu beklıcem vallla bulduğum an alıcam azra bayılır...

bende bisiklet mi alsam yazı mı beklesem evde nasıl gezicek her yer halı diyorum. scooter seviyo çok onuda hep benim tutmak gerek kafa göz yarar mazallah. ay ne biliyim bende karar veremedim ya öyle sevip saldırdığı da bişey yok ki

aslında azrada şu kendı gucuyle gıden bısıklet gıbın şeyler varya adını unuttum şimdi ,,onları çok sevıyo alışverış merkezlerınde bayılıyor bınıyor magazalarda ama bılemyorum evde olurmu 80 lıra heryerde...bısıklet daha mı ıyı karar veremedım...doğum gunune peluşu alıyımde onu oyle bışeyı yaza doğru alırım dıye duşundum..

Fatma buldum tarifi bunuda denicem guzel gorunuyo ayy canm cektii de buna salatalik koymasak ne olur gereksiz gibi geldi

aslında azrada şu kendı gucuyle gıden bısıklet gıbın şeyler varya adını unuttum şimdi ,,onları çok sevıyo alışverış merkezlerınde bayılıyor bınıyor magazalarda ama bılemyorum evde olurmu 80 lıra heryerde...bısıklet daha mı ıyı karar veremedım...doğum gunune peluşu alıyımde onu oyle bışeyı yaza doğru alırım dıye duşundum..

ya eda o bisiklet ,için bişey demişti doktorlar önermiyo dedi görüştüğümüzde bahsi geçmişti de yanlış hatırlamıyosam okursa söyler

bende istiyodum onlardan yaza dışarda sahile falan götürürüz biner diye ama bzimki göbeğiyle ilerletebilir mi onu bilmem:)

ayy aman canım ya ne hediyesi valla rabbim korusun...
ya ben pepenın sıtesıen baktım yakında açılacak dıyo sanal mağaza,,onu mu beklıcem vallla bulduğum an alıcam azra bayılır...

joker e bebek toyz toyz gibi büyük oyuncak mağazalarına bak önce oralara gelmiştir belkim resminden görmüşsündür nasıl olduğunu zaten çokta matah bişey değilde işte

Fatma buldum tarifi bunuda denicem guzel gorunuyo ayy canm cektii de buna salatalik koymasak ne olur gereksiz gibi geldi

hayırrrrrr salatalığı ksınlıkle koymalısınnnn ve sarımsağınıda...zaten salatalığın iç kısmını koymuyosun kabugunu bıraz etli soyup o kabugu doğruyosun içine...Gerçekten on numara bi salataaa:KK56::KK56:

ya eda o bisiklet ,için bişey demişti doktorlar önermiyo dedi görüştüğümüzde bahsi geçmişti de yanlış hatırlamıyosam okursa söyler

bende istiyodum onlardan yaza dışarda sahile falan götürürüz biner diye ama bzimki göbeğiyle ilerletebilir mi onu bilmem:)

öyle miii,,zararlı olduğunu bilmiyodum çok ozenmıştım ben ya alıcaktım bak ıyı oldu ogrendığım,,,eda gelınce yazarmısın çook merak ettim de

:))) tarifde salatalik icin ayri bisey yazmis anlamamistim o yuzden kiymayivereyim demistim iyi oldu ozaman sordugum:)

Bu saatte buralarda akıl arıyorum zeynebi uyutmak için 10 da yataga yattık en son 11.30 gördüm uyuyakalmısım biraz önce sanki bir güm sesiyle uyandım gittti uykum kalktım salonu topladım savas alanı gibi oyuncaktı. Gece herkes burdaymış iki sayfa okudum sevindirik oldum.Fatma onun adı plasmacar ve karıncacardı bende zeynoya almak istedim ama iş yerinde konusurken bizim dr arkadas sakın dedi cocugun kas gelişimi için böyle cevirebilecegi seyler lazım dediii amaaannn ne bileyim onunda faydası olmasın hoş aslında ondada ellerini kullanıyor akülü araba ebebek veya jokere bakacam ama bak simdi aklıma plasmacar düstü :KK53: hem daha ucuz hemde az yer kaplıyor.Kereviz salatasına bende bayılırım hem kokusu olmuyor hemde lezzetli .Sibel uyutma yöntemi sormus biz beraber yatıyoruz öyle sallama falan yok eskiden kendi kendine bırakınca uyurdu şimdi anneee babaaaaaa ve bebekleri hepsi yatakta olacak ve cok zor dalıyor uykuya resmen sarhoş gibi oluyor ama inada uyumuyor gel 2 yassss ve hemen 3 olllllll sendrom bitmiş olsun

sibel ben pepeenın peluşları çıkmış ya onlardan almayı duşunuyorum,azra kesın bayılır...once oyuncakçılara bakıcam jokerde varmış mesela olmazsa netten alıcam.hatta bugun bı adres buldum ... Pepee Oyuncakları bı bak istersen

valla benimkinin artık pepeeyle hiç işi yok canım.. hiç bakmıyo.. he bu arada pepee ürünleri Düşyeri Yapım Yayın San ve Tic. Ltd. Şti adresinde satılıyo canım..

fatma inş. dediğin gibi olur olumlu düşünüyorum bende şimdilik büyütmüyorum gözümde ama zaman yaklaştıkça da heyecanlanmıyo değilim:)

ya meme bıraktırma olayını en çok ben sıkıntı yapıyorum sanırım.. hem nası bi metod denicemi bilemiyorum.. hem çok düşkün.. hem ben de zorlanıcam sanırsam :KK17:

ben zeynebi bazen yatağında bazende koltukta uzanıp elini tutarak uyutuyorum. bazı geceler çok kolay bazı geceler ççooooook zor uyuyo bakalım memeyi kesince ne olacak:)

ya bi tek ben sallıyorum heralde.. biz haaaalaaa hamakta sallanarak uyuyoruz.. yanında yatarak denedim 2 saat yatsak bile uyumuyo zaten kalkıp gidiyo içeri :KK37: nasıl yatakta uyumasını öğreticem ya :KK43:

yazın al bence bak ben geçen yaz bisiklet aldım öyle duruyo küçük tuvalette evde sürecek yer yok zaten.. karıncacar mı ne onlar için hep düz yer lazım.. yani illaki sahil vs. bence bisiklet al.. akülü araba benim ablamın kızınınki duruyo yazın onu alıcam.. ona da zaten anca sahilde binebilir..

X