Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pelin daha günüme var o yuzden test yapmıyorum ,ya azradakı agrılar hıssedınce korku bastı amadeğil sanırım yanı ınşallahhh
gecenlerde caillou nun türkiye temsilcisi bizde yemekteydı,pepee ye dava açmşlar ,çalıntı olduğu için mahkemelıkmış pepee aslında...bı gorsenız adamların kayusunu nası solladıysa artık ben azra pepeyı şoyle sevıyor boyle sevıyor dıye konuştukça adam sınırlendı falan,,gıtmışler pocoyo mu ne onu taklıt etmışler o falandda dıye cıkıştı,bende dedım bence sadece esınlenmışler pepee çok farklı karakter ve konu olarak tam turk cocugu ve turkıyede bu kaadar guzel bir yerlı çızgı fılm olması da hoş falan dedım o da esınlenseler bile sahıbınden ızın almaları gerekıyor onlar almamışlar bızde şıkayet ettık mahkemeye pocoyoyo da haber gondermışler nee,,fesatlar yaa...sinir olmuştum ogun,pepee yasaklanırsa bende uzulurum valla
ay sibel öyle b,r rahat oluyoki ben son zamanlarda 4 saat falan sallıyordum yağmuru öyle uyuyordu bacaklarım uyuşuyordu artık sallamaktan eşim alıştırdı benimde ya yatsın artık yanımızda alışır nereye kadar sallıcan dedi kocaman oldu dedi ya dedim uyumaz sonra aldı yanımıza oynattı yatakta sonra hadi uyu dedi falan ağlamaya başladı ilk zamanlar uyu diyince sonra al kızım pepeyi sarıl kızım hadi uyut pepeyi falan dedik hafta biraz zor oldu dalamıyordu uykuya sonra alıştı şimdi hadi yatıyoruz deyince hemen pepeyi alıyo yatağa gidiyo yatıp uyuyoruz
tek kötü yanı var uyuması 12 yi buluyo bizimle yattığı için ama bunada şükür çünkü ben 9 da sallamay başlıyordum 1i buluyodu uyumasu calliounun peluşlarından falan alsana dene belki işe yarar
selam millet
bu sene zeynebin doğum günü 2 yerde ve önce kutlyıcaz malum kv durumları kaynaklı birarada evde yapamadık. bugün annemlerde yarın onlarda :) kurabiyelerini ve pastayı yaptım. zeynep pastayı yamulttu neyse tadı güzel olmuştur inş. çokta uğraşamadım dün gece çoook kalktı model çalışıcaktım olamadı bende çiçek fala yaptım bişeyler
herkesi öpüyoruz:9
Fatma denedim salatayi cok guzel oldu ama alti kisilik degil sanki malzemeyi daha coktutup yapacam ins dogum gununde ayy az kaldi heyecanlandim:) cnm oglm iyiki dogdun efee diye sarki soyluyorum sana boyle soylucez diye anlatiyrm kalkip oynuyo :)))
canım maşallah valla bunu kendı kendıne bıle çok dıllendırme nazar değmesın,en cok kendı nazarımız değiyor zaten ...mısal ben ıkı aydır nası rahattım uyku konuusnda uuzn zaman sonra delıksız uyuyordum falan azra yastıgını kendı getırıyordu uykum geldı anne dıye ,,3 gundur hıç zorlanmadıgım kadar zorluor benı azra gecenın korunde kalkıp uyuyamamalar ogle uyukusu ıstememeler falan ,bunları azra mı yapıyor şaşırıyorum ve uzuluyorum,cok arsız bır cocuk olmaya başladı sankı...ya 2 yaşa gırmemızle bırden değiştik valla anlamıyorum nası oldu...bıde cok fazla konuşmaya başladı ,sureklı bışeyler ıstıyo anlatıyo soruyo,ama hıç durmadan .başlarda tatlı oluyordu da gıderek zorlaştı cunku aklına gelen herşeyı soyluyo ve mutlaka cevap beklıyor...her sabah ozellıkle bana ve babasına bugun neyeye gıdıyoz acaba,neyeye gitsek babadıye soruyo ve cevap vermek zorundasın...hakıkaten buyudukçe sorunlarda buyuyor.sabıha hocanın yenı kıtabını aldım davranışlara soz gecırmek ,,bakalım bıraz işime yarar umarımay sibel öyle b,r rahat oluyoki ben son zamanlarda 4 saat falan sallıyordum yağmuru öyle uyuyordu bacaklarım uyuşuyordu artık sallamaktan eşim alıştırdı benimde ya yatsın artık yanımızda alışır nereye kadar sallıcan dedi kocaman oldu dedi ya dedim uyumaz sonra aldı yanımıza oynattı yatakta sonra hadi uyu dedi falan ağlamaya başladı ilk zamanlar uyu diyince sonra al kızım pepeyi sarıl kızım hadi uyut pepeyi falan dedik hafta biraz zor oldu dalamıyordu uykuya sonra alıştı şimdi hadi yatıyoruz deyince hemen pepeyi alıyo yatağa gidiyo yatıp uyuyoruz
tek kötü yanı var uyuması 12 yi buluyo bizimle yattığı için ama bunada şükür çünkü ben 9 da sallamay başlıyordum 1i buluyodu uyumasu calliounun peluşlarından falan alsana dene belki işe yarar
cok sevındım begenmene bende azranın doğum gununde yaptım arkadaşlara hep yazdım tarııf,pratık ve guzel oluyo...bu snee doğum gunu daha guzel oldu cunku artık bıraz daha anlıyolar,ha bıde mutlaska mum ufleme pratiği yapın:))Fatma denedim salatayi cok guzel oldu ama alti kisilik degil sanki malzemeyi daha coktutup yapacam ins dogum gununde ayy az kaldi heyecanlandim:) cnm oglm iyiki dogdun efee diye sarki soyluyorum sana boyle soylucez diye anlatiyrm kalkip oynuyo :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...caklar-tel-kirma-cantalar-5.html#post22155776
kızlaar oyuncakalrıma bakın yağmur a ördüm bebeyi şilada yassemine :)bir şilada yağmura örcem