2009 Aralık Anneleri

bence günlerdir boş yere yaptığın sıkıntı stresten kaynaklanıyordur canım geçikmesi
seninkide iyi cesaret 2.yi düşünmen hadi hayırlısı bakalım:)

herkese iyi geceler ancak girebildim misafirim vardı üstümden sanki tır gecti kınamak istemiyorum ama misafirin oglu kabus gibiydi ev savas alanına döndü hiç laftan sözden anlamıyor koca oglan .Fuar resimlerini gördüm kıymet cok begendim ama eşimin işi vardı bugün bende göze alamıyorum zeynoyla cok uzak geliyor seneye artık burda olursak.Melike heveslendirmek gibi olmasın ama idrar testi yaptırdıysan pozitif olsa bile cıkmayabilir kan testi yaptır bhcg baktır şak diye cıkar

Allahım Allahım neler duyuyorum... Rabbim gönlünden geçeni kucağına versin melikecim:)

bide edanın didiği doğru 10 gğn olmadan pek çıkmaz idrarda ki benim hiç bi zaman pozitif çıkmamıştı misal pazartesiye hala olmazsan kanda baktır:) hadi bakalım hayırlsı....

günaydın millet..

melikecim allah gönlüne göre versin eğer benim düzgün bi evliliğim olsaydı kesinlikle 2 yaşına girer girmez çalışmalara başlardım bende...

ama bugün bence biz büyüüük bi kavga edicez.. ve artık boşanma vakti geldi sanırım...

günaydın herkese

yok aslında başta offf olmadım diyordum ama 8 gün olunca birde eşim sürekli acaba acaba diye aklıma sokunca ne bileyim

kocanı da boşver yokmuş gibi davran takma gene ne yaptı

günaydın herkese

yok aslında başta offf olmadım diyordum ama 8 gün olunca birde eşim sürekli acaba acaba diye aklıma sokunca ne bileyim

kocanı da boşver yokmuş gibi davran takma gene ne yaptı

hiçbişey yapmıyo üstüne iş çıkarıyo üstüne sürekli surat asıyo.. eğer bişey söylersem de herhangi bi konuyla ilgili tersliyo olmadı bağrıyo vs vs vs..

aaa nerdesiniz millet ya bugün yoğun bi gündü bi sürü iş hallettim yorgun ama mutluyum accık:) yeni bi hafta başlıyor herkese kolay gelsin kızlar....

Günaydın kızlar çok mutluyum kahvaltıdan sonra oğluşu anneme bırakıp
çarşı pazar gezicem alışveriş yapıcam tek başına rahat rahat:)
bu ufacık şey için bi gün bukadar mutlu olucam aklıma gelmezdi
siz anneleri yanında olanlar ne kadar çook şanslısınız

ah canım annesi yakın olup faydası dokunanlar diyelim.. benim annem de karşı apartmanımda ama saatli bakıyo yalvar yakar.. bak bugün temizlik yapıcaktım onda bıraktım 12 de al dedi iki saatte hızlı hızlı iş yapıcam diye belimi incittim.. işler de bitmedi mecbur aldım geldim kızı

hadi bakalım tadını çıkar..

selam kizlar kızımı yıkadım oynadık uyuttum bilg açabildim çok düşkün oldu bilgisayara o yüzden gün içinde göstermemek için açmıyorum yoksa tüm gün hipnotize olmuş gibi dibinden ayrılmıyor

bugün kızım 23 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu canım yavrum herşeyim benim

maşallah kuzuya.. benimki de tv hastası oldu bide cd lere dadandı evde çizgi film cd leri var sürekli onları istiyo kendi takıyo oturup izlio.. vermezsem ağlıyo ağlıyo ağlıyo..

ya kizlar bugün 10.günde bitti hala tık yok kan testi yaptırmam lazım ama korkuyorum

ya kizlar bugün 10.günde bitti hala tık yok kan testi yaptırmam lazım ama korkuyorum

canım hakkında hayırlsı ama bir an önce yaptır da stresten kurtul. bunu bi atlat da var olan duruma göre bi de stres olursun:)(şaka bi yana inş. gönlünüzden geçen ve hakkınızda hayırlısı olur inş.) bekliyoruz heyecanla...

bu arada melike bu aralar merak ve heyecanımız senden farkında mısın ?:)

maşallah kuzuya.. benimki de tv hastası oldu bide cd lere dadandı evde çizgi film cd leri var sürekli onları istiyo kendi takıyo oturup izlio.. vermezsem ağlıyo ağlıyo ağlıyo..

yaa bizde aynı durumdayız ya bütün gün açık durucak caillou ve pepeesi kilit var dvdnin olduğu dolapta zırt pırt çıkartamıyo cd leri ama değiştir sıkıldım diyo ya şebek hiç oyun falan oynamıyo artık bide aaakkabılaarı giyelim paaaka gidelim varı yoğu bu bide artık tırmanları çok çok çok arttı şimdi camlara kilit taktırıcaz koltuktan tırmanıp camı açmaya çalışıyo ki çok çalışırsa becerebiliyo kapılar falanda rahat rahat artık kitliyorum mutfağı falan yakında boynumda anahtarla gezicem deliler gibi tövbe tövbe....

Ayy melike bende merak ettim simdi on gun olmus bi test yapsan kesin cikar yada kesin sonuc kan testi yaptir istebisey hayirlisi olsun dr herzaman uzulecek korkacak biseyyok olmazsa tekrar denersiniz:)
Eltimin efeden 3 ay buyuk oglu vardi hamile simdi yine 3aylik
En yakin arkadaslarindan biride 2.ye hamile ama onun oglu 4yasinda gaza geliyorum haa:))
Ya calismaya baslamadan 2.yi yaparsam ev hanimi olur cikarim zaten oldum once bi isim olsa duzene girse efede 3 yasini doldursa en az istiyrm bende

Uykusuz bi gecenin ardından günaydııın

dün dışarı çıkarken öğlen 12 gibi emzirip çıktım..
eve geldim emmedi gece yatarkende ben emzirmedim istemedide zaten
dedik bırakıcak herhalde gece annemle yattılar kadın hep ayaklarında sallamış sık sık kalkmış
ben diğer odadan sesleri duyuyorum ama kendimi göstermiyorum
yavrum anneeee annee mama diye nasıl bağırıyo,gittim süt hazırladım odaya girerken gördü beni
iyice çıldırdı boynuma sarıldı anne mama mama nasıl ağlıyo içim parçalandı gelde emzirme süt istemiyo
eşimde bi yandan emzir emzir diyo,sonuç emzirdim bana kızmış emzirirken ona bakınca eliyle benim yüzümü çeviriyo istemiyo bakmamı
ozamandan beri hala ayakta şimdi ananeyle çizgi film izliyolar bu gidişle çok zor bırakıcak,gündüz sorun yok ama gece dert...

melike bu arada kan testini yaptır sende rahatla bizde rahatlıyalım:)

uykusuz bir geceden benden de merhaba.. sabah ta 7 de kalktık çoook uykum var şimdi ben de gidip biraz yatıcam ama kesin azcık uyur kalkar bu sıpa ben daha dalamadan öyle daha da aptal gibi oluyorum..

melike bi ses ver naaptın bakalım :))

selvercim sen sormuştun galiba ben amasyanın toklucak koyundenım,,yanı ben ankara doğumluyum da aslında anne baba amasya

melike bende iyice meraklandım ,,ben şimidye çoktan gitmiştim kan testineee yaa ne duruyosun....hadı hayırlısı,,zaten boyle kazara oldu oldu yoksa pek kımsenın ıkıncıye cesareti yokk...:))

sibel cxanım yine ne oldu ki,,,bi aile terapistine felan mı gitseniz,,naz için sorunları çözmeye çalışabılırsınız en azından.gerçi sen mutlaka ılımlı tarafsındır da senıkın de nelere sahip olduğunu anlayacak kafa yok sanırım...töbe töbeee....ya ben bile nazın fotolara bakınca maşallah çekiyorum rabbim nasıl güzellikler yaratıyor dıye şukredıyorum,,senınkı hiç farkında değil sanırım bunların..eli ayağı duzgun sağlıklı ve ekstra ekstraaa güzel bı cocuk maşallah.ınsan onun için bişeylerı duzeltmeye çalışır onun geleceğini duşunur ...ne bıleyım yaa bu erkekleri anlamak gercekten zor ya anlamaya çalışmamak lazım aslında!!!!inş gene tatlıya baglarsınız bı sure daha dıcem ama naz için sağilıklı olan bu mu ondan da emın değilim.:44:

günaydın herkese...

hiç yatamadım gece.zeynep yattı bizde film falan seyrettik.4 e doğru yattım bi süre sonra zeynebin ıhlamaları başladı baktım ki ateşi var.37,5 larda .o saatten beri uğraşıyom şimdi 36,5 falan gibi ateş düşürücü vermedim. burnu tıkalı zor nefes alıyo ıh ıh şeklinde bide ağzında emzik var ondan da ...çoook uykum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…