2009 Aralık Anneleri

Herkese iyi geceler saat 9 gibi zeynonun uykusu geldi (bende sevindim kocişle ata demirelin stand upunu izleriz diye) yataga ikimizide istedi sonuc bizide uyutmuş simdi kalktım geri nasıl uyuyacagım bilmiyorum bizim adam hayatta kalkmaz hayal oldu benim gösteri anlıyacagınız .Valla ben fuara gitmeyi cok istiyorum Kıymet konuştukta seninle cumartesi otobüs metrobüs tekrar metrobüs ve metro macerasını göze alırsam gelecegim .Birileri inatmı dedi o da ne aaaa benim kızım kanatsız melek melekkkk

Aklıma takıldı ya bu fuara 16 yasından kücükler alınmıyormus acaba ebeveynsizmi alınmıyor yav ne sacmalık adı üstünde oyuncak cocuk gitmiyecekte kim gidecek bilgisi olan giden birisi burada paylasırsa cumartesi gidip totoma bakarak dönmeyeyim

oğluş babasıyla k.v izliyor bende burda çay keyfi oh be

ben böyle birşeyi hayal bile edemem.. engin ve ben evdeysem naz kucağımdan inmiyo.. ben nereye o oraya.. bugün dans dersinden geldim dedim bi duş alim.. kapıda ağladı ağladı anne açç diye kıyamadım açtım kapıyı yere oturdu ben duş aldım o beni seyretti töbe yarabbim.. babası gel diyo balıklara bakalım oyuncaklarla oynayalım tv izleyelim vs. yok.. annem de annem..

hehe cadıya bak bende çoğu zaman nazı sallarken uyuya kalıyorum engin gıcık oluyo.. ee arabayla niye gitmiyosun.. ben de çok istiyorum yaa..

olabilir bi yerde okudum bende hatırlamıyorum onlara ücretsiz zaten yetişkinlere de 5 tl..eda haber bekliyom senden gözümü karartırsam bende bugün kaldıramadım totomu yarın gidicem sen gelince yine gelicem inş.yarın giderim diyorum ama benim i,şim belli olmaz:)

metrobüslerde sorun yaşamasın ama indi bindi biraz adamı yoruyo merdivenler falan haberleşiriz...

Sibel ben o kadar uzaga cesaret edemem ve yolları hiç bilmiyorum ben e5 fatihiyim işe git gel daha korkuyorum carparım falan diye aslında eşim cesaretimi kırıyor sürekli tedirgin ediyor beni

ben araba çıkarsa servisten ya ctesi ya pazar gidicem.. gördünüzmü fuarda pepenin standını evini filan yapmışlar çoook şekerdi ya..

yok canım 16 yaşından küçüklere ücretsiz sadece alınmıyo diye bişey yok..

bende tam tersi e5 fobim var.. bana münübüs yolu olsun sahil olsun vs..

günaydın millet..

selam kızlar ya bir ara tv de çıkmıştı çocuklar alınmıyor diye nasıl oyuncak fuarı bu diye çocuklar ağlıyordu falan araştırmak lazım nerede fuar tüyapta mı cnr da mı ben geçen hafta tüyapa gittim çocukla imkansız gidilmez çok kalabalık oluyor gerçi çocuksuz ne edeyim oyuncak fuarını
kızım e5 e çıkıyorsan daha ne en zor dur kalk yol o yol bilmeyen benim gibilere tavsiye navigasyon cihazı aldık yazın muhteşem bir alet bana artık yeter ki sokak cadde adı veya bilinen bir yer olsun kapıya kadar tek tek anlatıyor daha 800 metre kala başlıyor sağa geçmeye hazırlan sağa yanaş diye
benim eşimde tam tersi çık gündüz alkızı bebeğe filan gidin diye ist.trafiğinde dur kalk gitmeyi öğren diyor

Günaydınn 2,5 saatir yatakta dönüyorum yok uyku tutmadı nedense
oğlum yine mışıl mışıl uyuyor

ala ala hiç duymadın çocukların alınmadığını.. valla havaalanın karşısıymış ta ben adını bilmiyorum.. aynen hsonu bide varya orası anababa günü olur.. ama çok ta güzel olur :)) biz de alcaz navigasyon ne marka aldınız ne kadara aldınız..

ala ala hiç duymadım çocukların alınmadığını.. valla havaalanın karşısıymış ta ben adını bilmiyorum.. aynen hsonu bide varya orası anababa günü olur.. ama çok ta güzel olur :)) biz de alcaz navigasyon ne marka aldınız ne kadara aldınız..

orası cnr ben bekarken ataköy de oturuyorduk
navitech aldık mediamarkt tan 157 veya 150 ydi çok memnunum dediğin gibi hem çok kalabalık hem çok eğlenceli olur aslında

biz kızımla gittik fuara bugn eve t havaalanına karşısında istanbul fuar merkezi diye geçiyor. pepenin standını çok güzel yapmışlar evini dede,anne,şila,pepe ve bebenin heykelcikleri vardı :)

ilk defa zeynep maskotlardan korktu giiiit giiittt gelmesin diyip durdu. tabi sonra alıştı hatta adını bilmediğim bi maskotun peşini bırakmadı sefil oldu maskot elinden tutp gezdirmeye çalıştı falan. yumurcak dnyasının standı var.tarçın ve arkdaşları ve caillou ve clamentine maskotu falan vardı.o standda program vardı pokoyo mu(bilmiyorum onu ben pepeye de benziyon) doğum gününü kutladılar pasta da yedik . birlik oyuncak winx club vs. zeynep dolndı durdu 4 saat kaldık. zor çıkardım. zeynebe pepeee babasına uzaktan kumandalı araba aldık:) pek bi oynadılar peşinde:) diğer hollerde de bişeyler vardı sanırım ama biz 11. salondan çıkamadık:)
çocukların hoşuna gider sanırım hele seneye falan daha çok gitmek isteyenlere duyurulur. bugünde kalabalıktı ama hafta sonu daha kalabalık olur. yuvalardan kreşlerden çocukları toplayıp getirmişler. tek sıra halinde yürüyolardı ördek gibi çok şekerlerdi:)

eda geliceksen haber ver anacım gelirim ben yine:)

hee bide unutmadan bebek arabasıyla gittik biz zeynebi metroda zaptedebiliyimd iye ama orda zeynep dolanırken arabyla peşinde zor oldu bi kişide daha olsa yanınızda ii olur.

öncelikle herkese slm..

kıymetcim gördüm fotolarınızı süper.. zeynep çok eğlenmiştir.. bizim araba çıkmadı servisten gidemiyoruz sanırsam ( gerçi pek gözüm de yemiyo açıkcası çok uzak geliyo bana.. nazın öğle uykusu derdi olmasa sorun olmazdı aslında.. neyse seneye kısmet dicem ama seneye de onu bunu isterler şimdi unutturuyosun bi şekilde :))

birazdan misafirlerim gelcek bi tanesi henüz 23 günlük ada bebek :)) sonra görüşürüz herkese iyi haftasonları..

sene seneye yakındır sibel. hem seneye dahada eğlenirler diye düşünüyorum bende. sana kolay gelsin canım.

herkese ii hafta sonları....

selam kızlar bugün günüm vardı giremedim anca fırsat buldum 8 gündür adet olmuyordum eşim sevinçten oynamak üzereydi test yaptık negatif çıktı sanki ben de bozuldum üzülmedim desem yalan olur pozitif çıksa anam ağlayacaktı ama ne bileyim kaç gündür olmayınca acaba diyordum karar verdim zeynep 2 olsun memeden kesip 2.ye çalışacağım o zamana caymazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…