- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
selam kızlar bugün günüm vardı giremedim anca fırsat buldum 8 gündür adet olmuyordum eşim sevinçten oynamak üzereydi test yaptık negatif çıktı sanki ben de bozuldum üzülmedim desem yalan olur pozitif çıksa anam ağlayacaktı ama ne bileyim kaç gündür olmayınca acaba diyordum karar verdim zeynep 2 olsun memeden kesip 2.ye çalışacağım o zamana caymazsam
selam kızlar bugün günüm vardı giremedim anca fırsat buldum 8 gündür adet olmuyordum eşim sevinçten oynamak üzereydi test yaptık negatif çıktı sanki ben de bozuldum üzülmedim desem yalan olur pozitif çıksa anam ağlayacaktı ama ne bileyim kaç gündür olmayınca acaba diyordum karar verdim zeynep 2 olsun memeden kesip 2.ye çalışacağım o zamana caymazsam
günaydın millet..
melikecim allah gönlüne göre versin eğer benim düzgün bi evliliğim olsaydı kesinlikle 2 yaşına girer girmez çalışmalara başlardım bende...
ama bugün bence biz büyüüük bi kavga edicez.. ve artık boşanma vakti geldi sanırım...
günaydın herkese
yok aslında başta offf olmadım diyordum ama 8 gün olunca birde eşim sürekli acaba acaba diye aklıma sokunca ne bileyim
kocanı da boşver yokmuş gibi davran takma gene ne yaptı
Günaydın kızlar çok mutluyum kahvaltıdan sonra oğluşu anneme bırakıp
çarşı pazar gezicem alışveriş yapıcam tek başına rahat rahat:)
bu ufacık şey için bi gün bukadar mutlu olucam aklıma gelmezdi
siz anneleri yanında olanlar ne kadar çook şanslısınız
selam kizlar kızımı yıkadım oynadık uyuttum bilg açabildim çok düşkün oldu bilgisayara o yüzden gün içinde göstermemek için açmıyorum yoksa tüm gün hipnotize olmuş gibi dibinden ayrılmıyor
bugün kızım 23 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu canım yavrum herşeyim benim
ya kizlar bugün 10.günde bitti hala tık yok kan testi yaptırmam lazım ama korkuyorum
maşallah kuzuya.. benimki de tv hastası oldubide cd lere dadandı evde çizgi film cd leri var sürekli onları istiyo kendi takıyo oturup izlio.. vermezsem ağlıyo ağlıyo ağlıyo..