- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
oğluş babasıyla k.v izliyor bende burda çay keyfi oh be
Herkese iyi geceler saat 9 gibi zeynonun uykusu geldi (bende sevindim kocişle ata demirelin stand upunu izleriz diye) yataga ikimizide istedi sonuc bizide uyutmuş simdi kalktım geri nasıl uyuyacagım bilmiyorum bizim adam hayatta kalkmaz hayal oldu benim gösteri anlıyacagınız .Valla ben fuara gitmeyi cok istiyorum Kıymet konuştukta seninle cumartesi otobüs metrobüs tekrar metrobüs ve metro macerasını göze alırsam gelecegim .Birileri inatmı dedi o da ne aaaa benim kızım kanatsız melek melekkkk
Aklıma takıldı ya bu fuara 16 yasından kücükler alınmıyormus acaba ebeveynsizmi alınmıyor yav ne sacmalık adı üstünde oyuncak cocuk gitmiyecekte kim gidecek bilgisi olan giden birisi burada paylasırsa cumartesi gidip totoma bakarak dönmeyeyim
selam kızlar ya bir ara tv de çıkmıştı çocuklar alınmıyor diye nasıl oyuncak fuarı bu diye çocuklar ağlıyordu falan araştırmak lazım nerede fuar tüyapta mı cnr da mı ben geçen hafta tüyapa gittim çocukla imkansız gidilmez çok kalabalık oluyor gerçi çocuksuz ne edeyim oyuncak fuarını
kızım e5 e çıkıyorsan daha ne en zor dur kalk yol o yol bilmeyen benim gibilere tavsiye navigasyon cihazı aldık yazın muhteşem bir alet bana artık yeter ki sokak cadde adı veya bilinen bir yer olsun kapıya kadar tek tek anlatıyor daha 800 metre kala başlıyor sağa geçmeye hazırlan sağa yanaş diye
benim eşimde tam tersi çık gündüz alkızı bebeğe filan gidin diye ist.trafiğinde dur kalk gitmeyi öğren diyor
selam kızlar ya bir ara tv de çıkmıştı çocuklar alınmıyor diye nasıl oyuncak fuarı bu diye çocuklar ağlıyordu falan araştırmak lazım nerede fuar tüyapta mı cnr da mı ben geçen hafta tüyapa gittim çocukla imkansız gidilmez çok kalabalık oluyor gerçi çocuksuz ne edeyim oyuncak fuarını
kızım e5 e çıkıyorsan daha ne en zor dur kalk yol o yol bilmeyen benim gibilere tavsiye navigasyon cihazı aldık yazın muhteşem bir alet bana artık yeter ki sokak cadde adı veya bilinen bir yer olsun kapıya kadar tek tek anlatıyor daha 800 metre kala başlıyor sağa geçmeye hazırlan sağa yanaş diye
benim eşimde tam tersi çık gündüz alkızı bebeğe filan gidin diye ist.trafiğinde dur kalk gitmeyi öğren diyor
ala ala hiç duymadım çocukların alınmadığını.. valla havaalanın karşısıymış ta ben adını bilmiyorum.. aynen hsonu bide varya orası anababa günü olur.. ama çok ta güzel olur :)) biz de alcaz navigasyon ne marka aldınız ne kadara aldınız..
öncelikle herkese slm..
kıymetcim gördüm fotolarınızı süper.. zeynep çok eğlenmiştir.. bizim araba çıkmadı servisten gidemiyoruz sanırsam( gerçi pek gözüm de yemiyo açıkcası çok uzak geliyo bana.. nazın öğle uykusu derdi olmasa sorun olmazdı aslında.. neyse seneye kısmet dicem ama seneye de onu bunu isterler şimdi unutturuyosun bi şekilde :))
birazdan misafirlerim gelcek bi tanesi henüz 23 günlük ada bebek :)) sonra görüşürüz herkese iyi haftasonları..